Wednesday, 20 Jun 18, 19.10.44

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Pietre la rinichi (fosfat de calciu) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Pietre la rinichi (fosfat de calciu) la câini
Pietre la rinichi (fosfat de calciu) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 18.32.56 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Fosfat de calciu, în litiază renală câini
Litiază renală este o afecţiune în care pietrele (calculi) se formeaza la nivelul tractului urinar. Există diferite tipuri de aceste pietre observate la câini — printre ei, cele din fosfat de calciu. De asemenea, cunoscut sub numele de calculi de apatit, pietre de fosfat de calciu sunt mai des găsite rinichi decât a vezicii urinare.
Simptome si tipuri de
Simptomele pot varia în funcţie de locaţie, tu, şi numărul de pietre în interiorul tractului urinar. De fapt,, unii caini nu prezintă semne vizibile de exterior problema; aceasta este doar descoperit mai târziu în timpul unui consult de rutină, dacă la toate. Următoarele sunt unele simptome tipice asociate cu litiază renală fosfat de calciu:
Creşterea urinare (poliurie)
Dificultate urinat (g, dribbling de urină)
Durere la urinare
Sânge în urină
Cauze
De calciu in dieta excesiv
Utilizarea excesivă a suplimente minerale (g, vitamina D)
Diverse boli de rinichi / infecţii
Diagnostic
Dupa completarea un istoric medical complet de animalul tău, medicul veterinar va efectua un examen fizic pe câine, inclusiv un sânge profil chimic, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina, şi un electrolit panou. Deşi rezultatele acestor teste poate fi normal, există excepţii. În unele câini, acest profil biochimie poate arata niveluri anormal de ridicate de calciu în sânge. La câinii cu afectare renală severă sau blocaje la nivelul tractului urinar, un nivel ridicat de deşeuri de produse cum ar fi ureea poate fi găsită în sânge.
Modificări biochimice legate de boala de bază sunt, de asemenea, de ajutor în diagnosticarea bolii de bază sau condiţie. În plus,, examen microscopic urina este utilă în identificarea tipului de piatra.
Tratament
Deoarece nu există medicamente eficiente disponibile pentru acest tip de piatră, dizolvarea de piatra este principalul tratament. Chirurgia poate fi necesară pentru a elimina pietrele de la nivelul tractului urinar, în special în cazurile în care alte proceduri nu pot fi utilizate.
În unele cazuri,, pietrele poate fi impinsa inapoi in vezica urinara, dacă acestea sunt cauzează obstrucţie uretrală. O tehnica numita urohydropropulsion este adesea folosit în acest scop. Aceasta tehnica presupune utilizarea unui cateter urinar special introdus in uretra pentru a împinge înapoi piatra in vezica urinara.
Există, de asemenea, o tehnica noua numita unda de şoc extracorporală litotripsie, care este minim invaziva. Aceasta tehnica functioneaza prin producerea de unde de şoc axat pe piatră care duce la ruperea de piatră şi expulzarea ulterioară prin urină.
După îndepărtarea de piatră fie prin tehnica, medicul veterinar va utiliza proceduri adecvate pentru a verifica radiografic îndepărtarea completă a pietrelor. Abdominala raze X sau ultrasunete sunt de obicei utilizate la intervale de trei la cinci luni pentru a spori detectarea timpurie a formării de piatră pentru a preveni repetarea intervenţii chirurgicale.
De asemenea, este important ca cauza principala a formarii calculilor fi tratate în mod corespunzător pentru a preveni episoadele viitoare de la care apar.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Pietre la rinichi (fosfat de calciu) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates