Tuesday, 24 Apr 18, 12.22.34

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Leziuni ale creierului la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Leziuni ale creierului la câini
Leziuni ale creierului la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.35.12 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Cainii pot suporta leziuni cerebrale dintr-o varietate de cauze, inclusiv hipertermie severă sau hipotermie şi convulsii prelungite. Leziuni cerebrale primare, de exemplu, implica traume direct la creier, care, odată achiziţionate, nu poate fi modificată. Secundar creier prejudiciu, între timp, este modificarea tesutului cerebral care apare după un prejudiciu primară, dar această formă de prejudiciu pot fi gestionate, împiedicat, şi îmbunătăţit cu grijă de susţinere optimă şi tratament.
Simptome si tipuri de
Fiind faptul că este un organ vital, creierul are nevoie de aprovizionare constanta de oxigen şi de nutriţie. Orice deficit de oxigen sau de traumele directe la nivelul creierului, prin urmare, poate duce la sângerări şi acumularea de lichid, care poate provoca o presiune excesivă asupra creierului. Acest lucru la rândul său, poate provoca complicatii care implică inima, ochi, şi mai multe sisteme de alt organism. Simptomele variază şi depind de cauze si de severitatea leziunilor cerebrale. Unele dintre aceste simptome comune includ mai:
Convulsii
Pierderea spontană a conştiinţei (sincopă)
Postură anormală sau mişcări neregulate
Urechi sau nas sângerare
Sângerare în interiorul ochiului (care implică la nivelul retinei)
Modificări de culoare albăstruie a pielii şi a mucoaselor (cianoză); un semn că oxigenul din sange este periculos de scăzut
Cantitate insuficienta de oxigen ajunge la ţesuturile organismului (hipoxie)
Plasture violacee sau albastruie sub membranele mucoase) sau sub piele din cauza vaselor de sange sparte (echimoză)
Pată roşie sau violet pe corp provocate de un minor hemoragie (peteşii)
Grele sau respiraţie rapidă (Dispnee sau tahipnee, respectiv)
Funcţiile anormale ale inimii, Rata de cum ar fi anormal de lent inima (bradicardie)
Cauze
Următoarele sunt unele dintre cele mai comune cauze de leziuni cerebrale:
Şeful trauma
Hipotermie severă sau hipertermie
Anormal de scăzute de glucoză din sânge (hipoglicemie severă)
Crize prelungite sau şoc
Hipertensiune arterială
Brain paraziţi
Brain tumori
Infecţii implica sistemul nervos
Toxicitate
Boli mediate imun
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui la medicul veterinar, inclusiv apariţia şi natura simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi precipitat comportamente neobişnuite sau complicaţii. El sau ea va efectua apoi un examen fizic complet, precum şi un profil de biochimie, sumar de urina, şi complete de sânge conta. Deşi rezultatele pentru aceste teste depinde de cauza de baza a prejudiciului creierului, de multe ori acest profil biochimie poate indica anomalii in nivelul de glucoză din sânge. Gazele sanguine sunt, de asemenea, măsurate pentru a confirma deficienta de oxigen în sânge.
Atunci când implică fracturi craniu sunt suspectate, Razele X, CT (tomografie computerizata) scanează, IRM-uri şi (imagistica prin rezonanta magnetica) sunt extrem de utile pentru a evalua gradul de severitate al traume cerebrale. Aceste instrumente de diagnosticare, de asemenea, ajuta la determinarea prezenţei de sângerare, fracturi, corpuri străine, tumoare, şi alte anomalii ale creierului care implică. ECG (electrocardiogramă), între timp, este utilizat pentru a evalua funcţiile inimii şi ritmul.
Veterinarul tau poate colecta, de asemenea, proba lichidul cefalorahidian pentru a determina nivelul de inflamatie si pentru a confirma posibile infecţii.
Tratament
Orice tip de leziuni cerebrale ar trebui să fie considerată un caz de urgenţă care necesită spitalizare imediată pentru terapie intensivă şi de tratament. De fapt,, în funcţie de cauză a prejudiciului creierului, intervenţie chirurgicală poate fi necesară. Totuşi, adesea scopul principal al tratamentului de urgenţă este de a normaliza temperatura cainelui si a tensiunii arteriale, oferi niveluri adecvate de oxigen şi pentru a preveni hipoxie.
În scopul de a ajuta cu respiratia, un tub va fi trecut în trahee de a furniza oxigen. Cantităţi mici de lichide poate fi, de asemenea, administrat animalelor cu deficite lichid în scopul de a menţine tensiunea arterială. Pentru a reduce umflarea creierului, cainele va fi administrat medicaţie şi şeful său va fi menţinut peste nivelul corpului. În plus,, câine de peste este activată la fiecare doua ore, pentru a evita complicaţii.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Leziuni ale creierului la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates