Saturday, 23 Jun 18, 02.22.18

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Cancer la vezica urinara la caini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cancer la vezica urinara la caini
Cancer la vezica urinara la caini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 18.36.11 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Rhabdomyosarcoma a vezicii urinare la câini
Rhabdomyosarcoma este un tip foarte rar de maligne şi metastazante (răspândire) tumorale derivate din celule stem, sau originare din musculare striate care înconjoară conductele Müllerian în curs de dezvoltare sau Wolffian. Conductele de Müllerian începe sub forma a două conducte în embrion de sex feminin, în curs de dezvoltare în vagin, uterului şi oviducte. Conductele de Wolffian începe în embrion masculin, în curs de dezvoltare în tuburi care transporta sperma de la nivelul testiculelor, prin penis (Vom vaselor).
Rhabdomyosarcoma a vezicii urinare poate fi, de asemenea, raportată ca rhabdomyosarcomas botryoid datorita tendintei lor de a lua cu privire la aspectul de ciorchini de struguri. Adesea se raspandesc la nivelul organelor interne, şi la ganglionii limfatici.
Simptome si tipuri de
În principal în conformitate cu o infectie de tract urinar inferior
Sânge în urină
Strecurat de a urina
Urinare frecventă în cantităţi mici
Retenţie de urină / incapacitatea de a urina
Cauze
Idiopatică (necunoscut)
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui care a condus la debutul simptomelor. Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet pe cainele tau, cu un profil de sânge chimic, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina si un panou de electrolit. Dacă rhabdomyosarcoma este de fapt prezent, sumar de urina va arata urina cu sange, şi o citologic (microscopic) examinare de sediment urina va indica rhabdomyosarcoma.
Vezicii urinare pot fi examinate la nivel intern cu ajutorul ultrasunetelor, sau dublu-contrast cystourethrography imagistica (care utilizează o injecţie de colorant in vezica si uretra pentru a arăta mai clar structurile). Un pyelography intravenoasă poate fi, de asemenea, utilizate pentru examinarea rinichi si vezica urinara, pentru a evalua orice masă trigonal, şi să evalueze uretere (tuburi care transporta urina de la rinichi la vezica urinara), şi renală pelvis (centrul de rinichi în cazul în care pâlnii urină în uretere). Această metodă utilizează, de asemenea, injectarea de un colorant pentru a examina vizual structura internă a acestor organe.
Un diagnostic definitiv poate fi făcută dintr-o examinare a ţesutului bolnave (histopatologice) folosind probe de ţesut (biopsii) obţinute de la interventii chirurgicale exploratorii, sau de la cystoscopy - o examinare a vezicii urinare şi ureterelor, realizat prin introducerea unui tub prin uretra.
Tratament
Indepartarea chirurgicala a rhabdomyosarcoma se recomandă, dar este dificil de a efectua, deoarece aceste tumori sunt extrem de invazive. În cazul în care, de asemenea, vezicii urinare este inflamat din cauza unei infecţii bacteriene, antibioticele vor fi prescrise pe baza culturii şi a testelor de sensibilitate.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cancer la vezica urinara la caini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates