Monday, 23 Apr 18, 19.22.08

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Candidoza la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Candidoza la câini
Candidoza la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 18.08.17 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
candidozei la câini
Candida este un tip de zahăr, digestia drojdie care face parte din flora normala din gura unui animal, nas, urechi, şi tractului gastro-intestinale şi genitale. Acest tip de drojdie este oportuniste şi vor coloniza, uneori, sau invadeaza tesuturile deteriorate de imuno-suprimate animalelor. Candidoza apare atunci când există o overgrowth de Candida în corpul unui câine. Acest tip de infecţie fungică poate afecta cainii de orice varsta si rasa, chiar dacă ITL nu a avut nici condiţii predispozante. Infectia poate avea loc într-o anumită parte a corpului (local), sau poate coloniza întregul corp (sistemice). Fie necazul este de natură să cauzeze disconfort extreme la un câine.
Conditie sau o boala descrisă în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptomele
Cum se manifesta simptome ale candidozei depinde în mare măsură în cazul în care infecţia are loc. În cazul de o infectie la ureche, un simptom comun este constant agitare şi zgârierea cap. Dacă Candida stabileşte în cavitatea bucală, acolo va fi, de obicei o cantitate anormală de drooling. În cazul în care implică vezicii urinare, animalului pot apărea inflamaţii ale vezicii urinare (cistita). Inflamarea în jurul zonelor de intravenoasă (IV) catetere şi tuburi gastronomie, febră, iritaţii ale pielii, si rani deschise pe piele (leziuni ulcerative), sunt, de asemenea, semne comune ale candidozei.
Cauze
Cauzele si factorii de risc de candidozei sunt numeroase. Cainii care au pielea care a fost traumatizat, deteriorate de arsuri, sau care are moarte şi ţesutul inflamat (necrotizanta dermatită) transporta un risc crescut de a dobândi starea. Acelaşi lucru poate fi spus pentru câini care au neutropenie, un viral (Parvovirus) infecţie. Unele dintre condiţiile care pot deschide uşa pentru a ciuperca Candida sunt diabetul zaharat, retenţie urinară cauzate de îngustarea tuburilor ureter (text de obicei, o urethrostomy, o deschidere artificial in uretra pentru a permite urinei să treacă). Câini cu catetere sunt, de asemenea, un risc mai mare de a contracta candidozei.
Diagnostic
Procedura de diagnostic pentru candidoza poate fi efectuată într-un număr de moduri. În caz de leziuni, o biopsie pentru a confirma sau respingerea ţesuturilor bolnave se desfăşoară. Acest lucru biopsie va stabili dacă este sau nu organisme drojdie de bere au pătruns în ţesuturile afectate. O mostra de urina va fi, de asemenea, luate în. Prezenţa coloniilor de Candida si o infectie bacteriana simultană la nivelul tractului urinar va indica la candidozei. Analiza urinei va arăta, de asemenea, forme de drojdie de bere, sau aglomerări, de elemente mycelial. Un tampon este luat de la ureche şi acest lucru este cultura pentru prezenţa de Candida. La câinii care au o febră, sfaturi de catetere sunt cultivati ​​atât pentru bacterii si ciuperci. Ţesuturi infectate vor conţine în mod normal, de culoare albă, brânzos focare. In tesuturile inflamate, Testele vor găsi un număr mare de organisme drojdie în caz de candidozei.
Tratament
Tratamentul pentru candidoză puternic implică îmbunătăţirea şi consolidarea sistemului imunitar. În caz de diabet, există, de asemenea, o nevoie acută de a reglementa complicaţii starea şi hyperadrenocorticism de control. Daca cainele are orice catetere, acestea trebuie să fie eliminate. Medicamente care sunt de obicei utilizate pentru tratarea candidozei sunt aplicate pe piele sau altfel afectate zonă.
Administrare
După simptomele candidozei au diminuat, tratamentul trebuie continuat în mod ideal, timp de două săptămâni mai multe. Apoi, o cultură a zonelor infectate trebuie să fie re-facut pentru a stabili dacă animalul a fost vindecat. Deoarece candidoza este adesea cauzata de o boala de bază, cum ar fi diabetul zaharat, este extrem de important ca astfel de boli sunt controlate.
Prevenirea
Nu există în prezent măsuri de prevenire Nu se cunosc.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Candidoza la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates