Saturday, 23 Jun 18, 02.18.22

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Tumorile cerebrale la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tumorile cerebrale la câini
Tumorile cerebrale la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.30.57 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
O tumora este definita ca o crestere anormala a celulelor, şi pot fi clasificate ca primar sau secundar. O tumoare pe creier primar provine de la celulele în mod normal, gasite in creier si membranele acestuia. O tumoare creier secundar, pe de altă parte,, este fie cancer care sa raspandit la creier (un proces cunoscut sub numele de metastaze) de la un tumorii primare alta parte a corpului, sau este o tumora care afecteaza creierul, prin extinderea in tesutul cerebral dintr-un tesut adiacent sistem non-nervos, cum ar fi oasele.
Tumorile cerebrale par a fi mai frecvente la câini decât alte animale de companie. Câini mai mari de cinci ani sunt mai susceptibili, şi unele rase de caini par a fi la risc mai mare decât altele. Tumori cerebrale care provin din membranele care acoperă creierul (cunoscut sub numele de meningioame) se găsesc mai frecvent la rasele de câini de dolicefal, care sunt caracterizate de către şefii de lungă şi nasurile, cum ar fi Collie. Invers, brachycephalic rase de câini, care sunt caracterizate prin aspectul lor de scurtă şi cu nasul plat cu care se confruntă, sunt mai susceptibile de a dezvolta tumori la nivelul glandei pituitare lângă creier.
Conditie sau o boala descrisă în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Cea mai comuna indicatie a unei tumori cerebrale la câini sau pisici, convulsii, în special crize care încep să apară după ce animalul a ajuns la cel puţin cinci ani. Există şi alte semne care pot sugera o tumoare pe creier, inclusiv un comportament anormal şi stării mentale, supra-sensibilitate la durere sau atingeţi în zona gâtului, şi probleme de vedere care conduc la circling propunerilor de rezoluţie, mişcare necoordonată şi un "beat" mers.
Cauze
Cauzele si factorii de risc care pot provoca tumori cerebrale la câini şi pisici sunt necunoscute. Este speculat că dieta diverse, De mediu, genetic, chimic, şi factorii sistemului imunitar ar putea fi implicate, dar acest lucru este incert.
Diagnostic
Un tesut biopsie este singura metodă disponibilă pentru diagnosticarea definitiv tumorile cerebrale la pisici şi câini. Razele X si ultrasunete altă parte a corpului poate fi folosit pentru a localiza sau de a exclude tumori primare în alte domenii, în timp ce o imagistica prin rezonanta magnetica (RMN) scanare poate descoperă nereguli în ţesutul cerebral.
Tratament
Există trei metode de asistenţă medicală primară pentru câini şi pisici, care au fost diagnosticaţi cu tumori cerebrale: chirurgie, radioterapie, şi chimioterapie. Obiectivele majore cu aceste terapii sunt pentru eradicarea tumorii sau a reduce dimensiunea sa, şi pentru a controla efectele secundare, cum ar fi acumularea de fluid-up în creier (cunoscut sub numele de edem cerebral) care pot rezulta dintr-o tumoare pe creier. Tratamentul chirurgical poate fi utilizat pentru a elimina complet sau parţial tumori, în timp ce terapia cu radiatii si chimioterapie ar putea ajuta tumorile contracta. Diverse medicamente pot fi prescrise pentru a incetini cresterea tumorii şi să facă faţă cu efecte secundare, cum ar fi convulsiile.
Prevenirea
Datorită faptului că cauzele de tumori cerebrale la câini sunt necunoscute, este dificil să se stabilească orice metode specifice de prevenire a.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tumorile cerebrale la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates