Friday, 22 Jun 18, 17.18.59

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Diabet zaharat de apă la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Diabet zaharat de apă la câini
Diabet zaharat de apă la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 18.19.43 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Diabet insipid la câini
Diabetul insipid (A) este o afectiune rara care afecteaza metabolismul de apă, împiedică organismul de conservarea apei şi eliberarea prea mult din el. Această condiţie este caracterizată prin creşterea urinare, diluat urină (aşa-numitele insipid, sau plictisitor urină), şi sete crescut şi de băut. Aceasta boala nu este legată de diabet zaharat (insulină diabet zaharat).
Simptome si tipuri de
Există două tipuri principale de DI care afectează câini: neurogenǎ (sau centrale diabet insipid) şi diabet insipid nefrogen. În neurogenǎ DI, cauza este din cauza lipsei de hormon de vasopresina, care reglementează menţinerea corpului de apă. Eliberarea de vasopresina este produsă şi reglementată de către hipotalamus (în creier), deci o disfuncţie în comunicatul său poate fi din cauza unei lovituri la cap, sau a unei tumori la nivelul creierului. Vasopresina este produs în hipotalamus, în glanda pituitara conectat, şi apoi este eliberat in sange. O lipsa de vasopresina poate fi din cauza unei defecţiuni în hipotalamus, sau un eşec în a glandei pituitare. Un număr semnificativ de cazuri este idiopatică.
Nefrogenă DI, între timp, poate fi cauzata de o deficienta de hormon antidiuretic (ATRIBUIT), care funcţionează pentru a stimula muschii capilare şi de a reduce fluxul de urina, apă în mod eficient pentru conservarea funcţiilor organismului diferitele. Cauza se află în rinichi şi incapacitatea lor de a răspunde în mod adecvat pentru a ADH, permiţând prea multa apa din organism pentru a scăpa în urină.
Aceasta este de obicei o condiţie dobândite, şi se poate datora amiloidoza de rinichi, chisturi pe rinichi, sau un dezechilibru de electroliţi.
Alte simptome comune observate la câinii cu DI includ:
Creşterea urinare (poliurie)
Creşterea de băut (polidipsie)
Urinare a scăzut cu deshidratare
Housesoiling-ocazionale
Slab păr strat
Cauze
Secreţie inadecvată de hormon antidiuretic ADH
Congenitale defect
Cauze necunoscute
Trauma
Rac
Insensibilitate renală la ADH
Congenital
Secundar la medicamente
Secundar la tulburări endocrine şi metabolice
Hyperadrenocorticism – hiperactivă glandele suprarenale
Hypocalemia – un nivel scăzut de calciu în sânge
Piometriei – infectie bacteriana a uterului
Hypercalemia – Niveluri crescute de calciu în sânge
Secundară bolilor renale sau infecţie
Pielonefrita – infecţii bacteriene ale rinichilor
Insuficienţă renală cronică
Piometriei – infectie bacteriana a uterului
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet pe pisica ta şi să vă ceară o serie de întrebări pentru a determina starea de sănătate şi la debutul simptomelor. El sau ea va comanda, de asemenea, un profil chimic de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina si un panou de electrolit.
Plasma ADH nivelurile, de exemplu, pot fi testate direct să diferenţieze între neurogenǎ, sau centrale diabet insipid, şi diabet insipid nefrogen.
Imagistica prin rezonanta magnetica (RMN) sau tomografie computerizata (CT), între timp, sunt utile pentru localizarea tumori hipofizare şi / sau tulburări renale. O modificare privarea de încercare de apă şi / sau un studiu de suplimentarea ADH se poate face si de a monitoriza pierderile de apă organism.
Tratament
Cainele tau va avea nevoie să fie spitalizat, cel puţin la început, pentru o modificare de apă de testare privarea. Un studiu ADH poate fi adesea efectuata ca o procedura de ambulatoriu. În cazul în care cauza se dovedeşte a fi neurogenǎ DI, condiţie pot fi tratate cu preparate injectabile vasopresina. Prognosticul depinde de severitatea traumei capului, sau în alte cazuri, privind gradul de severitate al bolii renale.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Diabet zaharat de apă la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates