Sunday, 22 Apr 18, 12.28.06

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Creşteri canceroase si non-canceroase in gura unui caine - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Creşteri canceroase si non-canceroase in gura unui caine
Creşteri canceroase si non-canceroase in gura unui caine
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.22.45 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Masele orală (maligne şi benigne) la câini
O masă pe cale orală se referă la o creştere în gura unui caine sau incadrand zona capului. Deşi nu toate creşteri (masele) sunt canceroase, tumori maligne orale pot deveni fatale şi în cazul în care nu sunt tratate mai devreme şi agresiv.
Tumorile orală pot fi găsite în buzele cainelui, limbă, gume şi regiunile limfatici incadrand gura. Boala este tratabila si are o rata mare de succes atunci când tumora este descoperită şi tratată precoce.
Conditie sau o boala descrisă în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Există mai multe semne de tumori orale, inclusiv:
Libera dinte sau deplasarea
Răni pe cale orală sau sângerare
Reticenţa de a mesteca atunci când mănâncă
Excesivă drooling
Bad respiraţie (halena)
În timp ce acestea sunt cele mai frecvente semne, este posibil cainele se afişează nici un simptom, la toate.
Cauze
Deşi cauza exactă a unei tumori pe cale orală este necunoscut, există mai multe factorii potenţiali de risc, inclusiv fumatul pasiv, şi dinte şi gingie (parodontale) boală. În unele cazuri,, câini care poartă gulere cu purici a arătat o incidenţă mai mare de dezvoltare pe cale orală de masă.
În timp ce o masă pe cale orală pot fi găsite în orice rasa, există mai multe rase care sunt predispuşi să dezvolte boala, inclusiv:
Golden Retriever
German cu parul scurt Pointer
Weimaraner
Sf.. Bernard
Cocker Spaniel
În plus,, pisicile in varsta sunt afectate mai des decat pisicile mai tineri; masculii sunt, de asemenea, mult mai predispuşi să dezvolte maselor orală decât femelele.
Diagnostic
O biopsie vor fi efectuate pentru a determina dacă masa este canceroase şi în ce măsură. În plus faţă de o biopsie de masă, o biopsie este deseori folosita in ganglionii limfatici din jur pentru a vedea dacă boala sa raspandit. Razele X pot fi de asemenea folosite pentru a explora alte parti ale corpului pentru simptomele. Non-canceroase cresteri orale au cel mai mare succes pe termen lung, odată ce sunt indepartate chirurgical.
Tratament
Tratament, care este diagnosticată va fi depinde de tipul tumorii pe cale orală a descoperit. Chirurgia este adesea efectuate pentru a elimina masa din corpul cainelui. În stadiile avansate de cancer, chirurgia este adesea combinat cu radiatii si chimioterapie, pentru a creşte şansele de supravieţuire pentru animale.
Prevenirea
Cea mai bună opţiune de prevenire este de a elimina sau a trata orice iritaţia mucoasei bucale, gât sau eliberează imediat."Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Creşteri canceroase si non-canceroase in gura unui caine
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates