Saturday, 23 Jun 18, 12.06.08

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Sindromul de vărsături bilioase la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Sindromul de vărsături bilioase la câini
Sindromul de vărsături bilioase la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 18.21.41 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Bila serveşte funcţii importante în digestia alimentelor şi eliminarea deşeurilor din organism. Bila este creat în ficat şi stocate in vezicii biliare până la produsele alimentare a fost ingerate. Acesta este apoi eliberat in intestinul subtire pentru a ajuta la digestie a alimentelor şi la emulsifierea produsele alimentare, astfel încât să poată fi utilizate în mod corespunzător de către organismul.
Sindromul de vărsături bilioase apare atunci când bila intră anormal de stomac de la intestin, cauzează iritaţia şi vărsături. Prezenţa de bilă este indicat printr-un apos, galben-verde substanţă în conţinutul voma. Dacă nu se produce vărsături şi bilă rămâne în stomac, iritaţie la stomac poate duce la reflux gastric.
Vărsături este, de obicei văzut în dimineaţa sau seara târziu chiar înainte de a mânca, în special la câinii care sunt hrăniţi o dată pe zi. Acest lucru ar putea fi din cauza perioadelor prelungite între mese, sau la stomac legate de inactivitate, care agravează refluxul biliar.
Această condiţie este frecvent observate la caini mai mari, dar poate aparea la orice varsta. Ambele sexe sunt la fel de afectate.
Simptome si tipuri de
Vărsături cronică intermitentă care conţin bilă
Are loc de obicei dimineata sau noaptea târziu
Abdominal disconfort
Greaţă
Lipsa poftei de mâncare
Scădere în greutate
Cauze
Cauza exactă este încă necunoscută
Boli care cauzează gastrita sau inflamaţie a intestinului, modificarea motilităţii gastro-intestinale
Acesta se presupune a fi cauzata de stomac şi de reflux intestinale, care de multe ori apare atunci cand stomacul unui câine a rămas goale pentru o perioadă lungă de timp
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, o istorie de fundal de simptome, eventualele incidente care ar putea fi condus la această condiţie, şi activităţile recente. La fel de mult ca tine poate, va trebui să-i spuneţi medicului veterinar în cazul în care simptomele au început, şi cât de frecvent apare voma.
Medicul veterinar va efectua apoi un examen fizic amanuntit pe cainele tau, cu un profil complet de sânge, un produs chimic de sânge profil, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un sumar de urina.
Un istoric de vărsături intermitente cu conţinut bilă este de obicei suficient pentru un diagnostic preliminar. În cursul diagnosticarea acestei boli, teste de laborator nu este de mare ajutor ca rezultatele sunt de obicei in limite normale. Radiografice specifice şi studii de imagistica cu ultrasunete a abdomenului poate dezvalui motilităţii gastrice întârziate. Examenul endoscopic revine adesea normală la aceşti pacienţi.
Tratament
Dacă nu este prezent nici un gravă boală care stau la baza, medicul dumneavoastră va decide cu privire la o linie adecvată de tratament pe baza simptomelor. Medicamente de consolidare a motilităţii gastrice vor fi folosite pentru a depăşi întârziat de golire a stomacului, stomac şi creşterea motilităţii intestinale şi astfel a preveni refluxul. De asemenea, medicamente care se va reduce secreţia de acid în stomac pot fi folosite pentru a preveni deteriorarea peretele stomacului, datorită conţinutului crescut acide ale bilei.
Cei mai multi pacienti raspund bine la un astfel de tratament; durata de timp cainele va avea nevoie de medicaţie va depinde de răspunsul sale individuale. Unele animale răspunde rapid la tratament, în timp ce altele au nevoie de un curs mai lung de medicamente. În cazul în care câinele dvs. suferă vărsături bilioase cronică, dietetic va fi o componentă foarte importantă a tratamentului, de obicei, implică hrănirea mici, mese frecvente, mai ales noaptea târziu. Prevenirea stomacul de a fi gol pentru perioade lungi de timp, va ajuta la creşterea normală a stomacului motilitate. Dietele sarace in conţinutul de grăsimi şi de fibre, de asemenea, va ajuta stomacul gol pentru a reduce şi de retenţie gastrică de produse alimentare.
Veterinarul tau poate sugera, de asemenea, diete conserve sau lichefiate, care, de asemenea, pot fi utile în astfel de pacienţi, deoarece alimente solide tind să rămână mai mult timp în stomac.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Sindromul de vărsături bilioase la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates