Wednesday, 25 Apr 18, 22.18.54

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Ochii umezi la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Ochii umezi la câini
Ochii umezi la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 18.16.13 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Epiphora la câini
Epiphora este o afecţiune care provoacă un exces anormal de lacrimi. Cauzele epiphora datorită formei a ochilor este văzută în multe rase. Supraproducţie de lacrimi pot fi congenitale ca urmare a distichiasis - de cotitură în a genelor, sau entropion - de cotitură în a pleoapei. Shelties tinere, a se vedea Tzu, Lhasa Apsos, Cocker Spaniel, pechinez, Bulldog, teckelii, CANICHE PITIC şi sunt cel mai frecvent afectate cu distichia. Entropionul este cel mai frecvent observate la unii shar peis Chineză, Pagina de, Cainii din rasa mastiff, Pudeli, Labrador Retriever şi chows chow. Pleoapei superioare sau inferioare pot fi afectate. Această condiţie se poate produce secundar la iritarea ochilor.
Simptome si tipuri de
Epiphora este evident, cu observaţia de o revărsare de lacrimi, lacrimă de drenaj şi / sau pete pe fata. Alte semne includ:
Cruciş
Inflamaţie
Roşeaţă şi iritaţii
Descărcarea de gestiune de la ochi
Ulcer a corneei
Pielea din jurul ochilor este slăbit sau sagging
Anomalii congenitale includ apariţia prea mare o deschidere a pleoapelor, care duc la expunere crescută a globului ocular la rasele de talie brachycephalic. Ectropion, una pasivă de cotitură a pleoapei, este frecvent intalnite in Marea Danes, bloodhounds, şi Spaniel. Entropionul este văzut la naştere în unele rase şi poate fi achiziţionat din cauza post-traumatică pleoapelor cicatrici şi paralizie a nervului facial.
Cauze
Starea achiziţionate de către un câine poate duce la epiphora. Aceste condiţii includ sinuzita rinitei /, care provoacă umflarea adiacente la sistemul de drenaj lacrima; traumatisme sau fracturi ale oaselor în faţa; corpurilor străine în ochi (g, iarbă, seminţe, nisip, paraziţi). Tumorile a treia pleoapă, conjunctivă a ochiului, pleoape, cavitatea nazală, osul maxilar în faţa, sau în sinusuri situate în jurul ochilor va fi, de asemenea, luate în considerare. O conditie care provoaca conducta nazolacrimal (lacrimă conductă) care urmează să fie obstrucţionat, fie prin inflamaţia din cauza unei condiţie dobândite, sau din cauza o malformaţie congenitală, poate provoca, de asemenea, o revărsare de lacrimi.
Blocaj al sistemului de drenare nazolacrimal pot fi cauzate de lipsa congenitala de deschideri normale pe pleoape în sistemul de drenaj lacrima, aşa cum se vede în Cocker Spaniel, Bulldog, şi pudeli. Deschideri suplimentare pot forma, de asemenea, în sistemul de drenaj lacrimă în poziţii anormale, cum ar fi deschideri de-a lungul partea laterală a feţei de mai jos colţul ochiului, cel mai aproape de nas. Alte posibilităţi includ lipsa de deschideri din sistemul de drenaj lacrimal in nas.
Condiţii dobândite care implică organisme cornean sau conjunctival străine sunt considerate, de obicei, la tineri, activ, mare-rasa câini. Inflamaţii ale pleoapelor şi a conjunctivei se poate datora unor cauze infectioase sau mediate imun. Tulburări ale corneei sunt caracterizate prin prezenţa a zgârieturilor / ulcere, cu sau fără inflamaţie. Inflamaţia partea din faţă a ochiului, inclusiv a irisului, pot fi prezente. Glaucomul este o afectiune in care presiunea în interiorul ochiului este crescută. Tumorile pleoapelor sunt de obicei observate la câini mai mari de toate rasele.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe animalul dumneavoastra de companie, ţinând cont de istoricul simptomelor şi eventualele incidente care ar putea fi precipitat această condiţie.
Veterinarul tau poate pentru radiografii pentru a verifica pentru leziuni la nivelul nasului sau zona sinusurilor, şi material de contrast pot fi folosite pentru a ajuta la diferenţierea structurilor. Medicul dumneavoastră poate, de asemenea, pentru o imagistica prin rezonanta magnetica (RMN) sau tomografie computerizata (CT) scanare. În plus,, o cultură a materialului în ochi vor fi luate pentru analize de laborator. Totuşi, explorarea chirurgicală poate fi singura modalitate de a obţine un diagnostic definitiv. O spălare a conductelor lacrimal poate fi acţionat în justiţie pentru a indeparta orice material străin.
Dacă iritaţia este evidentă, medicul veterinar poate utiliza, de asemenea, utilizarea unui colorant fluoresceină, o substanta de contrast non-invazive, care prezinta detalii a ochiului la lumină albastră, în scopul de a examina ochi pentru escoriatii sau obiecte străine.
Tratament
Primul pas în tratament va fi pentru a rezolva cauza de iritare a ochilor - de exemplu, elimina corpul strain din ţesuturile moi ale ochiului sau a corneei / sclera. Tratamentul bolii ochi primara, cum ar fi conjunctivita, ulceratii corneene, cu sau fără inflamaţie, şi / sau inflamaţie a irisului şi alte zone în partea din faţă a ochiului vor fi prioritare. Gestionarea cu succes a unui leziunea primara, care este blocarea scurgere de lacrimi poate permite fluxul normal ruptura prin intermediul sistemului de drenare lacrimogene pentru a relua. Pacienţii cu inflamaţie a sacului nazolacrimal nevoie de un cateter plasat în canalul lacrimal să ţineţi-l deschide şi pentru a preveni formarea de cicatrice
În cazul în care cauza este formarea pleoapelor anormale, repararea chirurgicala poate fi necesară. Aceasta este de obicei o procedură simplă, în cazul în care capacele sunt însăilat într-o poziţie normală şi a permis să reajustaţi. Vindecarea este în mod normal, rapid si conditie este soluţionată în mod satisfăcător.
Criochirurgia sau indepartarea parului prin electroliza poate fi utilizat pentru a trata distichiasis.
Medicul veterinar va prescrie medicamente adecvate, bazate pe diagnosticarea şi tratarea planul pentru cainele tau. Acestea pot include unguente actualitate unguente cu antibiotice şi de atenuare a durerii, care va contribui la procesul de vindecare. Un guler elisabetan ar trebui să fie utilizat în timpul de recuperare pentru a preveni cainele din irita mai mult pe site-ul.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Ochii umezi la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates