Friday, 22 Jun 18, 17.23.54

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Probleme de respiraţie la câini din rasele cu nas scurt - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Probleme de respiraţie la câini din rasele cu nas scurt
Probleme de respiraţie la câini din rasele cu nas scurt
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.29.01 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Sindromul căilor respiratorii Brachycephalic la câini
Sindromul Airway Brachycephalic este termenul medical referitoare la diverse probleme cailor respiratorii superioare a constatat în scurt-nosed, plate cu care se confruntă, cum ar fi rase de caini pechinez. Un brachycephalic (sensul de a avea o scurtă, largă cap) rasă pot apărea obstrucţia parţială a căilor aeriene superioare, datorită caracteristicilor fizice, cum ar fi îngustat nările, o palatului moale, prea lung, sau colaps a corzilor vocale (de asemenea, cunoscut sub numele de laringe). Dificultăţi de respiraţie pot apărea, de asemenea, din cauza unei trahee anormal de mici (sau trahee), o altă comună a raselor brachycephalic caracteristică. Unele dintre rase sunt mai frecvente brachycephalic mops, Buldog, boxer, Chihuahua, şi Shih Tzu.
Conditie sau o boala descrisă în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Simptomele unei căilor aeriene superioare obstrucţionate pot include sforait, respiraţie rapidă (sau tahipnee), respiraţie zgomotoasă atunci când inhalarea, frecvente gâfâind, dificultate manca sau înghiţire, tuse şi calus, incapacitatea de a efectua activităţi fizice, în special în cald, umed vreme, şi, ocazional, colaps fizic. Un examen fizic poate dezvălui alte indicaţii, cum ar fi Nares stenotic (îngustat foselor nazale), anormal de ridicate temperaturii corpului (sau hipertermie), şi efort sporit respirator evident cu respiraţia cu gura deschisă şi constantă prefăcut.
Cauze
Sindromul cailor respiratorii Brachycephalic provine de la forma cainelui cap unic, care este mostenit de la naştere. Cei mai multi caini sunt diagnosticate ca si adultii tineri, în general, de varsta de trei ani. O caracteristică a raportat în aproape 100 la suta din cazurile de caini cu sindrom brachycephalic cailor respiratorii este o palatului moale şi alungit. Ingustat pasaje nazale este, de asemenea, raportate la aproximativ despre 50 suta din toate cazurile de cainii care sufera de sindromul cailor respiratorii brachycephalic.
Factorii care pot creşte riscul şi complica şi mai mult starea includ obezitatea continuare, alergii, supra-excitare, şi de a exercita, care poate provoca respiraţie rapidă că cailor respiratorii obstrucţionate nu pot gestiona. Aceste probleme se înrăutăţească în cald, umed vreme, care poate duce la prefăcut excesivă.
Diagnostic
Dacă sindromul căilor respiratorii brachycephalic se suspectează, doua teste de diagnostic primar care vor fi utilizate sunt o laringoscopie (de pharyngoscopy) şi tracheoscopy, în care un mic fibră optică domeniu de aplicare este introdus prin gura pentru a examina laringe / faringe şi trahee. Acest lucru poate dezvălui caracteristici cum ar fi un palat sau overlong prăbuşit traheei (cunoscut sub numele de conducta de vant) sau laringelui (caseta de voce).
Alte diagnostice posibile includ prezenţa unui corp străin care este obstrucţiona cailor respiratorii, o infecţie în sistemul căilor respiratorii superioare, şi reacţie alergică care a cauzat cailor respiratorii sa se umfle.
Tratament
Tratamentul nu este necesar excepţia cazului în care câinele prezintă semne clinice. Pentru a evita acest lucru, factorii de risc, cum ar fi vremea umeda calda sau alergeni, ar trebui evitate. Tratamentul corect este depinde de ce fel de simptome sunt prezente, şi cât de severă aceste simptome sunt. Respiratia de asistenţă şi suplimentarea de oxigen pot fi necesare, şi dacă este obstrucţionat căilor respiratorii trebuie să fie deschis. Acest lucru poate fi realizat prin trecerea unui tub prin gura şi trahee (cunoscut ca un tub endotraheal) sau printr-o reducere chirurgicale în trahee (cunoscut ca un traheostomie). Există, de asemenea, proceduri chirurgicale, care poate fi făcut pentru a preveni problemele respiratorii la rasele de talie brachycephalic, cum ar fi lărgirea nările redus sau de scurtare un palatului alungit.
Prevenirea
Corective proceduri chirurgicale, cum ar fi scurtarea unei palatului overlong, sau corecţie din nările îngustat, poate ajuta la prevenirea problemelor respiratorii la rasele de talie brachycephalic. Evitati factori de risc, cum ar fi vremea umeda caldă şi obezitate, care pot agrava problemele inerente respiratorii.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Probleme de respiraţie la câini din rasele cu nas scurt
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates