Saturday, 23 Jun 18, 02.27.42

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Pietre ale tractului urinar / cristale formate din acid uric - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Pietre ale tractului urinar / cristale formate din acid uric
Pietre ale tractului urinar / cristale formate din acid uric
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 18.29.29 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Urolitiază / urati pietre în câini
Urolitiază este un termen medical care se referă la prezenţa de pietre sau cristale în tractul urinar unui animal. În cazul în care pietrele sunt alcătuite din acid uric, acestea sunt numite pietre urat. Aceste pietre pot fi, de asemenea, găsite în rinichi şi în tuburile de legătură rinichi la vezica animalului (uretere).
In timp ce aceste pietre poate afecta orice rasa, Dalmatians, Engleză Bulldogs, Yorkshire Terrier şi sunt mai sensibile la starea. De asemenea, este mai frecventa la câinii masculi decat la femele, şi de obicei observat în primele trei-patru ani de viaţă.
Este foarte probabil ca pietrele vor reapare după un tratament, dar prognosticul global pentru animalul este pozitiv.
Simptome si tipuri de
In timp ce multi caini nu vor apărea nici un semn de boală, cele mai frecvente simptome de obicei ocupa de probleme urinare. Acestea pot include fluxuri anormală de urină, dificultate urinat (disurie), sânge în urină, noros urină, şi, eventual, incapacitatea de a urina complet (anurie).
Cauze
Cainii care au o conexiune anormala a vasului de sânge principal în ficat, numit un şunt portosystemic, au o incidenţă mai mare de a dezvolta aceste tipuri de pietre la nivelul tractului urinar. O dieta format din cantităţi mari de purine — găsite în carne de vită, păsări de curte şi peşte — poate provoca, de asemenea, această condiţie.
Diagnostic
Ultrasunetele sunt adesea efectuate pentru a determina mărimea, formă, Locul de amplasare şi de pietre. Acest lucru va ajuta medicul veterinar pentru a stabili un regim de tratament adecvat. Bloodwork va fi, de asemenea, efectuate pentru a determina dacă există condiţii medicale care stau la baza provoacă pietre.
Tratament
Daca cainele tau nu poate sa urineze din cauza unui blocaj, intervenţie chirurgicală, adesea este necesară. În cazul în care câinele are o conexiune anormala a vasului de sânge principal în ficat sale — după cum sa menţionat mai sus — intervenţii chirurgicale pot fi efectuate pentru a fluxului de sange re-traseu.
Medicamente sunt uneori prescrise pentru a dizolva pietrele; această metodă durează aproximativ patru săptămâni pentru a rezolva complet condiţie.
Prevenirea
O dieta low purine a înregistrat unele promisiunea in prevenirea formare a acestor pietre.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Pietre ale tractului urinar / cristale formate din acid uric
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates