Sunday, 24 Jun 18, 20.33.04

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Inflamaţie disc Verterbral la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Inflamaţie disc Verterbral la câini
Inflamaţie disc Verterbral la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 18.26.26 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Diskspondylitis la câini
Diskspondylitis este inflamaţie a discurilor vertebrale din cauza o infecţie provocată de invazia de bacterii sau ciuperci. La câini, Ca şi în cazul altor vertebrate, coloana vertebrală este compus dintr-o serie de oase vertebrale. Aceste oase menţine structura a corpului şi de a proteja maduva spinarii, care este imbricat în coloana vertebrală. Între fiecare vertebre sunt structuri numite discuri. Aceste vs, amortizoare de şoc cartilaginos deţine un nucleu de gel fibroase, care permite circulaţia normală a vertebrelor, fără oase vertebrale de slefuire unul împotriva celuilalt.
Cele mai frecvente infecţii ajunge discurilor intervertebrale prin sânge. Mai putin frecvente este infecţia din cauza fracturi sau abcese locale. Datorită apropierii de măduva spinării multe dintre simptomele observate la animalele afectate sunt legate de sistemul nervos.
Câini de talie mare si gigant rasa, inclusiv ciobanestii germani şi danezi avantajos, sunt la risc mai mare decât alte rase. În plus,, câinii masculi au dubla sansele de a dezvolta această condiţie decât câinii de sex feminin.
Simptome si tipuri de
Paralizia poate să apară la unii câini, în special pentru cei care au plecat netratate. Alte simptome comune observată la câinii care suferă de diskspondylitis includ:
Dureri de spate
Dificultate în picioare şi sărituri
Stiff Tait
Necoordonate mers pe jos
Slăbiciune la nivelul membrelor
Şchiopătat
Febră
Cauze
Infecţii bacteriene
Infecţii fungice
Chirurgie
Bite răni
Fractură
Leziuni la spate sau a coloanei vertebrale
Abcese lângă site-ul de inflamaţie
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe cainele tau, ţinând cont de istoricul simptomelor şi eventualele incidente care ar putea fi condus la această condiţie. Dupa examenul fizic iniţială, medicul veterinar va solicita efectuarea de teste de laborator de rutină, inclusiv o hemogramă completă, biochimie profil, şi analiza urinei. Aceste teste pot fi de valoare în determinarea prezenţei oricărei infecţii care ar putea fi principalele cauze ale acestei boli. Medicul veterinar va lua, de asemenea, probe de sange si urina pentru cultura de laborator, în scopul de a identifica bacteriile cauzali sau ciuperci. Testarea sensibilităţii medicamente pot ajuta, de asemenea, medicul veterinar pentru a selecta cele mai eficiente medicamente(cu) pentru cainele tau, astfel că infecţia de bază este tratate corespunzător.
Studiile radiografice va ajuta medicul veterinar pentru a determina locaţia de pe disc inflamate, precum şi amploarea problemei în cainele tau. Coloanei vertebrale Razele X se vor dezvălui, de obicei, deteriorarea vertebră şi a structurilor adiacente, care au avut loc din cauza unei infecţii. De deplasare şi de prăbuşirea intervertebrale (între oasele vertebrale) discuri va fi, de asemenea, evidentă în spinarii razele X. Mai multe studii specifice radiografic, cum ar fi mielografie, tomografie computerizata (CT) scanare, şi imagistica prin rezonanta magnetica (RMN) pot fi folosite pentru o evaluare mai detaliată şi concis.
Mielografie este un tip de tehnică radiografice care utilizează o substanţă de contrast injectabil care va corespunzător pe un dispozitiv cu raze X, în vigoare, “iluminat” zona de interne, care urmează să fie examinat. Aceasta tehnica minim invaziva poate permite medicului dumneavoastră pentru a detecta anomalii ale măduvei spinării, a face vizibilă orice compresii în măduva spinării, în special în acele cazuri în care pot fi necesare interventii chirurgicale. Veterinarul tau poate utiliza, de asemenea, CT sau imagistica prin rezonanta magnetica (RMN) scanează dacă obişnuit de raze X si imagistica mielografie nu furnizează detaliile necesare.
Tratament
În cazul în care câinele dvs. suferă dureri severe sau condiţie a cauzat un deficit neurologic aparentă, medicul veterinar poate recomanda spitalizarea pentru terapie intensivă şi de tratament. În cazul în care condiţia este încă relativ recentă, cainele poate fi gestionate de vedere medical pe o baza in ambulatoriu. În alte cazuri, în cazul în care discul şi / sau măduvei spinării, a devenit grav afectat, intervenţii chirurgicale pot fi necesare pentru a reduce presiunea asupra maduvei spinarii. În timpul intervenţiei chirurgicale, medicul veterinar va elimina orice ţesut infectat şi fluide, şi poate elimina, de asemenea, o parte din os vertebrale afectate în cazul în care a solicitat. Antibioticele pot fi folosite pentru a controla infecţii care au reşedinţa, şi calmarea durerii poate fi folosit pentru a controla durerea care este asociat cu această boală.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Inflamaţie disc Verterbral la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates