Sunday, 22 Apr 18, 06.45.45

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Infectie bacteriana a vezicii urinare şi / sau uretrei la câ - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Infectie bacteriana a vezicii urinare şi / sau uretrei la câ
Infectie bacteriana a vezicii urinare şi / sau uretrei la câ
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 18.32.08 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Infectie bacteriana a vezicii urinare şi / sau uretrei la câinii
Invazia şi colonizarea bacteriilor la nivelul vezicii urinare şi / sau partea superioara a uretrei poate duce la infectie atunci când sistemul de apărare locală, care ajută la protejarea împotriva infecţiei, este afectată. Simptomele legate de acest tip de infecţie includ inflamaţii ale ţesutului afectat şi dificultăţi ale căilor urinare.
Câini de toate vârstele pot fi afectate, dar creşte vulnerabilitatea cu vârsta avansarea. În astfel de cazuri, piatră de formare, Boala de prostata, şi tumorile sunt de multe ori ca. În plus,, câini de sex feminin sunt mai predispuse la infectii bacteriene ale tractului urinar inferior decât bărbaţii.
Simptome si tipuri de
Unii câini cu infecţii bacteriene ale tractului urinar inferior pot să nu prezinte nici un semn, dar mai multe nu. Câteva dintre mai multe semne comune includ:
Dificultate urinat
Sânge în urină (hematuria)
Tulbure sau urat mirositoare urină
Frecvente Urinare, dar numai în cantităţi mici
Incontinenţă urinară, în special în timpul detenţiei sau la locurile care nu sunt obişnuite (eu, locaţii în care nu a făcut pipi în faţa)
Urinarea vezicii urinare atunci când este atins (ocazional)
Cauze
E. coli, Stafilococ, şi Proteus spp.. de cont pentru mai mult de jumătate din toate cazurile de infecţii bacteriene ale tractului urinar inferior. Bacterii mai puţin frecvente includ Streptococcus, Klebsiella, Enterobacter, Pseudomonas, şi Corynebacterium spp..
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, inclusiv apariţia şi natura simptomelor, la medicul veterinar. El sau ea va efectua apoi un examen fizic complet, precum şi un profil de biochimie, sumar de urina, şi complete de sânge conta (CBC). Deşi rezultatele din acest profil CBC şi biochimie sunt adesea normale, constatările sumar de urina va furniza informaţii valoroase pentru diagnosticul iniţial. De exemplu, pus, sânge, sau proteine ​​sunt adesea observate în urină. Urină eşantion, care este luat din vezica cu o seringă, este apoi cultivate sa creasca bacterii cauzali (care să permită testarea sensibilităţii).
Odată ce bacterii este identificat, medicul veterinar va recomanda antibiotice adecvate pentru tratament. Razele X si ultrasonografie a tractului urinar inferior pot dezvălui, de asemenea, prezenţa de piatră sau alte leziuni anormale.
Tratament
Cei mai multi caini recupera fără complicaţii o dată pe antibiotice adecvate sunt administrate. Totuşi, este important să se identifice problema rapid, ca astfel de forme de infecţii ale tractului urinar inferior poate călători până la rinichi, inimă, şi alte domenii, care rezultă în mai multe complicaţii severe.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Infectie bacteriana a vezicii urinare şi / sau uretrei la câ
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates