Friday, 27 Apr 18, 10.54.40

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Bone cancer (Osteosarcomului) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Bone cancer (Osteosarcomului) la câini
Bone cancer (Osteosarcomului) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.45.52 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Osteosarcomului la câini
Osteosarcomul se referă la tumori osoase cele mai des întâlnite la câini. Cancerul osos poate afecta orice rasa de caini, dar este mai frecvent întâlnite în rase mai mari,.
Boala este extrem de agresiv şi are o tendinţă de a răspândi rapid în alte părţi ale corpului câinelui (metastaze). Există opţiuni de tratament disponibile, dar, în general, prognosticul pe termen lung pentru animale este slabă.
Cancer osos pot fi găsite la pisici, precum şi, dar este rar. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Multe semne de cancer osos sunt subtile. Acestea pot include umflarea, şchiopătat, şi articulare sau osoase dureri. În unele cazuri,, câinilor care suferă de cancer osos vor apărea obosit sau au anorexie. Ocazional, caini va expune o creştere de masă pe corpul lor sau de o inflamaţie dureroasă în jurul valorii de vedere a tumorii.
Cauze
Cunoştinţele actuale ale bolii nu a fost legată de genetica sau de gen la condiţia, dar cancerul osos apare mai des în mare la rasele de talie mare de câini. Unele studii au arătat o uşoară creştere în dezvoltarea de osteosarcom printre caini, care au experimentat un prejudiciu os bont.
Diagnostic
Veterinarul va folosi raze X pentru a vizualiza masa, folosind adesea mai multe unghiuri pentru a obţine o imagine corectă. Alte teste includ biopsii, analizele de sânge, os scanează, şi CAT scanează pentru a vedea zonele de os, şi masă, în cazul în care a descoperit. În cazul în care diagnosticul este cancer osos, este important să reţineţi că prognosticul este adesea nefavorabil şi că există numeroase efecte adverse la opţiunile de tratament. De administraţie din partea ta va fi necesară.
Tratament
Chimioterapia este adesea folosit ca un supliment la orice opţiuni chirurgicale pentru a se asigura că boala nu sa răspândit în alte zone ale corpului câinelui, în special în ganglionii limfatici. În cazurile severe, membrelor poate fi necesar să fie amputat pentru a elimina complet de cancer osos.
Administrare
Activitatea va fi restricţionată în urma unei intervenţii chirurgicale. Un program de gestionare durere si medicamente sunt frecvent prescrise pentru animale în urma intervenţiei chirurgicale. Medicamente frecvent locul de muncă pentru a controla durerea si a reduce inflamaţia. Gestionarea şi monitorizarea continuă a cainelui conteaza albe şi celule roşii din sânge vor fi recomandate, şi radiografii toracice sunt adesea utilizate pentru a determina remiterea.
Prevenirea
În prezent nu există metode cunoscute de prevenire pentru cancer osos."Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Bone cancer (Osteosarcomului) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates