Tuesday, 19 Jun 18, 08.43.37

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Tulburări imunodeficientei la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tulburări imunodeficientei la câini
Tulburări imunodeficientei la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 18.13.31 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Tulburări imunodeficientei la câini
Sistemul imunitar este o colecţie de procese biologice care protejează împotriva bolilor şi uciderea prin identificarea agenţilor patogeni invadatoare, precum şi celulele tumorale. Aceasta funcţionează 24/7, paza împotriva organismelor invadatoare şi infecţii, detecta o mare varietate de agenţi invadeze inclusiv bacterii, viruşi, şi viermi paraziţi. Un element-cheie al functionarii sistemului imunitar este faptul că este capabil să distingă organismelor invadatoare din celulele propriului organism si tesuturi.
Tulburări de imunodeficienţă primară implică răspunsul imunitar slăbit atunci când este necesar. Tulburări de imunodeficienţă primară sunt văzute ca urmare a defectelor ereditare in sistemul imunitar, întrucât Tulburări secundare imunodeficienţei sunt cauzate de unele boli primare alte.
Predispuşi la tulburări de imunodeficienţă primară rase includ câinii basset, Cardigan Welsh corgis, Jack Russell terrier, Beagle, Ciobanestii germani, Sharpies Chineză, Doberman Pinscher, Weimaraners pipernicite, Collie gri, setteri şi irlandeză.
Simptome si tipuri de
Răspuns predispus la infecţii recurente şi nu la terapiile convenţionale cu antibiotice
Letargie
Lipsa poftei de mâncare (anorexie)
Infecţii ale pielii
Slaba creştere (marca)
Mesaj bolilor vaccinare
Alte simptome legate de infecţii
Cauze
Tulburări Imunodeficienţei sunt o tulburare congenitale; eu, câini se nasc cu ele.
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, inclusiv apariţia şi natura simptomelor, la medicul veterinar. El sau ea va efectua apoi un examen fizic complet, precum şi un profil de biochimie, sumar de urina, şi complete de sânge conta (CBC) — rezultatele pe care poate pune în evidenţă diverse anomalii celulare sau indicii pentru infecţii. Mai multe teste specifice sunt disponibile pentru o evaluare mai detaliată a sistemului imunitar, şi pot fi utilizate de către medicul veterinar cu acordul dvs.. De exemplu, el sau ea poate să ia o probă de măduvă osoasă de la cainele tau pentru evaluare.
Tratament
Din păcate, nici o cura este disponibil pentru probleme congenitale cu sistemul imunitar. În cazurile de boală severă, spitalizare ar putea fi necesare pentru a stabiliza cainele tau. În caz de probleme uşoare, cainele pot fi luate acasă după terapia.
Prevenirea infecţiei este factorul-cheie pentru menţinerea cainele tau sanatos, şi bune practici de management sunt necesare pentru a evita expunerea la infecţii. În cazurile de infecţie, medicul veterinar va da un capac antibiotic pentru a trata infecţia; aceasta poate dura câteva zile până la câteva săptămâni de rezoluţie completă de infecţii. Întârzierea se datorează în recuperare de a sprijini sistemul imunitar slab în tratarea infecţiilor, şi acoperă prelungite cu antibiotice este de obicei necesară.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tulburări imunodeficientei la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates