Saturday, 23 Jun 18, 21.36.47

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Bone cancer (Fibrosarcom) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Bone cancer (Fibrosarcom) la câini
Bone cancer (Fibrosarcom) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.47.14 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Fibrosarcomul a osului la câini
Fibrosarcomul este un rezultat al diviziunii anormale de celule fibroblaste - celulele care sunt cea mai raspandita in tesutul conjunctiv al organismului, şi în mod normal, acest tip de tumora are originea în ţesuturile moi. În unele cazuri rare, totuşi, o tumora fibrosarcomul provine din os, slăbirea structurii osoase a, şi, eventual, duce la fracturi, şi chiar amputarea membrelor. În cele mai multe cazuri fibrosarcomul a osului este benigne şi non-metastazante, dar există şi cazuri în care tumora este maligna si metastasizes pe tot corpul, în organele, ganglionilor limfatici şi a pielii.
Punct de vedere clinic, fibrosarcomul a osului este similar cu osteosarcom, o formă mai comună de cancer osos. Principalele diferenţe sunt în make-up a tumorilor. În cazul în care un osteosarcom este format din material osos, o fibrosarcomul este alcătuit din materiale fibroase colagen. Fibrosarcomul este confirmată atunci când o biopsie a tumorii prezinta nici o producţie de material osos. Natura se divid cu rapiditate a unui sarcom este un real pericol, ca-l invadează şi ameninţă stabilitatea os. În general, tumorile osoase sunt benigne, şi sunt frecvent misdiagnosed ca chisturi şi probleme musculare.
Vârstă, dispoziţii rasa sau sexul nu au fost determinate pentru această condiţie bolnave.
Simptome si tipuri de
Există două tipuri principale de fibrosarcomul a osului:
Central fibrosarcoame:
Apar la nivelul oaselor lungi, coloană vertebrală, şi mandibulă
Periostal fibrosarcoame:
Apar în oasele craniului
Simptomele
Pierderea de mişcare şi de incapacitatea de a merge
Masa poate fi palpate (examinate prin atingere) la nivelul osului afectat
Umflare la locul
Umflarea feţei atunci când tumora are originea în oasele craniului
Durere, atunci când este atinsă
Fracturilor de os, fără alte dovezi de traume
Cauze
Cauza exacta pentru fibrosarcomul a osului este încă necunoscut.
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, debutul simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi condus la această condiţie, cum ar fi orice accidente sau boli profesionale, şi a câinelui dumneavoastră regulate exerciţiu de rutină. Mai multe detalii vă poate oferi, mai bine echipat medicul veterinar va fi de a diagnostica starea. Testele de laborator standard includ urinei, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un produs chimic de sânge profil.
Prezenţa mai mare decat celulele normale albe din sange poate indica faptul că organismul este warding off o condiţie bolnave, şi alte teste va arăta dacă organele funcţionează bine. De multe ori, totuşi, testelor de laborator se va reveni în mod normal. Datorită rarităţii relative a unui fibrosarcom de os, excepţia cazului în care o imagine cu raze X se ia aceasta poate fi diagnosticat ca un chist sau o umflătură în muşchiul. Prin urmare, un examen cu raze X va fi un factor important în diagnostic cert. Razele X va ajuta, de asemenea, pentru a diagnostica localizarea exactă a tumorii primare, precum şi detectarea dacă nu a fost metastaze în alte părţi ale corpului. O tomografie computerizata (CT) scanare este un alt instrument util de diagnostic care vizionează care pot ajuta la determinarea gradului de problema.
Pentru un diagnostic mai concludentă, o biopsie a tumorii va trebui să fie luate pentru analiză. O biopsie de os este o procedura mult mai invaziva decât majoritatea, dar aceasta este singura modalitate de a confirma dacă o tumora este benigne sau maligne. Cainele tau va trebui să fie anesteziat pentru această procedură.
Tratament
Tratamentul de fibrosarcomul a osului implica de obicei o abordare agresiva chirurgicale în care scoaterea din zona din jurul tumorii se încearcă, sau o bucată de os afectat este eliminat. În unele cazuri,, membrul afectat va trebui să fie amputat în întregime. O tumora care are deja metastaze la multe site-uri inainte de diagnostic poarta un prognostic de recuperare. Reţineţi că nu toate sunt la fel fibrosarcoame. Tumora care afecteaza cainele tau nu poate avea proprietăţi metastazante, şi excizia tumorii si a tesutului inconjurator ar putea foarte bine rezolva problema. În alte cazuri mai grave, poate exista o reaparitie la locul de amputare."Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Bone cancer (Fibrosarcom) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates