Sunday, 24 Jun 18, 20.11.47

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Papilomatoza la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Papilomatoza la câini
Papilomatoza la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 18.20.47 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Papilomatoza la câini
Termenul papilomatoza este folosit pentru a descrie o tumora benigna pe suprafata a pielii. Un virus, cunoscut sub numele de papilomavirus, cauze de creştere. Aspectul general este asemanatoare negilor, ridicat, cu suprafaţa centrală având un por deschis în cazul în care veruca este inversată. La câini, negii sunt cel mai frecvent prezentate într-o manieră ridicat; totuşi, negii inversat nu sunt mai puţin frecvente. Aspectul pigmentate în mod normal, se prezintă ca o suprafata aspra, care este plat în aparenţă şi de culoare neagră.
Există cazuri în care papilomatoza poate progresa, cauzând forme comune de cancer de piele. De asemenea, este posibil ca celulele canceroase invazive de a pătrunde şi de a începe consumul de ţesuturile subiacente. Ele sunt de obicei localizate în jurul buzelor, gurii şi limbii. La câinii tineri neg virusul poate fi prezent în jurul gurii, organele genitale sau ochii. Totuşi, Pielea poate fi afectată la orice varsta.
Papilomatoza pot afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Simptomele legate de această tulburare includ respiratia urat mirositoare asociate cu papilomatoza orală, sângerare din gură, creşterea sau scăderea apetitului, şi excreţia excesivă de salivă. Câini va dezvolta, de obicei, papiloame, care sunt ovale sau in forma circulara, în jurul valorii de partea inferioară a abdomenului.
Cauze
Papilomatoza este contagioasă în natură şi este cauzate de papilomavirusul orală canin. Există unele cazuri în care virusul veruca este genetic legat de rasă.
Diagnostic
Medicul veterinar va lua o biopsie a leziunilor în cazul în care papilomavirus este pe cale orală în natură. Atunci când există dovezi că papilomatoza a afectat pielea, sau dacă există modificări vizibile la nivelul pielii şi a structurilor celulare, Testele patologie va fi necesară. Teste suplimentare asociate cu sistemul imunitar va stabili dacă anticorpii virale sunt prezente în leziunile.
Tratament
Leziunile orale vor dispărea, în general, din proprie iniţiativă. Chirurgie pot fi efectuate pentru a elimina orice tumorilor orale; totuşi, cainele nu va putea să mănânce confortabil pentru o perioadă de timp după o intervenţie chirurgicală. Medicul veterinar vă va sfătui asupra a ceea ce produsele alimentare vor fi cele mai potrivite pentru animalele de companie în timpul procesului de recuperare. Utilizarea de medicamente poate, de asemenea, de ajutor în eliminarea verucilor, dar acest tratament va fi întrerupt în cazul în care condiţia reapare.
Prevenirea
Datorită naturii contagioase a acestei boli, este important să se separe animalele infectate de cele care nu sunt infectate cu papilomavirus. Vaccinare orală poate fi administrat ca o măsură preventivă împotriva acestei boli, si este in mod curent utilizat în canise comercial, atunci când nu apar focare."Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Papilomatoza la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates