Saturday, 23 Jun 18, 12.08.30

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Infectii parazitare craniene - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Infectii parazitare craniene
Infectii parazitare craniene
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.37.12 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Secundar de migraţie parazite la câini encefalita
Brain inflamaţie, de asemenea, cunoscut sub numele de encefalita, poate fi din cauza la o varietate de factori. De exemplu, paraziti pot migra în cainelui sistemului nervos central (CNS), obţine o intrare prin sânge sau prin tesuturile adiacente, inclusiv ale urechii medii, deschiderea naturale în craniu, cavităţilor nazale şi placă cribriform (o parte a craniului), sau fontanelele deschis, de asemenea, numit "pete moale."
Acesti paraziti pot afecta în mod normal, un alt sistem de organe din aceeaşi gazdă (e.g., Immitis immitis, Taenia, Ancylostoma caninum, Angiostrongylus, sau Toxocara canis), sau o specie gazdă diferite (e.graton roundworm, Baylisascaris procyonis; sconcs roundworm, B. columnaris; Coenurus spp.., de Cysticercus cellulosae). Immitis immitis este cel mai adesea observate la câini adulţi, în timp ce alţi paraziţi infecta, în general, puii tineri, care sunt expuse la aer liber.
Simptome si tipuri de
Simptomele asociate cu acest tip de encefalita va varia în funcţie de porţiunea de CNS afectate. Cuterebriasis, de exemplu, are loc în principal, între iulie şi octombrie, în SUA. şi se caracterizează prin debut brusc de modificari de comportament, convulsii, şi probleme de viziune. Între timp, un parazit şobolan comună în Australia, Angiostrongylus cantonensis, poate provoca sindromul lumbosacral în catei, care poate duce la paralizie sau pareza a hindlimbs, Coadă, şi lama. În plus,, infecţii parazitare sunt de multe ori asimetrice, care afectează o parte, dar nu alte.
Cauze
Cel mai comun mod un caine dobândeşte, acest tip de encefalita este de a fi găzduit într-o cuşcă, care a fost ocupat anterior de o gazda infectata; g, ratonul, sconcsi.
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, inclusiv apariţia şi natura simptomelor, la medicul veterinar. El sau ea va efectua apoi un examen fizic complet, precum şi un profil de biochimie, sumar de urina, complet de sânge conta (CBC) — rezultatele care sunt, de obicei normale cu excepţia cazului în paraziţi, de asemenea, au migrat în alte organe.
Tomografia computerizata (CT) sau imagistica prin rezonanta magnetica (RMN) a creierului poate dezvălui o leziune focală şi / sau moartea tesutului cerebral de la blocarea vaselor de sânge cerebrale, ambele care sunt în concordanţă cu infecţii parazitare. Un robinet lichidului cefalorahidian este o altă metodă comună de diagnosticare utilizate pentru a confirma infecţii parazitare; totuşi, robinet poate duce la rezultate normale, în ciuda encefalita.
Tratament
Medicatie, cum ar fi antihelmintice (dewormer) pot fi utilizate pentru a ucide parazitii, dar ele pot duce, de asemenea, la alte complicatii. Consultati medicul veterinar pentru cel mai bun curs de tratament. Catelusii cu o forma usoara de angiostrongylosis poate recupera chiar şi pe deplin cu grijă doar de susţinere şi a tratamentului cu corticosteroizi. În alte cazuri,, indepartarea chirurgicala de paraziţi intercranial (g, Cuterebra) poate fi necesară.
Prevenirea
Cele mai multe infecţii parazitare a sistemului nervos central sunt incurabil şi progresul înregistrat în severitate. Pentru a preveni cainele de la contractare infecţii, cum ar păstra acoperit şi la distanţă de animalele sălbatice. Dewormer, antihelmintice, dirofilaricides şi, de asemenea, poate preveni infectarea.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Infectii parazitare craniene
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates