Friday, 22 Jun 18, 23.00.26

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Infecţie coronavirus canina la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Infecţie coronavirus canina la câini
Infecţie coronavirus canina la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.20.28 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Infecţie coronavirus canina la câini
Un canin coronavirus infecţie (CCV) este o boala extrem de contagioasa intestinale care pot fi găsite la câini din întreaga lume. Acest virus special, este specific pentru câini, atât sălbatice şi domestice. Coronavirus, se multiplica in interiorul intestinului subţire şi se limitează la partea superioară a două treimi din ganglionilor limfatici mici intestin şi locale. O infecţie CCV este în general considerată a fi o boală relativ uşoară cu simptome sporadice, sau deloc. Dar dacă o infecţie CCV apare simultan cu o infectie virala parvoviroza, sau o infecţie provocată de alte intestinale (enteric) agenţilor patogeni, consecintele pot fi mult mai grave. Nu au fost câteva decese raportate în catei vulnerabile.
Simptome si tipuri de
Simptome ale unei infecţii CCV varia în funcţie. La câinii adulţi, majoritatea infectiilor vor fi invizibile, cu nici un simptom pentru a afişa. Uneori, un singur exemplu de vărsături şi câteva zile de diaree explozive (lichid, galben-verde sau portocaliu) pot să apară. Febra este de obicei foarte rare, în timp ce anorexie şi depresie sunt mai frecvente. Ocazional, un caine infectat se pot confrunta, de asemenea, unele probleme respiratorii uşoare. Cateii pot prezenta diaree prelungită şi deshidratare, şi sunt cel mai mare risc de a dezvolta complicatii grave cu acest virus. Severă în enterită (inflamaţie a intestinului subţire) la căţei va duce ocazional la deces.
Cauze
Această boală intestinală este cauzata de coronavirus canin, care este strâns legat de feline enteric coronavirus (FIP), un virus intestinal care afecteaza pisicile. Cea mai comuna sursa de infectie CCV este expunerea la fecale de la un caine infectat. Componente virale poate rămâne în organism şi vărsat în materiile fecale de până la şase luni. Stresul cauzat de supra-intensive de formare, supra-aglomerarea şi, în general, condiţiile insalubre creşte susceptibilitatea un caine de la o infectie a CCV. În plus,, locuri şi evenimente în cazul în care câinii sunt aduna locatii cel mai probabil pentru ca virusul să se răspândească.
Diagnostic
O infecţie CCV va avea unele simptome, de obicei, în comun cu alte bacterii, virale, sau infecţii protozoic, sau intoxicaţie cu alimente generale sau intoleranţă la. Prin urmare, anumite teste ar putea fi administrat pentru a determina cauza reală a infecţiei. Analize biochimice si sumar de urina va arata de obicei, fiziologia normala, astfel încât, uneori specifice serologice (ser) teste sau titruri de anticorpi (de măsurare a puterii de anticorpi) poate fi necesar să fie utilizate.
Tratament
Cateii care au fost expuşi la această infecţie şi sunt afişate simptome vor avea nevoie de îngrijire cele mai pazite. Ceea ce pare a fi o cantitate mică de diaree şi vărsături poate duce la o condiţie fatală pentru o aparare, căţeluş. Cei mai multi caini adulti vor recupera de la o infectie CCV pe cont propriu şi fără a fi nevoie de medicamente. În unele cazuri,, diareea poate continua până la 12 zile, şi scaun moale pentru câteva săptămâni. Daca infectia nu cauzeaza inflamarea intestinului subtire (enterită), probleme respiratorii, sau de sânge otrăvire (septicemia), antibiotice poate fi necesar să fie prescrise. Dacă diaree severă şi deshidratare apărea ca urmare a infecţiei, cainele poate fi necesar să se acorde lichide suplimentare şi tratament electrolitic. Odata ce cainele a recuperat de la infecţie, nu va fi, de obicei, nu este nevoie de o monitorizare suplimentară. Dar, ţine cont de faptul că pot exista încă rămăşiţe ale virusului care sunt eliminate în fecale cainelui tau, introducerea potenţial alti caini la risc.
Prevenirea
Există un vaccin disponibil pentru a proteja câini de la acest virus. Acesta este în mod normal rezervat pentru caini si catei spectacol, deoarece acestea au un sistem imunitar nedezvoltat şi sunt cele mai vulnerabile. Deoarece coronavirus canin este o infecţie foarte contagioasă, în cele mai bune de prevenire pentru aceasta este de a izola imediat câini care prezintă fie comune simptome sau au fost diagnosticaţi cu ea. De asemenea, este important să se menţină curat şi igienic custi, în orice moment, pentru a curăţa după ce cainele atât în ​​spaţiile publice şi private, şi pentru a proteja cainele de la care intră în contact cu fecalele cainelui altor, la fel de mult ca este posibil.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Infecţie coronavirus canina la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates