Thursday, 26 Apr 18, 17.11.01

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Dificultăţi de respiraţie la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Dificultăţi de respiraţie la câini
Dificultăţi de respiraţie la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.30.03 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Dispnee, tahipnee şi tanting la câini
Tulburi sau respiraţie greoaie este medical mentionat ca dispnee, şi excesiv de respiraţie rapidă este medical mentionat ca tahipnee (de asemenea, polypnea). Sistemul respirator are multe parti, inclusiv nasul, gât (faringelui şi laringelui), trahee, şi plămânii. Air vine prin nas şi este apoi transportate în jos în plămâni, printr-un proces menţionat ca sursă de inspiraţie. În plămâni, oxigenul este transferat la celulele rosii din sange. Celulele rosii din sange, apoi transporta oxigenul la alte organe din corp. Aceasta este parte a procesului fizic de un corp sănătos.
În timp ce oxigenul este transferat la celulele rosii din sange, dioxidul de carbon este transferat de la celulele roşii din sânge în plămâni. Acesta este apoi realizată prin nas printr-un proces denumit expirarea. Această mişcare ciclică de respiraţie este controlat de centrul respirator din creier şi nervii în piept. Boli care afectează sistemul respirator, sau centrul respirator din creier, poate duce la dificultăţi de respiraţie. Tulburi sau respiraţie greoaie este medical mentionat ca dispnee, şi excesiv de respiraţie rapidă este medical mentionat ca tahipnee (de asemenea, polypnea).
Dificultăţi de respiraţie poate afecta cainii de orice rasa sau varsta, iar problema poate deveni rapid pune viaţa în pericol. Daca cainele tau are probleme de respiratie ar trebui să fie văzut de un medic veterinar cât mai curând posibil.
Simptome si tipuri de
Dificultăţi de respiraţie (dispnee)
Muta burta si piept atunci când respiraţie
Nări poate flare deschide atunci când respiraţie
Respiraţie cu gura deschisa
Respiratia cu coatele lipit de corp
Gâtului şi capului sunt deţinute scăzute şi în partea din faţă a corpului (extins)
Respiraţie problemă poate apărea atunci când în respiraţie (Dispnee inspiratorii)
Respiraţie problemă poate apărea atunci când respiraţie afară (expirator dispnee)
Noisy respiraţie (stridor)
Respiraţie rapidă (tahipnee)
Rata de respiraţie este mai rapid decat in mod normal
Gura este de obicei închis
Skelter
Respiraţie rapidă
Respiraţii, de obicei, superficial
Deschide gura
Alte simptome pot fi acolo, în funcţie de cauza problemei respiraţie
Tuse
Cauze
Dispnee
Boli ale nasului
Nările mici
Infecţie cu bacterii sau virusuri
Tumorile
Sângerare
Boli ale gâtului şi trahee superior (trahee)
Cerul gurii este prea lungă (enlongated palatului moale)
Tumorile
Obiect străin blocat în gât
Boli ale plamanilor si trahee mai mici
Infecţie cu bacterii sau virusuri (pneumonie)
Insuficienţă cardiacă cu lichid în plămâni (edem pulmonar)
Big inima
Infecţia cu viermilor
Tumorile
Sângerare în plămâni
Boli ale cailor respiratorii mici din plămâni (bronhiile si bronhiolele)
Infecţie cu bacterii sau virusuri
Tumorile
Alergiile
Astm
Boli în spaţiul în piept incadrand plămâni (pleural spaţiu)
Fluid cauzată de insuficienţă cardiacă
Ea (pneumotorax)
Sânge în piept (hemotorax)
Tumorile în piept
Boli ale peretelui toracic
Leziuni la nivelul peretelui toracic (trauma)
Toxinele din cauza muscaturilor de capusa paraliza peretelui toracic
Toxine Botulismul paralizează piept
Boli care fac burta mărită sau balonare
Extinsă de ficat
Stomac umplut cu aer (bloat)
Lichid în burtă (Ascită)
Tahipnee (respiraţie rapidă)
Nivelul redus de oxigen în sânge (hipoxemiei)
Minima de celule rosii din sange la nivel (anemie)
Astm
Lichid în plămâni, din cauza insuficienţei cardiace (edem pulmonar)
Sângerare în plămâni
Tumorile
Skelter
Durere
Medicamente
Ridicat temperaturii corpului (febră, sau în timpul exerciţiului)
Normal la unii câini
Diagnostic
Daca cainele tau are dificultăţi de respiraţie, acest lucru poate fi o urgenta pune viaţa în pericol şi va trebui să aibă câine văzut de către un medic veterinar cât mai curând posibil. Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, debutul simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi precedat această condiţie. În timpul examinării, medicul veterinar va observa cu atenţie modul în care câinele este respiraţie, asculta la piept pentru dovada de un murmur cardiac sau lichid în plămâni. Culoarea cainelui guma vor fi atent analizate, precum şi, deoarece culoarea gingiilor poate indica dacă oxigenul este livrat la organele (hipoxemiei) în mod eficient, sau în cazul în care există un nivel scăzut de celule roşii din sânge (anemie). Medicul veterinar poate să încercaţi să obţineţi cainele la tuse apăsând pe trahee sale. Daca cainele tau are dificultăţi de respiraţie extremă, medicul veterinar va da oxigen câinele pentru al ajuta să respire înainte de a face teste mai.
Teste standard includ o hemogramă completă, biochimice profil, urină şi analiză. Acestea vor ajuta medicul veterinar pentru a determina daca cainele tau are o infectie in sange sau un nivel scăzut de celule roşii din sânge. Ei vor arata, de asemenea, dacă organele interne ale cainelui sunt funcţionează normal. Medicul veterinar va atrage, de asemenea, o probă de sânge pentru a testa cantitatea de dioxid de oxigen şi de carbon din sange cainelui tau. Acest lucru va ajuta pentru a determina cât de severă este dificultatea cainelui tau respiraţia este şi dacă problema este în plămâni sau în altă parte în piept. Veterinarul tau poate atrage, de asemenea, de sânge pentru un test heartworm. Alte instrumente de diagnosticare care pot fi utilizate sunt X-ray si imagini cu ultrasunete de la piept, atât de a examina pentru o inima marita, care poate duce la insuficienţă cardiacă, şi pentru a vedea dacă plămânii sunt normale. Structura internă a abdomenului poate fi, de asemenea, examinate prin această metodă. Dacă se pare că există o acumulare de lichid în piept, Plămânii sau burta, o parte din lichid, care vor fi trase off pentru analize de laborator.
Daca cainele nu par să aibă probleme cu inima, medicul veterinar poate dispune, de asemenea, un ECG (electrocardiogramă) pentru a măsura ritmul şi activitatea electrică a inimii, ambele care determina capacitatea inimii de a funcţiona normal. Dacă problema cainelui tau este in nasul sau căile respiratorii, o camera video mica numit endoscop poate fi utilizat pentru a obţine o privire mai atentă la aceste domenii. Aceste proceduri sunt cunoscute sub numele de rinoscopia şi bronhoscopia, respectiv. În timp ce medicul veterinar examinează cainele cu endoscopului, mostre de lichid şi celule pot fi luate pentru analiză biopsic.
Tratament
Tratamentul va depinde de diagnosticul final medicul veterinar face pentru problemele de respiraţie cainelui tau. Cele mai multe probleme de respiraţie necesită admiterea într-un spital până la incapacitatea pacientului de a lua în oxigen suficient a fost rezolvat. Cainele tau va fi administrat oxigen pentru ao ajuta să respire şi pentru a obţine de oxigen pentru a organelor sale, şi medicamente poate fi administrat, fie prin gura sau intravenos (IV), pentru a ajuta cainele sa respire. Medicament prescris va depinde de cauza problemei respiraţie. Activitatea Cainele tau va fi restricţionat până când se rezolvă problema de respiratie sau mult îmbunătăţită. Restul Cage poate fi o opţiune dacă aveţi nici un alt mijloc de a restrânge libera cainelui. În plus,, exerciţiu limităm să încetinească, scurte plimbări în aer liber, şi protejarea cainele de la alte animale de companie sau copii activă este o parte importantă a procesului de recuperare.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Dificultăţi de respiraţie la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates