Friday, 22 Jun 18, 23.00.01

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Acumularea de calciu in plamani de câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Acumularea de calciu in plamani de câini
Acumularea de calciu in plamani de câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.25.45 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Mineralizaţii pulmonare la câini
Mineralizare pulmonară este caracterizată de calcifiere (minerale de calciu construi în ţesuturile moi) şi osificare (ţesutul conjunctiv, cum ar fi cartilaj, sunt transformate la nivel osos sau os-un tesut) de plămâni.
Aceasta conditie afecteaza, în general, câinii mai în vârstă şi ar putea fi generalizate sau localizate. Dar dacă mineralizare este discret, sensul că într-un singur loc, depozitele individuale minerale pot fi identificate. Dacă mineralizare este difuză, totuşi, se va întinde la mai mult de o singură locaţie, acest site este imposibil să se identifice depozitele individuale.
Mineralizare pulmonara poate afecta atat cainii cat si pisicile. Dacă doriţi să învăţaţi cum această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Câini cu mineralizare pulmonară poate afişa nici un simptom, la toate. Totuşi, unele semne sau simptome care pot fi observate includ:
Cianoză
Tuse
Scurtarea respiraţiei
Rata de ridicat respiratorii
Sunete anormale respiraţie
Exercitarea intoleranţă
Calcifiere pot fi distrofice (degenerative), care apare secundar la degenerarea tesutului sau inflamaţie, sau poate fi metastatic (transmisibile pe tot corpul), care apare secundar la boli metabolice, care afectează defalcarea produselor alimentare şi transformarea ei în energie.
Calcifierea poate fi, de asemenea, considerată o parte normală a procesului de imbatranire, sau cu rase special (g, prematură calcificarea cartilajelor traheale şi bronşic în chondrodystrophic [pitic] rase). Calcificare este adesea asociata cu o rana, astfel, cele mai multe calcifications focale sunt neimportante funcţional.
Osificare, de asemenea, numit formarea de os heterotopic (formarea anormala a oaselor adevărat în cadrul ţesuturilor moi extraskeletal), poate avea forme diferite: calcificarea o matrice osos (formativă ţesutului), şi osificarea pulmonară sub formă de mici, multiple nodules.
Mineralizaţii generalizat pulmonar de cauza necunoscuta sunt raportate la câini în conformitate cu termenii descriptivi: microlithiasis pulmonare alveolare pulmonare sau piatră ponce; bronchiolar microlithiasis; pulmonara idiopatica calcifiere; sau pulmonara idiopatica osificare.
Cauze
Cauza principala pentru fibroza pulmonara este de obicei necunoscut (idiopatică). Totuşi, aceasta poate fi, de asemenea, ca urmare a:
Metastatic calcifiere — secundară bolilor metabolice care induce concentrare ridicat de calciu şi / sau resorbţiei osoase (dizolvare)
Hyperadrenocorticism (secreţia excesivă de cortizol de catre glandele suprarenale), care poate cauza mineralizare distrofice
Pietre alveolar şi bronşic — pot fi secundare bolii pulmonare exudative (în cazul în care filtrele de lichid din sistemul circulator in leziuni sau zone de inflamatie), granulomatoasa sau boli pulmonare (una ereditară rară primar deficit imunitar tulburare care cauzeaza cresterea tesutului inflamatorie a ţesutului de granulaţie — tesut care se formează ca răspuns la o rană)
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet, inclusiv un produs chimic profil de sânge, complet de sânge conta, şi un sumar de urina. Medicul veterinar va efectua o biopsie pulmonar pentru a prelua probe de tesut din plamanii cainelui tau pentru a stabili dacă are loc mineralizarea. Testarea pentru prezenţa de bacterii şi ciuperci vor fi, de asemenea, face.
Alte instrumente de diagnostic includ piept X-ray imagistica de la piept, si o tomografie computerizata (CT) scanare, , astfel încât medicul veterinar poate obţine un aspect mai bine la starea plămânilor şi a ganglionilor limfatici. Aceste instrumente vor ajuta, de asemenea, confirma sau exclude prezenţa unei infecţii fungice sau tumori.
Tratament
Există unele medicamente care pot ameliora problemele de respiraţie, sau antibiotice şi medicamente antifungice, în cazul în care medicul veterinar constată că există o infecţie concomitentă.
Dacă există o boală metabolică subiacente, medicul dumneavoastră vă va prescrie medicamente pentru tratamentul la fel de bine. Altfel, tot ce este necesar este calm aa si destul de spaţiu pentru cainele dumneavoastra pentru a recupera.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Acumularea de calciu in plamani de câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates