Friday, 22 Jun 18, 23.02.33

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Timpul de reproducţie la câine - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Timpul de reproducţie la câine
Timpul de reproducţie la câine
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.28.07 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Timpul de creştere, pentru a maximiza fertilitatea la câini
Calendarul de reproducţie se referă la momentul conştient al inseminării în timpul estrului (căldură) perioadă, în scopul de a maximiza fertilitatea şi şansele de conceptie. Această tehnică poate fi utilizată pentru a asigura concepţie la câini.
Conditie sau o boala descrisă în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
În scopul de a maximiza sansele de conceptie cu reproducere corect datate la câini, cel mai bine este de a identifica punctul, cât mai aproape de, în ziua ovulaţiei pentru tarfa. Simptomele de debut în calduri-căţea sunt materializate prin reducerea umflarea vulvei, si aparitia de secretii vaginale. De sex masculin de animale, sau Stud, va arăta interes la femei, şi ea ar putea prezenta "marchezi,", Prin care ea va răspunde de a fi mîngîie în regiunea genitală de autobasculante coadă la o parte. Examenul vaginal, totuşi, serveşte drept un indicator mai bun al unei perioade fertile decât semnele menţionate anterior fizice şi comportamentale.
Cauze
Calendarul de reproducţie şi legate de fertilitate-maximizarea tehnici pot fi utilizate pentru o serie de motive. Acest lucru poate fi considerată necesară în cazul în care există un eşec evident pentru a realiza concepţie în câine de sex feminin (mentionat ca tarfa).
Diagnostic
Cea mai sigura metoda de determinare a ciclului de ovulaţie este prin examen vaginal şi vaginoscopy, în scopul de a examina mucoasei vaginale si a determina daca femela este în călduri. Nivelul hormonilor, cum ar fi LH, şi progesteron, vor fi testate pentru a determina atunci cand nivelurile de fertilitate sunt atingând. În plus,, o ecografie a ovarelor poate ajuta la verificarea ovulatiei.
Tratament
Pentru a maximiza fertilităţii atunci când câini de reproducţie, este necesar să se estimeze zile de sex feminin de ovulatie. Din acest motiv, un hormon luteinizant (LH) poate fi administrat la câini de sex feminin, în scopul de a controla ovulatiei si regleaza ciclul de tarfa, permiţând reproducţie care urmează să fie cronometrat în consecinţă. Perioada de fertilitate maximă are loc aproximativ cinci la şase zile după vârfurile LH. În acest timp, de reproducere multiple poate fi efectuată de către inseminating tarfa de până la de trei ori pe săptămână, după nivelurile de progesteron creşte. Material seminal congelat, deşi mai puţin probabil să lucreze decât materialul seminal proaspăt refrigerat, pot fi folosite pentru a inseminate căţea - un singur inseminare cinci sau şase zile după LH hormoni de vârf este comună. Este important să se inseminare timp, bazate pe nivelurile de progesteron, în scopul de a îmbunătăţi şansele de conceptie.
Prevenirea
Factori legate de vârstă pot face conceptie mai dificilă pentru animale mai mari."Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Timpul de reproducţie la câine
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates