Sunday, 24 Jun 18, 20.17.07

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Deformarea oaselor şi nanism la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Deformarea oaselor şi nanism la câini
Deformarea oaselor şi nanism la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.45.04 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Osteochondrodysplasia şi achondroplasia la câini
Osteochondrodysplasia (TOC) este o creştere şi de dezvoltare anomalie a osului şi cartilajului, ceea ce duce la lipsa de crestere normala a oaselor si deformari osoase. În cazul în care osteo se referă la os, chondro se referă la cartilaj, si displazia este un termen general care se aplică o creştere anormală. Rase de câini care tind să fie predispuşi la această tulburare sunt mari Pirinei, Malamutii Alaska, Samoyeds, Scottish deerhounds, Labrador retriever, Basset câinii, şi elkhounds norvegiană.
Achondroplasia este o formă de osteochondrodysplasia în care oasele nu cresc la dimensiunea normală, bazat pe ceea ce se aşteaptă de la rasa. Acest lucru este cauzat de o mutatie a genei receptorului fibroblaste factor de crestere. Rezultatul este anormal de scurt membrelor, o afecţiune numită nanism. În unele rase această trăsătură este selectiv încurajată, cum ar fi cu teckel, Skye Terrier, şi Welsh Corgi. Alte rase care sunt raportate de a fi afectate sunt Bulldogs, Ciobanestii germani, Basset câinii, Boston terrier, Pagina de, Pechinez, Japoneză spanieli, vezi-Tzu, Beagle, Pointeri engleză, Cocker Spaniel, Scottish terrier şi.
Aceste tulburări sunt dobândite genetic.
Simptome si tipuri de
Mai mare decat capul normală
Maxilarului inferior cu nasul scurt
Crooked dintii din cauza maxilarului mai scurte
Anormală os formă
De creştere slabă sau lipsa de creştere economică
Oasele par mai scurt decât în ​​mod normal
Articulaţiilor lărgit
Sideways arcuirea de membre anterioare - Picioarele din fata sunt mult mai probabil afectate
Deviaţia coloanei vertebrale la oricare parte a corpului
Cauze
Osteochondrodysplasia este o tulburare de autozomal dominanta genetice, sensul că acesta poate fi transmis de-a lungul şi de gen, fie de către un singur părinte trebuie să poarte gena pentru un pui care urmează să fie potenţial afectate.
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a da medicul veterinar un istoric medical detaliat, inclusiv atunci când ai observat primele simptome de creştere anomalie, precum şi orice informaţii aveţi despre trecutul cainelui tau genetic. Teste de laborator de rutină va include o hemogramă completă, profil de biochimie si sumar de urina pentru a exclude alte cauze pentru tulburarea. Raze X la nivelul membrelor afectate vor fi luate, care va arata anomalii referitoare la creşterea oaselor şi structura. Raze X a coloanei vertebrale vor apărea, de asemenea, astfel de anomalii la pacienţii cu abatere spinării. Pentru a confirma diagnosticul, medicul veterinar va lua o mostră de ţesut din oase mici ale corpului si trimite-l la un patolog sanitar-veterinar pentru teste de diagnostic suplimentare.
Tratament
După stabilirea diagnosticului, medicul veterinar poate decide pentru a corecta problema cu interventii chirurgicale. Totuşi, Rezultate obţinute de astfel de interventii chirurgicale corective nu sunt, de obicei, plină de satisfacţii. Analgezice si medicamente anti-inflamatorii sunt recomandate pentru multi pacienti afectati ca deformari osoase poate provoca dureri semnificative pentru aceşti pacienţi. Sentimentele cainelui de confort şi a proiectat durata de viata depind de severitatea problemei. Dacă este relativ minoră, ea este în întregime posibil pentru cainele dumneavoastra pentru a merge pe de a trăi o viaţă relativ confortabilă şi sănătoasă.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Deformarea oaselor şi nanism la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates