Friday, 22 Jun 18, 17.23.46

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Intoxicatiile muscaturii de paianjen brun - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Intoxicatiile muscaturii de paianjen brun
Intoxicatiile muscaturii de paianjen brun
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.27.19 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Maro păianjen pustnic toxicoza venin de la câini
Pustnic maro, de asemenea, cunoscut sub numele de "vioara-back,"Sau" vioara "spider privind seama de evoluţia vioara în formă de pe spate, este un membru al Reclusa genul Loxosceles. Acesta este, în general, găsit în secţiunea Midwest a Statelor Unite. – vest de Colorado şi New Mexico, şi la est de Nord Georgia, şi pe întreg teritoriul Statelor Unite de sud. şi până la valea râului Mississippi sudul Wisconsin. După cum sugerează şi numele, este de culoare maro, cu o vioară în formă de marcajul pe cefalotorace sale (partea superioară a corpului în cazul în care picioarele conectaţi), cu gâtul de "vioară", de extindere la coada. Nu toate Pustnici au acest marcaj. De exemplu, tineri maro pustnic de multe ori nu. În general, Aceasta este o metodă precisă de recunoaştere a acestora. Acesta poate fi, de asemenea, distinge prin modelul său de şase ochi, in loc de trei, şi o lipsă de orice altă structurare pe corp sale, Nu există nici un marcaj de pe abdomen sau picioare, numai pe cefalotorace. Acesta masoara aproximativ 8-15 mm în dimensiunea corpului, cu picioarele destul de lung în jurul valorii de 2-3 cm lungime.
După cum sugerează şi numele, pustnic maro este un izolat, non-agresiv spider, preferând spaţii întunecoase şi pustii departe de oameni şi animale. Ele sunt active pe timp de noapte. Bites apar de obicei atunci când păianjen devine prins în pat în timp ce acesta se află în afara prowling, şi un animal sau uman rulouri peste pe păianjen. De asemenea, tinde să apară atunci când un animal perturbă în mod neintenţionat, păianjen în spaţiul său.
Muscatura de la un pustnic pot fi clasificate prin natura sa necrozante. Reacţie apare de obicei la locul de muscatura, cu o rană necrotice ulcerat care duce la moartea a ţesutului moale din jur. Rana este lent pentru a se vindeca, lăsând o rană deschisă, care este expusă riscului de infecţie în continuare. Complicaţii grave apar atunci cand ulcer progreseaza la cangrena, sau atunci când venin intră în fluxul de sânge şi se face la nivelul organelor interne. Distrugerea celulelor roşii, cu insuficienţă renală, coagulare întreruperi, şi moartea sunt toate posibile complicaţii cunoscute de o muscatura pustnic. Aceste complicaţii sunt rare, dar au fost cunoscute să apară.
Simptome si tipuri de
Poate fi fără simptome
Durere locală şi înţepături (poate dura 6-8 ore), urmată de mâncărime şi durere
Accidentări – alb, cu o crusta centrala de culoare închisă pe un fundal roşu inegală; după 2-5 săptămâni o crusta centrală poate Slough, lăsând o profundă, ulcer vindecare lent, care ucide, de obicei, ţesuturilor moi care economisesc timp ce tesutul muscular
Mai puţin frecvente – anemie cu urină sângeroase de la prima 24 oră
Alte posibile manifestări sistemice în primele 2-3 zile dupa muscatura - febră, frisoane, Erupţii, slăbiciune, creşterea rapidă a celulelor albe din sânge, greaţă, dureri articulare
Cauze
Brown pustnic Spider muscatura.
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui si debutul simptomelor. Muscatura de la un pustnic maro pot imita alte tipuri de plăgi, astfel încât medicul veterinar va căuta o gamă largă de cauze posibile pentru simptomele excepţia cazului în care aţi văzut paianjen in care se biţi animalul dumneavoastra de companie. Ca parte a unui examen standard de, un profil complet de sânge vor fi efectuate, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un sumar de urina. Un test de sânge va dezvălui multe informaţii medicului dumneavoastră are nevoie pentru a face un diagnostic corect. Un profil de coagulare poate fi, de asemenea, efectuate pentru a verifica abilitatea cainelui tau de coagulare a sângelui. Dacă locuiţi într-o zonă care este cunoscută pentru a avea antene maro Zavoratul, s-ar putea să întrebaţi medicul dumneavoastră pentru a verifica prezenţa de venin în fluxul de sânge cainelui tau. Un test enzyme-linked immunosorbent, sau testul ELISA pot fi utilizate pentru a detecta venin, dar acest lucru nu este frecvent utilizat excepţia cazului în care o muscatura de pustnic maro este suspectată în mod specific.
Venin de la un pustnic maro are potenţialul de a cauza un prejudiciu serios. În unele cazuri,, se raspandeste necrotizanta, cauzatoare de moarte ţesutului în măsura în care întregul aspect va trebui să fie eliminate. Cu cât mai repede acest lucru este diagnosticată, şansă mai bună, veţi avea de a preveni complicaţii.
Tratament
Veterinarul tau va recomanda pentru îngrijirea plăgilor de rutină cu excepţia cazului în pisica ta este extrem de bolnav, caz în care, Terapia intravenoasă prevăzute într-un spital va fi necesar. Pisica ta ar putea avea nevoie, de asemenea, transfuzii de sange, astfel incat organismul poate trimite sange proaspat la zona de raniti. În cazul în care veninul este uşoară, comprese reci sunt uneori adecvate pentru reducerea inflamaţiei şi reducerea durerii. Dacă a existat o mulţime de distrugerea celulelor de la site-ul rana, medicul dumneavoastră va avea nevoie pentru a elimina chirurgical o parte din tesutul mort. În cazul în care veninul a fost foarte puternic, cu o mulţime de daune celulare şi ţesuturi, câinele dumneavoastră poate fi nevoit grefa cutanată, după leziune ajunge la maturitate deplină."Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Intoxicatiile muscaturii de paianjen brun
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates