Monday, 23 Apr 18, 23.16.25

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Infectii ale tractului urinar - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Infectii ale tractului urinar
Infectii ale tractului urinar
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 18.30.30 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Obstructia tractului urinar este o urgenţă medicală care cauzează cainele la tulpina în timp ce urinat, care produc puţin sau deloc urină de fiecare dată când. Obstrucţie poate fi din cauza inflamatiei sau compresie pe uretra, sau pur şi simplu un blocaj. Tratamentul este disponibil si prognosticul acestei probleme va depinde de severitatea obstrucţiei.
Obstrucţie ale tractului urinar apare mai ales la pisici de sex masculin, dar câinii şi pisicile femele poate fi, de asemenea, afectate. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă PetMD.
Simptomele
Primul semn al unei obstrucţie urinară este strecurat sa urineze. Acest lucru poate uita de fapt, cum ar fi constipaţie, deoarece cainele va bănuială de peste in timp ce acesta este urinat. Din cauza trecerii anormale de urină, jet sau fluxul de urina va fi întreruptă şi pot apărea noros. În cazul în care urina este considerată, ea poate să apară o nuanţă de întuneric sau de sânge.
Durerea implicat cauze mulţi câini să strige şi ei se va opri manca si devin deprimati. Vărsături sau vomă pot să apară, de asemenea,. Daca cainele nu a primi tratament medical, insuficienţă renală pot dezvolta, care poate fi viaţa în pericol în termen de trei zile de la simptome.
Cauze
Există mai multe factori de risc cunoscuţi pentru o obstrucţie de tract urinar, inclusiv pietre ale tractului urinar, urinar boală (deosebit de frecvent intalnita la femele), prostată şi boală (la câinii masculi).
Acumularea de minerale la nivelul tractului urinar pot provoca, de asemenea, formarea de un obstacol (cristale sau pietre). În plus,, tumori, leziuni, si tesut cicatricial poate duce la o obstrucţie.
Diagnostic
Medicul veterinar va simti cu atentie abdomenul câinelui. Rezultate obţinute cu insuficienţă renală acută de presiune crescută în interiorul sistemului renal şi incapacitatea de a elimina uree şi de alte produse, de obicei, a deşeurilor eliminate în urină. Acest lucru duce la produse de deşeuri şi a crescut de potasiu in sange. O iniţială panoul de sânge de bază este important să se determine fluide corespunzătoare şi alte tratamente care pot deveni necesare pentru.
Ce priveşte tratamentul progresează, probe suplimentare de sânge vor fi probabil luate pentru a determina schimbări în starea cainelui. Analiză de sânge suplimentare si imagistica, inclusiv raze X sau ultrasunete poate fi de ajutor pentru a determina cauza obstrucţie sau a altor boli care contribuie sau boli.
Tratament
Obstrucţie trebuie să fie exonerat cât mai curând posibil. Sedarea este adesea necesar. În funcţie de severitatea obstrucţiei, mai multe metode pot fi utilizate de către medicul veterinar pentru a elimina obstrucţie — masaj uretral şi folosind lichid pentru a împinge obstrucţie din uretra si in vezica urinara sunt două exemple.
Odată ce obstrucţie este eliminat sau impinsa inapoi in vezica urinara, un cateter urinar este uneori la stânga în loc şi se menţine timp de cel puţin 24 oră, in functie de cauza de obstructie.
Intravenos (IV) fluide sunt de obicei administrate la rehidratarea câine şi a normaliza nivelurile sale electrolitic. Din cauza acumularea de presiune şi de incapacitatea de a elimina urina si a componentelor sale, întregul sistem renală este afectată şi pot apărea leziuni renale. În majoritatea cazurilor,, acest prejudiciu este reparat cu adecvat de lichide şi administrare electrolit. Medicamente pentru a trata durerea poate fi, de asemenea, necesară.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Infectii ale tractului urinar
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates