Saturday, 23 Jun 18, 12.05.51

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Asistola la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Asistola la câini
Asistola la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 18.28.47 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Există patru camere în inima. Cele doua camere de sus sunt la nivelul atriilor (singur: Atrium), şi două camere de jos sunt ventricule. Robinetele sunt prevăzute între fiecare pereche atrială şi ventriculară, fiecare pe partea stânga şi la dreapta, permiţând sângelui să treacă de la atrii la ventriculi, în cazul în care este apoi pompat din inima in organism - dreptul de ventriculul pompeaza sange la plamani, şi ventriculul stang pompeaza sange a organismului. Inima functioneaza cu sincronizare excepţională, între diferitele structuri atrială şi ventriculară, rezultând într-un tipar ritmic consistent.
Ventriculare suspensivă, de asemenea, numit asistolie, este o lipsa de complexe ventriculare (numit QRS) măsurată pe o electrocardiogramă (ECG), sau absenţa de activitate ventriculare (electrice, mecanice disociere). Electrice-mecanic disocierea este atunci când există o înregistrează ritm cardiac ECG (P-QRS-T), dar nici o putere cardiac sau puls palpabil femural (pulsul arterei în coapsă interior).
Standstill ventriculara va duce la stop cardiac şi a prejudiciului cerebrale ireversibile în cazul în care ritmul ventricular nu este restabilită în termen de 3-4 minute. Această condiţie poate rezulta din bloc sino-atrial sau severă de arestare (oprirea nodului SA, stimulator cardiac sau), sau de către terţe cu grad atrio-ventricular (A) bloc (care determină, de asemenea, blocarea de bătăi ale inimii) fără un ritm de scăpare jonctionale sau ventriculare (un ritm jonctionale sau evadarea ar desfăşura pe bataie a inimii, salvarea animalului de la stop cardiac.)
Simptome si tipuri de
Boli sistemice severe sau boli cardiace la pacienţii multe
Alte aritmii cardiace, în unele
Sincopă (leşin)
Stop cardiac (inima se opreşte momentan)
Colaps
Moarte subită
Cauze
Un bloc AV complet, cu lipsa de ritm ventriculare sau scăpare jonctionala
Arestare sinusală severă în bloc sau
Hiperkaliemia
Orice boala severa sistemice sau boli de inima predispune
În conformitate cu active de glandele suprarenale, cauzează un nivel ridicat de potasiu în sânge predispune
Spargerea vezicii urinare sau blocaje ale tractului urinar care cauzează un nivel ridicat de potasiu în sânge
Diagnostic
După ce iniţial de urgenţă a fost gestionat, medicul veterinar va avea nevoie de o istorie completă a sănătăţii cainelui, debutul simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi condus la această condiţie. Medicul dumneavoastră poate efectua apoi un examen fizic complet pe cainele tau. Iniţial, doar un panou de electroliţi pot fi luate pentru a determina dacă câinele dumneavoastră a ridicat de potasiu seric, o condiţie care este cunoscută pentru a duce la impas ventriculare. Aceasta va fi urmată de teste standard de laborator, inclusiv un profil biochimic, o hemogramă completă şi un sumar de urina. Boli sistemice ca o cauza principala a bolilor de inima trebuie să fie exclusă. Diagnostice suplimentare vor include o electrocardiogramă (ECG, sau ECG) înregistrare, care pot fi folosite pentru a examina curenti electrici din muschii inimii, şi poate dezvălui orice anomalii de conducere electrice cardiace (care stă la baza capacitatea inimii de a contracta / bate).
Tratament
Aceasta este o situaţie de urgenţă care necesită tratament agresiv. Medicul veterinar va efectua de resuscitare cardiopulmonara pentru a începe bate cainelui inima si vor dori să vă asiguraţi că rata de câinele tău inima este puternică şi coerentă înainte de a merge înainte. Orice probleme tratabile, cum ar fi hipotermie, hiperkaliemia, sau acido-bazic tulburări vor fi tratate.
Dacă primar boli de inima este suspectată, o ecocardiogramă (ECHO), un instrument ecografice, pot fi folosite pentru a monitoriza vizual capacitatea inimii de a pompa sânge, modelul de fluxul de sange, şi să privească pentru leziuni tisulare. Radiografii toracice, de asemenea, vor fi luate pentru a cauta orice anomalii în toracice (piept) structura. Pacientul trebuie să fie atent monitorizaţi şi în mod frecvent cu un ECG.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Asistola la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates