Wednesday, 20 Jun 18, 19.07.05

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Vărsături cu sânge la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Vărsături cu sânge la câini
Vărsături cu sânge la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 18.23.12 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Hematemeza la câini
Hematemeza, sau vărsături de sânge, poate fi rezultatul unui număr de cauze. Nu poate fi o întrerupere în a mucoasei tubului care leagă gura si stomac (esofag), sau o iritaţie la nivelul stomacului sau intestinelor, ceea ce poate duce la inflamarea, Sângerare, şi, în cele din urmă, expulzarea de sânge prin vărsături. Alternativ, sânge pot proveni de la o inflamatie sau prejudiciu în gură sau plămâni (sistemul respirator), după care aceasta este înghiţită şi apoi aruncat în sus (regurgitat).
Hematemeza este relativ comuna la caini, şi poate afecta o gamă largă de sisteme, în funcţie de sursa de. Sistemul gastro-intestinal poate fi afectată din cauza traumei, ulcer, inflamaţie, sau prezenţa unui obiect străin. O hemoragie poate afecta inima (sistemul cardiovascular), rezultând într-un murmur cardiac şi / sau scăderea tensiunii arteriale. Respiraţie anormal de rapid din cauza hemoragii severe, pot să apară, de asemenea,. O tulburare de coagulare (coagulopatie) poate duce la hemoragie la nivelul stomacului sau intestinelor, şi poate duce, de asemenea, la hematemeza.
Simptome si tipuri de
Simptom primar este prezenţa de sânge în voma, care pot apărea ca sange proaspat, cheaguri de format, sau digerat de sânge, care seamănă cu zaţ de cafea. Alte simptome includ lipsa poftei de mâncare (anorexie), durere abdominală, şi negricioase tar-cum ar fi fecale (coamă).
Un examen fizic poate găsi, de asemenea, un nivel scăzut de celule roşii din sânge (anemie), caz în care simptome suplimentare pot include murmur cardiac, slăbiciune, până la punctul de colaps, şi o rapidă emoţie.
Cauze
O mare varietate de cauze poate fi responsabil pentru hematemeza. Boli gastro-intestinale, cum ar fi inflamarea intestinelor de boli inflamatorii intestinale (IBD), or ulcers, ambele pot fi cauze pentru hematemeza. Diverse metabolice, neurologice, infecţii respiratorii virale şi poate fi responsabilă pentru numeroase incidente de hematemeza, cum poate condiţii, cum ar fi insuficienţă hepatică, cap de traumatism, sau heartworm, respectiv,
Coagulopatie, sau a lipsei de sânge adecvate coagulare, poate rezulta din insuficienţă hepatică, sau un redusă numărului de trombocite din sânge (trombocitopenie) din cauza expunerii la medicamente. Ingestia de otravă de şobolani pot fi, de asemenea, o cauza de coagulare a sângelui necorespunzătoare. Hematemeza pot urma, de asemenea, un incident traumatic, cum ar fi arsuri grave, accident vascular cerebral de căldură, intervenţii chirurgicale majore, expunerea la otravuri de metale grele, cum ar fi fier sau de plumb, şi şarpe muşcă. Expunerea la plante toxice şi pesticide pot provoca, de asemenea, vărsături de sânge.
Animale in stare critica sunt la un risc mai mare pentru hematemeza. Alti factori care pot creşte riscul de hematemeza sunt anumite medicamente, cum ar fi AINS, sau non-steroidal anti-inflamatoare; şoc; sau trombocitopenie – un redus numărului de trombocite din sânge.
Diagnostic
Testele de diagnostic includ teste de sânge, urină şi fecale şi analize. Testele imagistice, cum ar fi ecografia si X-ray pot fi, de asemenea, utilizate pentru a identifica tulburări interioare. Prin aceste teste de diagnostic, diagnosticul de hematemeza poate varia de la orice număr de cauze menţionate mai sus, de la contactul cu substanţe toxice pentru leziuni hepatice.
Tratament
Tratamentul variaza mult in functie de cauza de hematemeza. Orice cauza principală trebuie să fie tratate la diagnostice. După această cauză este identificată şi eliminată, daca starea de voma nu mai este excesiv, de recuperare poate continua la domiciliu. Pentru sângerare internă severă, ulcer perforaţie, sau excesiv vărsături, în îngrijirea pacienţilor pot necesita tratament de urgenta pentru hemoragii sau şoc, sau ar putea fi nevoie de transfuzii de sânge sau de tratament IV, pentru a înlocui lichidele pierdute în vărsături.
Prevenirea
Hematemeza ca urmare a ingestiei de substanţe toxice pot fi evitate prin asigurarea că animalele nu au acces la plante otrăvitoare şi alimentele. În alte cazuri, o dieta sanatoasa pot fi de ajutor împotriva bolilor legate de hematemeza.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Vărsături cu sânge la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates