Sunday, 24 Jun 18, 12.39.41

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Pythiosis la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Pythiosis la câini
Pythiosis la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 18.18.27 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Pythiosis la câini
Apartenenţa la Oomycota încrengătura, Pythium insidiosum este un spor parazitare, care este capabil de mişcarea spontană (sau o motili zoospor) care intra in organism prin nas / sinusurile, esofag, sau prin piele. Infecţie, de obicei, apoi se stabileşte în plămâni cainelui, creier, sinusurilor, tractului gastro-intestinal, sau a pielii.
Câini afectate va expune subcutanată sau mase cutanată, care se dezvolta ca leziuni pe picioare, Coadă, cap, gât, perineu, şi / sau în interiorul coapsei.
Pythiosis este de obicei considerat ca apar în zonele mlastinoase din sud-estul SUA, şi a fost astfel poreclit "cancer mlaştină." Semne de pythiosis apar de obicei în lunile de toamna sau la inceputul iernii, şi în timp ce acest organism nu prospera de obicei, în apele tropicale şi subtropicale, cum ar fi iazurile, zonelor umede, şi mlaştini, acesta a fost constatat să apară în ceea ce spre vest, în valea centrală din California.
Conditie sau o boala descrisă în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi despre modul în care afectează pythiosis pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Pythiosis a plămânilor, creier, sau sinusurilor se vor manifesta în pisica ca îmbâcseală, cap de durere, febră, tuse, şi umflături ale sinusurilor. Infecţii ale tractului digestiv pisicii duce la o boala cronica, care provoaca tesutul de la nivelul stomacului şi / sau intestine pentru a deveni grav gros. Alte simptome de gastro-intestinale (GI) pythiosis includ:
Febră
Vărsături
Diaree
Regurgitare
Pe termen lung de scadere in greutate
Abdominală masă
Durere abdominală
Ganglionii limfatici
Pythiosis a pielii (sau cutanate pythiosis) Rezultate obţinute în dezvoltarea de umflate, non-vindecarea ranilor, şi mase invaziv al ulcerate puroi-umplut noduli şi căile drenaj. Ţesuturi moarte (necroză) urmează, cu piele afectate de cotitură în cele din urmă şi irosindu-şi negru.
Cauze
Aceasta infectie este cauzata de contactul direct cu apa care acomodează Pythium insidiosum, o apă suportate parazit fungice. Acesta este, de obicei, înghiţite sau inhalate de către câine, şi de acolo face drum spre tractul intestinal al animalului.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet pe cainele tau, cu o substanţă chimică profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina si un panou de electrolit. O probă de sânge vor fi trimise pentru testarea serologică (prin intermediul unui Compoziţie Enzyme-Linked Immunosorbent, numit ELISA) la Laboratorul de Pythium la Louisiana State University.
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, debutul simptomelor, şi activităţile recente, inclusiv orice expunere animalul dumneavoastra de companie ar fi putut avea la apă în ultimele luni de mai multe.
Radiografiile abdominale la câinii cu indicaţie geografică pythiosis pot arata un blocaj intestinal, intestinale perete ingrosarea, sau o masă abdominală. O imagine cu ultrasunete a abdomenului câinelui va tinde să arate ingrosarea peretelui de stomac sau intestin. Ganglionilor limfatici pot fi, de asemenea, evidentă, ca aceasta este o indicaţie de o infecţie.
În timp ce biopsie poate sugera un diagnostic de pythiosis, o cultura pozitiva vor fi necesare pentru un diagnostic definitiv. Există, de asemenea, o pata immunohisto-chimice, care o acordă în mod specific P. insidiosum hyphae în secţiuni subţiri de ţesut.
O altă metodă de diagnosticare definitiv pythiosis este de a testa probe de tesuturi si izolate cultivate cu Reaction imbricate de polimerizare în lanţ, un test de acid dezoxiribonucleic câinelui (ADN-ul).
Tratament
Cu cât mai repede să luaţi pisica ta pentru tratamentul după primele semne apar, cu atât mai bine prognosticul.
Toţi câinii vor trebui să facă obiectul indepartarea chirurgicala a tesutului afectat cât mai mult posibil. Ţesutului rămase după intervenţia chirurgicală va fi apoi tratate cu un laser (photoablation) pentru a distruge orice filamente fungice in tesutul din jurul. Ganglionilor limfatici în cavitatea abdominală ar trebui să se efectueze biopsie (ţesut va fi indepartate chirurgical pentru examinare). Medical Tratamentul trebuie continuat timp de cel puţin şase luni.
Toţi câinii vor trebui să facă obiectul indepartarea chirurgicala a tesutului afectat cât mai mult posibil. Ţesutului rămase după intervenţia chirurgicală va fi apoi tratate cu un laser (photoablation) pentru a distruge orice filamente fungice in tesutul din jurul. Ganglionilor limfatici în cavitatea abdominală ar trebui să se efectueze biopsie (ţesut va fi indepartate chirurgical pentru examinare). Medical Tratamentul trebuie continuat timp de cel puţin şase luni."Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Pythiosis la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates