Sunday, 24 Jun 18, 20.24.13

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Hidrocefalia la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Hidrocefalia la câini
Hidrocefalia la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 18.17.16 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Hidrocefalia la câini
Hidrocefalia este o extindere sau dilatare anormală a sistemului ventriculare, datorită unui volum sporit de lichid cefalorahidian. În acest caz,, ventriculi care sunt afectate sunt cele legate de maduva spinarii. Dilatarea anormala poate afecta numai pe o parte a creierului, sau pe ambele feţe. Aceasta poate implica sistem ventricular întregul (un set de structuri tubulare din creier continuă cu canalul central al măduvei spinării), sau elemente de numai alături de un site de obstrucţie sistem ventricular.
Există două tipuri de hidrocefalie - obstructive şi compensatorii. Atât hidrocefalie obstructiva compensatorii şi pot fi congenitale (prezente la naştere) sau dobândite.
În caz de hidrocefalie obstructiva, lichid cefalorahidian se acumulează din cauza unui obstacol de-a lungul modelul obişnuit circulator (noncommunicating hidrocefalie), sau se acumuleaza lichid la nivelul locului de resorbţie lichidul aproape de vilozitati arahnoidă meningeală (comunicarea hidrocefalie). Meningele sunt compuse din trei plicuri membranoasă - pia mater, care se situează împotriva creier; arahnoida, stratul de mijloc; şi dura mater, exterior, strat mai gros cel mai apropiat TOT el craniu - care înconjoară creierul şi măduva spinării. Intracraniană (în craniu) presiune poate fi ridicat sau normal. Totuşi, semnelor clinice poate fi observat atunci când presiunea intracraniană este normală.
Obstrucţie congenitală cauzele hidrocefalie obstructiva primar. Site-ul cel mai frecvent este de obstrucţie la nivelul de mesencephalic (mijloc creier) apeduct. Prenatale (înainte de naştere) infecţii poate provoca stenoză aqueductal (îngustarea) cu hidrocefalie ulterioare. Acest lucru poate duce la perturbări considerabile ale arhitecturii creierului.
Rezultatele obţinute obstrucţie în hidrocefalie obstructiva secundar. Aceasta este cauzata de tumori, abcese, si a bolilor inflamatorii (inflamaţie, inclusiv rezultate din hemoragie care a fost cauzată de leziuni traumatice sau alte cauze de sângerare). Site-urile de obstrucţie includ foramina interventricular (canale care conectează ventriculilor laterali asociat cu ventriculul terţe la linia mediană a creierului), mesencephalic apeduct, sau orificiile laterale ale ventriculului patra.
Cu hidrocefalie compensatorii, lichidul spinal umple spaţiul în care anumite părţi ale sistemului nervos functionale au fost distruse şi / sau nu a reuşit să dezvolte. Intracraniană (în cadrul creier) Presiunea este un rezultat normal. Acest lucru este dilatare ventriculara accesoriu în raport cu boala primară.
Supraproducţia de lichid cefalorahidian poate provoca, de asemenea, hidrocefalie. Totuşi, acest lucru este rar. O tumoră în ochi poate provoca, de asemenea, apa de pe creier.
Forma congenitala de hidrocefalie este mult mai probabil să apară la câini de talie mică şi brachycephalic: Bulldog, Chihuahua, Maltez, Pomeranieni, Jucărie pudeli, Yorkshire Terrier, Lhasa Apsos, Cairn Terrier, Boston Terrier, Pug-ii, şi pechinez. Este o boala ereditara, în Yorkshire terrier. În plus,, există o incidenţă mare câinii de rasă Beagle normală pentru persoanele adulte care sunt găsite să aibă sisteme extinse ventriculară şi încă sunt clinic fără simptome. Hidrocefalie dobândite pot apărea la toate rasele.
Hidrocefalie congenitala, de obicei, devine evident, la câteva săptămâni până la un an de vârstă. Debut acut de semne pot apărea la câinii cu hidrocefalie congenitala anterior nediagnosticate. Cauza exactă a acestei incert. Hidrocefalie dobândite poate aparea la orice varsta.
Simptome si tipuri de
Poate fi fără simptome
Umezirea sau murdărie în casă
Somnolenţă
Excesul de vocalizare
Hiperexcitabilitate
Orbire
Convulsii
O mare cupola în formă de cap (din cauza umflarea intracraniene)
Crossed-ochi
Mers anomalii
Comă
Respiraţie anormală
Animală pot arc capul pe spate şi extindă toate cele patru picioare
Cauze
Congenital
Genetică
Prenatale infecţie
Parainfluenza virus (câini)
Expunerea la teratogeni (medicamente care interferează cu dezvoltarea fatului) in utero
Hemoragii cerebrale la nou născut după travaliu dificil
Deficit de vitamina A
Dobândite
Intracraniană bolilor inflamatorii
Mase în craniului
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi medicul veterinar cu o istorie completă şi detaliată a sănătăţii cainelui, inclusiv orice informaţii aveţi cu privire la naşterea sa şi filiaţia, de la debutul simptomelor, precum şi orice posibile incidente, inclusiv intră minore, care ar putea fi precedat această condiţie. Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet pe cainele tau, cu un profil complet de sânge, chimice de sânge profil, complet de sânge conta, un electrolit panou, şi un sumar de urina, în scopul de a exclude în mod eficient sau pentru a confirma dovezi ale traumei, infecţie, sau cancer.
De diagnosticare imagistica este esenţială. Radiografiile craniului ar putea ajuta la diagnosticarea hidrocefaliei congenitale, dar tomografie computerizata (CT) şi imagistica prin rezonanta magnetica (RMN) sunt cele mai bune pentru vizualizare, care să permită medicul veterinar pentru a ajunge la un diagnostic definitiv.
Alte teste de diagnostic care pot ajuta la diagnosticul de hidrocefalie sunt o Spinal Tap, cu o analiză de laborator a lichidului de, si o electroencefalograma (EEG) de masurare a activitatii electrice a creierului.
Tratament
Cainele tau va necesita spitalizare în cazul în care este prezintă semne severe sau necesită o intervenţie chirurgicală. Cei cu simptome mai putin severe pot fi tratate medical pe o baza in ambulatoriu. Pacienţii internaţi trebuie să fie avansat în mod regulat pentru a preveni escarelor, prevăzute cu lubrifiant ochi pentru a proteja ochii de la uscarea, şi corect poziţionate pentru a preveni pneumonie de aspiraţie.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Hidrocefalia la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates