Sunday, 24 Jun 18, 20.12.24

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Bone cancer (Hemangiosarcomul) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Bone cancer (Hemangiosarcomul) la câini
Bone cancer (Hemangiosarcomul) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.46.36 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Hemangiosarcomul a osului la câini
Hemangiosarcomul este o tumora rapid de raspandire a celulelor endoteliale — un grup de celule care formeaza la linia de pe suprafaţa interioară a vaselor de sânge, inclusiv venele, arterelor, intestine tratate, şi bronhiilor a plămânilor. Hemangiosarcom afectează oasele şi poate compromite integritatea osului implicate, soldate cu pierderi de putere care duce la fracturi osoase. Aceste fracturi pot fi văzute fără nici o traumă prealabilă şi care sunt caracteristice de cancer care afectează oasele. Aceasta tumora afectează de obicei oasele de la nivelul membrelor, dar poate afecta, de asemenea, alte oase din organism, cum ar fi oasele coaste.
Ca şi în multe tipuri de cancer, hemangiosarcomul este de obicei diagnosticată la câinii mai mari.
Simptome si tipuri de
În cazul în care tumora este pe picior, şchiopătat şi / sau umflarea
Fractura din cauza slăbiciunii şi în oase
Umflarea la site afectat
Respiraţie dificilă poate fi prezentă în cazul în care tumora implică coaste
Pale mucoaselor (eu, Nările, buzelor, urechi, genital)
Datorită pierderii de sânge de la tumora rupt anemie
Cauze
Cauza exacta pentru hemangiosarcom a osului este încă necunoscut.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe cainele tau, inclusiv un profil complet de sânge, un produs chimic de sânge profil, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un sumar de urina. Aceste teste pot indica dacă vreuna dintre organele sunt afectate, şi orice alte condiţii, dacă sunt prezente. Unele dintre condiţiilor care ar putea fi în acelaşi timp cu hemangiosarcom sunt anemie regenerativa, care este determinat de un număr anormal de mare de celule sanguine imature roşii; un nivel anormal de scăzut de proteine ​​în sânge (hipoproteinemie); un anormal de mare de celule albe din sânge conta (leucocitoză), care poate fi un indiciu că organismul este lupta de pe o condiţie bolnave; un nivel scăzut de trombocite în sânge (trombocitopenie), care sunt responsabile de coagularea sangelui; şi celule sanguine de dimensiuni inegale sau anormale (anizocitoză şi poikilocytosis, respectiv).
Studiile radiografice a osului afectat va dezvalui, de asemenea, informaţii valoroase pentru a ajuta medicul veterinar în diagnosticarea acestei tumori. Tomografia computerizata (CT) scaneaza poate ajuta pentru a determina gradul de implicare osoase şi de a ajuta, de asemenea, medicul veterinar într-o intervenţie chirurgicală de planificare eficientă. Biopsia poate fi încercat pentru un diagnostic definitiv, dar acest lucru nu poate fi practic pentru acest tip de tumoare, din moment ce provine din navele.
Un diagnostic de confirmare se poate baza pe găsirea de locuri în cadrul navele care sunt umplute cu celule rosii din sange, cheaguri, resturile celulare mort, şi a celulelor tumorale variabila.
Tratament
Chirurgie agresiv rămâne metoda de elecţie în tratamentul acestei tumori. Tumora, şi, eventual, zona înconjurătoare, va trebui să fie eliminate în totalitate. În cazul în care tumora este pe un loc la nivelul membrelor, membrul afectat va fi cel mai probabil, fie amputat, unei intervenţii chirurgicale care cei mai multi caini recupera de la bine. O tumora axial — unul care afectează zona capului sau a trunchiului — poate fi mai dificil de tratat. Chimioterapia, împreună cu interventii chirurgicale este planul de tratament recomandat."Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Bone cancer (Hemangiosarcomul) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates