Friday, 22 Jun 18, 23.02.17

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Bone inflamaţie (Panosteitis) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Bone inflamaţie (Panosteitis) la câini
Bone inflamaţie (Panosteitis) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.43.12 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Panosteitis în Câini
Panosteitis se referă la o scurtă durată (auto-limitare) şi conditie dureroasa caracterizat prin şchiopătînd şi a şchiopătat. Este o boala care afecteaza oasele lungi în picioare a câinilor tineri, de obicei, cu varste cuprinse intre 5 a 18 luni. Aceasta poate să apară cu orice rasa, dar este mai frecventă la mediu- la dimensiuni mari rase de câini.
Inflamatia poate afecta unul sau mai multe membre ale cainelui, acest site este provocatoare şi dureros pentru a vă deplasa în jurul valorii de. Cu tratament, inflamatia poate fi redusă şi animalul poate recastige functia completă şi activitate.
Panosteitis pot afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această condiţie afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Şchiopătat este deseori caracterizată prin dificultăţi la mers pe picioarele din faţă, deoarece există adesea o durere profunda asociata cu oasele. În timp ce inflamatia este mai frecventă la picioarele din faţă, este, de asemenea găsit în picioarele din spate.
Unii caini, de asemenea, prezintă febră, depresiune, scădere în greutate, şi anorexie. În plus,, cazul în care condiţia nu este corectată, unii caini pot experimenta pierderea masei musculare (atrofie) a lungul timpului cu lipsa de utilizare musculare.
Cauze
Global, cauzele sunt necunoscute panosteitis. În timp ce şchiopătat poate afecta orice rasa la orice varsta, este cel mai frecvent la rasele de talie mai tineri, şi, în special,, ciobanesc german. Şchiopătat pot să apară pe cont propriu sau poate fi însoţită de alte boli ortopedice.
Diagnostic
Mixt de durere poate dura de la zile la luni, şi vor varia de la uşoară până la severă. Medicul veterinar va examina câinele dumneavoastră pentru a exclude alte condiţii care stau la baza decât inflamaţie a oaselor. X-ray imagistica si analize de sange va fi utilizat pentru a cauta orice condiţii care stau la baza. În majoritatea cazurilor,, inflamatia va fi cauza durerii şi poate fi redus cu tratament medicamente.
Tratament
În unele cazuri,, anti-inflamatorii medicamente sunt prescrise şi administrate pentru a ajuta cu durere şi pentru a încuraja mersul pe jos. Steroizii pot ajuta, de asemenea, la reducerea inflamaţiei în oase.
Activitate limitată va contribui la reducerea durerii cainelui tau. Permiterea timpul de companie pentru a recupera, şi timp pentru articulatii si oase pentru a se vindeca, totuşi, nu va reduce viteza de recuperare.
Este recomandat să vă luaţi câinele dumneavoastră să fie re-verificate la fiecare două până la patru săptămâni pentru progres, precum şi pentru a detecta dacă există probleme mai grave, care stau la baza medicale care au fost cauzează probleme.
Prevenirea
Nu există în prezent măsuri de prevenire Nu se cunosc pentru această afecţiune."Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Bone inflamaţie (Panosteitis) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates