Sunday, 24 Jun 18, 20.15.30

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Bone inflamaţie (Osteodistrofie hipertrofică) la căţei - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Bone inflamaţie (Osteodistrofie hipertrofică) la căţei
Bone inflamaţie (Osteodistrofie hipertrofică) la căţei
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.44.00 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Osteodistrofie hipertrofică în pui
Osteodistrofie hipertrofică este o boală a membrelor anterioare în mare catelusii din rasele. Pui afectate suferă de o inflamaţie a neinfectioasa spicules osos (a relevat, minerale structurile) în metafiza a oaselor lungi. Metafiza este conic parte a osului dintre epifizei (la sfârşitul creştere a osului), şi diaphyses (arborele de os lung). Oasele cele mai grav afectate sunt cele care cresc cel mai rapid. Umflături în jurul metafizelor, şi os depunere, cauza extindere a metafizelor. Fracturi mici de spicules osos în metafizelor, şi separării de metafizei avea loc în apropiere de şi paralel cu physis. Physis este cartilaj epiphysial în articulaţii - moale, scheletice parte a osului care se intareste (ossifies) După o creştere pe deplin a fost atins, aderarea la părţi ale osului într-o singură. S-ar putea fi, de asemenea, Osificat periostita, o inflamatie dureroasa a stratului de cele mai externe ale osului, periost. Osificat periostită poate provoca biţi a periostului să întrerupă şi mineralize în ţesuturile moi ale piciorului, şi a ţesuturilor moi în alte organe pot mineralize, precum şi.
Pui afectat poate avea, de asemenea, semne de însoţire de pneumonie şi diaree. În timp ce cauza a acestei boli este necunoscut, este în prezent suspectat a fi un răspuns hiper-reactive la vaccinare.
Simptome si tipuri de
Simetrică şchiopătat (uşoară sau severă), cel mai frecvent în membre anterioare
Depresia şi reticenţa de a muta
Fierbinte, metafizelor umflate (moale, sau o parte tot mai mare a oaselor lungi la pui)
Febră, fel de mare ca 106 ° F
Lipsa poftei de mâncare
Scădere în greutate
Deshidratare
Diaree
Posibil pneumonie
Cauze
Suspecte (dar nu sa dovedit) să fie o reacţie în centrele de os producătoare de la vaccinare.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit al animalului de companie. În timp ce un sânge profil chimic, un sistem complet de sânge numărătoarea, si o analiza de urina sunt indicatori buni de boală sistemică posibile, radiografie imagistica a picioarelor este esenţială pentru diagnosticul de osteodistrofiei hipertrofice. Toracic (piept) radiografii va fi, de asemenea, luate în cazul în pneumonie este suspectată.
Tratament
Nu există nici un leac pentru această boală, dar cele mai multe catei se vor recupera pe cont propriu, după una sau două episoade. Această boală poate dura de la zile la saptamani, si catei poate fi lasat cu picioare permanent plecat.
Catei care nu vor, sau nu poate sta sau se deplaseze ar trebui spitalizaţi cu repaus la pat, şi se întoarse frecvent de către personalul de îngrijire. În cazul în care catelusul este deshidratat, terapia cu fluide vor fi, de asemenea, administrat. Un tub de alimentare poate fi inserat în cazul în care catelul dvs. nu poate să mănânce. Medicul veterinar va prescrie, probabil, anti-inflamatorii medicament pentru a trata simptomele catelului dumneavoastra durere.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Bone inflamaţie (Osteodistrofie hipertrofică) la căţei
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates