Saturday, 23 Jun 18, 02.20.00

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Cancer al celulelor vas de sange la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cancer al celulelor vas de sange la câini
Cancer al celulelor vas de sange la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.23.43 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Hemangiopericytoma la câini
Un hemangiopericytoma este tumora metastatic vasculare care rezultă din celulele pericyte, în cazul în care hemangio se refera la vasele de sânge, şi o pericyte este un tip de celule ale ţesutului conjunctiv.
Hemangiopericytoma este tumora maligna care afecteaza celulele din jurul vaselor mici de sange (capilare) în ţesutul subcutanat. O pericyte ar putea fi cel mai bine descris ca o celulă nespecializate. Este una din celulele embrionare originale, dar in loc de a lua pe o funcţie specifică, acesta rămâne în prima etapă, aşteptare până când aceasta este necesară. Funcţia de pericyte este să se diferenţieze în orice tip de celule organismul are nevoie pentru a funcţiona, regenerare tesut nou după cum este necesar. În acest caz,, pericyte este deteriorat prin diviziune celulară necorespunzătoare, şi în loc de tesut care fac, care sunt utile pentru organism, aceasta face o tumoare.
Desi o hemangiopericytoma nu, de obicei, răspândit în întreaga organism, aceasta nu cresc continuu la locul de origine. De-a lungul a mai multe luni, eventual, la ani, aceasta tumoare adânc înrădăcinată creste pana cand a preluat spaţiul în care locuieşte, afectat organele din apropiere şi a afecta în cele din urmă funcţia lor. Acest lucru poate fi fatala mai ales atunci când apare în piept, aproape de inima si plamani. Din fericire, aceasta tumora are o rată ridicată de succes si tratament, dar aceasta trebuie să fie tratate înainte de aceasta a crescut la proportii greu de gestionat. Desi relativ rare, metastaza este raportată la aproximativ 20 la suta dintre pacienti. La câini acestei tumori este mai frecventă la rasele mari decât în ​​mici rase.
Simptome si tipuri de
Masa o creştere lentă poate fi văzută de peste saptamani sau luni, de obicei, pe un membrelor
Creşterea rapidă în caz de tumorală mare variantei grad
Moale, fluctuant sau firma de masă, de obicei, pe un membrelor, dar, în unele cazuri, pe trunchi a animalului
Mic, dar ciocni creştere lentă sau noduli pe corp - poate apărea ca un ulcer sau dureri, şi chel faţa locului, sau ca un mod diferit pigmentat (colorat) zonă
Cauze
Cauza exactă este încă necunoscută.
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui care a condus la debutul simptomelor. După ce informaţiile de fond iniţială a fost observat, medicul veterinar va efectua examen fizic complet, care va include teste de laborator de rutină: un sistem complet de sânge numărătoarea, biochimie profil, şi analiza urinei. Rezultatele acestor teste sunt de obicei in limite normale. Un diagnostic mai definitiv se va baza pe rezultatele unei analize biopsie. Medicul veterinar va lua o probă de ţesut de masă în creştere şi de a examina la microscop pentru a se confirma diagnosticul şi pentru a determina gradul tumorii. Veterinarul tau poate lua, de asemenea, de raze X, tomografie computerizata (CT) scanează, sau imagistica prin rezonanta magnetica (RMN) scanează pentru a evalua în ce măsură a metastazelor locale şi cât de adânc înrădăcinate tumora este. Aceste studii vor fi cheie în planificarea chirurgie si terapie în curs de desfăşurare pentru cainele tau.
Tratament
Excizia precoce si agresiv chirurgicala a tesutului afectat, împreună cu unele din tesut normal din jurul rămâne tratamentul de elecţie. Un chirurg veterinar calificat va fi chemată să accizelor zona afectată, în scopul de a spori şansele de indepartarea completa a tumorii. Ţesut îndepărtat vor fi prezentate într-o patolog sanitar-veterinar pentru evaluare. Radioterapia este, în general, de mare succes cu acest tip de tumoare. Tu si medicul veterinar vor lucra împreună pentru a decide dacă intervenţii chirurgicale, împreună cu radioterapia este cel mai bun curs de tratament pentru cainele dumneavoastra.
În multe cazuri,, recurenta este de aşteptat, ca acest tip de tumora celular are o incidenţă ridicată de recrudescenţa. Medicul veterinar va monitoriza zona in urmarire vizite, şi dacă ar trebui să se repete hemangiopericytoma, Medicul vă va explica opţiunile pentru a vă astfel încât să puteţi lua decizia de tratament, care este cel mai potrivit pentru cainele tau.
La unii pacienţi amputarea membrelor afectate este o opţiune, deoarece acest lucru va elimina întreaga zonă afectată. Deoarece acest tip de tumoare, de obicei, rămâne locale şi nu răspândit în organism, acest lucru poate fi o metodă foarte eficientă pentru rezolvarea problemei. O altă metodă este de a elimina de creştere din nou. Această metodă, împreună cu radioterapia, pot fi eficiente, în special pentru acei pacienţi în care îndepărtarea completă a căror masă nu este posibilă.
Dezavantajul este că, în cazul în care tumora să se întoarcă din nou, va fi mai profund înrădăcinate în ţesutul, ca fiecare recidivă devine mai invazivă decât ultimul. Ultima metodă este de a lua nicio acţiune la toate. Acest lucru poate fi răspuns adecvat, mai ales daca cainele tau este mai vechi. Tumora creste la un ritm lent şi nu afectează starea de sănătate a animalului până când aceasta a crescut la o dimensiune în cazul în care aceasta afectează organe şi / sau a membrelor. Invers, acest lucru nu poate fi răspuns adecvat în cazul în care câinele dumneavoastră este tânără."Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cancer al celulelor vas de sange la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates