Tuesday, 19 Jun 18, 04.57.36

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Urolitiază xanthine la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Urolitiază xanthine la câini
Urolitiază xanthine la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 18.08.48 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Urolitiază xanthine la câini
Xanthine este un mod natural de-produs al metabolismului purinei. În mod normal este transformat în acid uric (produs rezidual de proteine ​​găsite în sânge) de enzima xantinoxidazei şi a trecut din organism prin urină, ci pentru că este cel mai puţin xantină solubil a purinelor excretat în urină, cantităţi excesive de xantine poate fi asociată cu formarea de calculi de xantină (pietre). Deprecierea xantinoxidazei în cele din urmă duce la xantine în sânge (hyperxanthinemia) şi xantine propagă în urină (xanthinuria). Acesta poate fi în mod natural, ca cu deficit enzimatic, sau indusă de medicamente (alopurinol). Xanthinuria poate fi un congenitale sau a unei boli dobândite.
În mod natural xanthinuria, un defect congenital familial sau în activitate xantinoxidazei este probabil. În Cavalier King Charles Spaniel, un autozomal (non-sex-linked) Mod de recesiv de moştenire a fost trebuia să apară.
Achiziţionarea xanthinuria este o complicatie frecventa la cainii care sunt trataţi cu alopurinol medicamente pentru pietre de urati ale tractului urinar sau leishmaniasis (un parazit infestare). Consumul de diete purinici mare (bogate in proteine) de asemenea, creşte riscul de xanthinuria la pacienţii care sunt trataţi cu alopurinol.
Simptome si tipuri de
Poate fi asimptomatic
Mustar colorate urină
Pietre certificat medical de validare:
Frecvente Urinare (poliurie)
Dificultate urinat
Bloody urină (hematuria)
Pietre in uretra:
Urinare frecventă
Dificultate urinat
Bloody urină
Uretrei pot fi blocate
Pietre la rinichi (nephroliths):
Asimptomatice
Hidronefroză - rinichi este umflat cu urină din cauza unei ureter blocat (tubul care duce la nivelul vezicii urinare de la rinichi)
Boală de rinichi
Cauze
Xantine în urină poate duce la formarea de pietre
Predispoziţie genetică în Cavalier King Charles Spaniel
Medicaţie excesivă alopurinol în asociere cu dietă purine mare
Relaţia cu chimie urină:
Acid urină pH-ului
Foarte concentrat urină
Incomplete şi rare urinare
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe cainele tau, ţinând cont de istoricul simptomelor şi condiţii posibil înainte ca să fi condus la această condiţie. Un profil complet de sânge vor fi efectuate, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina si un panou de electrolit. Sumar de urina va arata cristale xanthine din sediment urină.
Aceste cristale nu pot fi distinse prin microscopie lumină numai. Pentru un diagnostic precis, urină ar trebui să fie trimise pentru spectroscopie în infraroşu, care pot fi folosite pentru a diferenţia calculi xantinici (pietre ale tractului urinar) de la alte tipuri de urolitilor. De asemenea, presiune înaltă cromatografie de lichide de urină poate fi făcut pentru a detecta xanthine, hipoxantin, şi alţi metaboliţi purine.
Ecografie, dublu contrast cystography, şi urografie intravenoasa sunt unele instrumente de diagnosticare aditionala care poate ajuta la detectarea şi calculi de locaţia la care sunt originare din. Calculi, în general, nu apar pe obişnuit de raze X.
Calculi de xantină în pietrele uretra si vezica urinara în apropierea uretrei pot fi detectate de către urethrocystoscopy, care foloseste un mic tub flexibil care este echipat cu o camera si poate fi introdus în spaţii mici, în acest caz,, uretral pasaj. Calculi de mici pot fi preluate pentru analiză prin indepartarea fluidului cu ajutorul unui cateter transuretrală, sau folosind o metoda numita urohydropulsion anularea. Această metodă care acesta implică, de umplere complet vezica urinara in timp ce pacientul este anesteziat, şi golirea vezicii urinare, apoi, după încercarea de a se agită pietre în uretra, astfel că pietrele pot fi colectate.
Tratament
Anularea urohydropulsion este eficienta pentru indepartarea calculi xantinici mai mici, care va trece cu uşurinţă prin uretra, dar intervenţie chirurgicală este în continuare cel mai bun mod de a elimina calculi mai mari de la nivelul tractului urinar inferior. Chirurgie perineal urethrostomy pot reduce la minimum obstrucţie uretrală recurente la câinii masculi.
PH-ul urinar poate fi crescut pentru a preveni calculi xantinici, si o dieta saraca in purine pot fi hrănite, împreună cu multă apă pentru a creşte producţia de urină. În funcţie de sanatatea cainelui generală şi gradul de severitate al condiţiei, medicul veterinar poate recomanda, de asemenea, o dieta care este proiectat pentru câini care suferă de insuficienţă renală. Scopul este de a reduce cantitatea de purinelor ingerate, împreună cu reducerea formarea de urină acidului, în plus faţă de creşterea cantităţii de urină, care este anulat de la vezica urinara, astfel încât să rămână clar pasaje de piatra care fac produse chimice.
Administrare
Medicul veterinar va program lunar follow-up întâlnirile pentru cainele dumneavoastra pentru a efectua analiza urinei, Spre deosebire de raze X, sau ecografie examene. Tratamentul câinelui dumneavoastră poate fi ajustată pentru a cât de bine starea de sănătate este progresează, deoarece tratamentul initial.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Urolitiază xanthine la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates