Sunday, 24 Jun 18, 20.16.19

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Vitamina D otrăvire la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Vitamina D otrăvire la câini
Vitamina D otrăvire la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 18.24.35 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Vitamina D toxicitate la câini
Vitamina D este o vitamina solubila in grasimi (eu, stocate în ţesuturile grase ale organismului şi de ficat) care este vitală în reglementarea de calciu şi fosfor echilibru în corpul cainelui tau. Aceasta promovează, de asemenea, retenţie de calciu, ajutând astfel formarea osoasă şi nervoase si musculare de control. Atunci cand sunt ingerate în nivelurile exorbitante, totuşi, vitamina D poate cauza probleme grave de sănătate.
Produse chimice utilizate pentru a ucide rozătoarele sunt cea mai comuna sursa de vitamina D otrăvirii la câini, deşi utilizarea excesivă de vitamina D în dieta sau medicamente care conţin niveluri ridicate de vitamina D poate duce la toxicitate, de asemenea,. Câini de toate vârstele sunt susceptibile, dar cainii tineri si catei sunt la risc mai mare de.
Simptome si tipuri de
Simptomele apar de obicei în cadrul 12-36 ore după ingestia de agenţi de ucidere rozătoare. Totuşi, timp în care simptomele devin uşor vizibile pot varia în funcţie de sursa de vitamina D toxicitate. Aceste simptome pot include:
Vărsături
Slăbiciune
Depresiune
Pierderea poftei de mâncare
Creşterea sete (polidipsie)
Creşterea urinare (poliurie)
Fecale întuneric zăbovi care conţin sânge
Sânge în voma
Pierderea de greutate
Constipaţie
Convulsii
Musculare tremors
Durere abdominală
Excesivă drooling
Cauze
Ingestia accidentală de rozătoare uciderea produse chimice
Utilizarea excesiva de vitamina D, suplimente alimentare
Diagnostic
Medicul veterinar va lua istoria detaliate despre dieta cainelui tau precum şi orice supliment ar putea fi luaţi. El sau ea va cere, de asemenea, în cazul în care cainele tau are acces la rozătoare uciderea produse chimice la domiciliu sau în curtea ta. Un examen fizic complet va fi efectuat, testele de laborator, inclusiv de rutina, cum ar fi o hemogramă completă, biochimie profil, electroliţilor, şi analiza urinei.
În cazul în care câinele dvs. suferă de vitamina D de toxicitate, acest profil biochimie va indica niveluri anormal de ridicate de calciu şi fosfor în sânge. Aceasta poate indica, de asemenea, niveluri anormal de scăzute de potasiu în sânge, împreună cu o acumulare de produse de deseurile de azot. În unele câini, acest profil biochimie poate indica chiar un nivel anormal de ridicat al enzimelor hepatice şi niveluri scăzute de proteine (numită albumină) în sânge. Sumar de urina, între timp, va indica niveluri anormal de ridicate de proteine ​​şi glucoză în urină.
Unii pacienţi cu vitamina D toxicitate arată, de asemenea, diferite tulburări de coagulare a sângelui, cum ar fi sângerări la site-uri diferite organism ca urmare a pierderii excesive de trombocite (celulele responsabile de coagularea sângelui).
Mai multe teste specifice vor include masurarea nivelului de vitamina D în sânge şi un ECG (ecocardiografie) pentru a evalua inima cainelui tau. Anomalii Diverse, inclusiv bătăi anormal de lent, pot fi găsite la câinii care suferă de vitamina D de toxicitate.
Tratament
Toxicitatea vitaminei D este o urgenta care necesita tratament imediat şi spitalizare. De fapt,, iniţială 72 ore sunt cruciale în salvarea vieţii a cainelui tau. Dacă compus toxic care conţin cantităţi de vitamina D a fost ingerate recent, medicul veterinar va induce voma. Există, de asemenea, diferite medicamente care se leagă de compuşi toxici şi prevenirea absorbţiei de vitamina D în continuare.
Pentru a menţine o hidratare adecvată şi dezechilibru electrolitic corecte, terapia cu fluide intravenoase pot fi utilizate. În plus,, fluide intravenoase sunt importante în promovarea excreţia de calciu prin urină.
În caz de anemie severă, transfuzie de sânge pot fi necesare. Infecţii bacteriene secundare sunt, de asemenea, frecvent asociate cu vitamina D toxicitate. În aceste cazuri,, antibioticele sunt prescrise. Dacă crizele devin o problemă, medicul veterinar va prescrie medicamente anti-sechestru.
Prevenirea
Cel mai bun mod de a preveni vitamina D toxicitate la câini este de a menţine rozătoare uciderea agenţi la îndemâna animalului tau de companie şi să se consulte medicul veterinar înainte de a schimba dieta animalului tau de companie şi / sau de plecare pe un supliment de vitamina D, regim.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Vitamina D otrăvire la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates