Tuesday, 19 Jun 18, 04.52.57

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Tulburare a creierului din cauza bolii hepatice la caini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tulburare a creierului din cauza bolii hepatice la caini
Tulburare a creierului din cauza bolii hepatice la caini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.38.16 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Encefalopatie hepatică la câini
Encefalopatie hepatica este o afectiune metabolica care afectează sistemul nervos central. Aceasta se dezvoltă secundară bolilor de ficat (cunoscut sub numele de hepatopatiei). Encefalopatiei este termenul medical pentru orice tulburare a creierului, hepatică şi se referă la ficat. Encefalopatie hepatică este cauzată de o acumulare de amoniac în sistem din cauza incapacităţii ficatului de a scapa corpul de substanţă.
Ficatul este cea mai mare glanda din organism, efectuarea unui număr de funcţii esenţiale, inclusiv producţia de bilă (o substanţă lichid implicate in digestia grasimilor), producţia de albumină (o proteina in plasma de sânge), şi detoxifiere de medicamente şi alte substanţe chimice (cum ar fi amoniacul) în organism.
Un şunt portosystemic sau anomalie portosystemic vasculare este o afecţiune în care vasele de sange de sange pentru a permite fluxul de anormal între venei porte (vena care transporta în mod normal, sangele de la organele digestive la ficat) şi în circulaţie a organismului de sânge fără a fi filtrate prin ficat. Această condiţie poate fi congenitală (prezente la naştere) sau dobândite (o conditie care se dezvolta ceva mai târziu în viaţă).
Şunt congenital portosystemic sau anomalie portosystemic vasculare este mostenita genetic in unele rase şi va prezenta, în general, la o vârstă fragedă. Cu forme dobândite de această boală, simptome pot apărea la orice vârstă.
Simptome si tipuri de
Circling, de funcţionare în pereţi şi acţionează confuz după mese
Dizabilitati de invatare (greu de dresat)
Tembelism (letargie) şi / sau somnolenţă sau somnolenţă
Dezorientare
Fără rost Wandering
Viciul stimulare
Cap de presare
Blindness referitoare la creier anomalie
Convulsii
Comă
Sudden agresiune
Vocalizare
Lipsa poftei de mâncare
Creşterea urinare sau lipsa de urinare (incapacitatea de a urina frecvent observate la câinii masculi)
Anularea frecventă de volume mici
Orange-maro urină (adesea observate la câinii masculi)
Creşterea sete
Salivaţie excesivă
Vărsături
Diaree
Pipernicit de creştere
De recuperare prelungit, de la sedare sau anestezie
Rezoluţia dramatice temporară de semne pot să apară cu antibiotice sau lactuloza (sintetic de zahăr) terapie
Cauze
Congenital (dobândite genetic)
Şunt dobândite portosystemic apare cu boli care pot duce la cresterea tensiunii arteriale in vena care transporta sangele de la organele digestive la ficat – cum se intampla cu deteriorarea progresiva si cicatrici ale ficatului (ciroză)
Brusc (acut) insuficienţă hepatică poate fi indusă de medicamente , toxine, sau infecţie
Alcaloză (niveluri ridicate de alcaline din sânge)
Minima de potasiu din sânge
Anumite anestezice şi sedative
Metionină, tetraciclină şi antihistaminice
Sângerare în intestin
Transfuzie predispune
Infecţii
Constipaţie
Musculare pierdem
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, debutul simptomelor, precum şi orice informaţii de fundal aveţi pe filiaţie cainelui tau. Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet pe cainele tau, cu teste standard, inclusiv un profil chimic de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, un panou de electroliţi şi un sumar de urina, astfel încât să excludă alte cauze de boală. Veterinarul va folosi bloodwork pentru a confirma sau infirma insuficienţă renală.
X-ray si imagistica cu ultrasunete va permite medicul veterinar pentru a examina vizual ficat. Aspectul său se va schimba din anumite state bolnave. Dacă acest lucru pare să fie cazul medicul veterinar poate să ia o probă din ficat prin aspiratie sau biopsie pentru a ajunge la un diagnostic concludent.
Tratament
Cei mai mulţi pacienţi care prezintă semne de encefalopatie hepatică ar trebui să fie spitalizat. Medicamente poate fi prescris de către medicul veterinar pentru a ajuta la îmbunătăţirea toleranţei proteine ​​dietetice, şi dieta cainelui tau ar trebui să fie trecut la o dieta care este proiectat pentru boli de ficat sau rinichi. Cainele tau va trebui să fie plasat într-un mediu protector, astfel încât activitatea este restricţionat. Este posibil să doriţi să ia în considerare restul cuşcă în timpul procesului de recuperare şi terapie. Terapia cu oxigen si terapia cu fluide cu electrolit şi suplimente de vitamina vor trebui să se acorde pentru stabilizarea sanatatea cainelui, şi va trebui, de asemenea, să aibă grijă pentru a menţine cainele cald în timp ce acesta este recuperarea.
Pentru a asigura câinelui dumneavoastră primeşte suficiente calorii, un tub de alimentare poate fi necesar să se inserează. În cazul în care acest lucru este necesar, medicul veterinar va trece peste acest proces cu tine pentru îngrijire la domiciliu.
În cazul în care sursa de boala de ficat este un şunt congenital, corectia chirurgicala poate rezolva starea. În cazul în care şunt portosystemic a fost achizitionata, vase de sânge anormale nu ar trebui să fie legat în afara.
Suplimentarea cu zinc poate fi administrat după cum este necesar. Alte tratamente care pot fi prescrise sunt antibiotice, clisme, diuretice şi crize de control medicamente.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tulburare a creierului din cauza bolii hepatice la caini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates