Friday, 22 Jun 18, 22.59.29

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Pietre în uretra la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Pietre în uretra la câini
Pietre în uretra la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 18.38.17 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Ureterolithiasis la câini
Ureterolithiasis este o condiţie care implică formarea de pietre, care pot depune în bloc şi ureter un câine, tub muscular care se conectează la rinichi la vezica urinară şi transportă urina de la rinichi la vezica urinara. Tipic, pietrele au originea în rinichi şi se trece în jos, în ureter.
În funcţie de mărimea şi forma de piatra, piatra poate trece până la nivelul vezicii urinare, fără nici o rezistenţă sau poate partial sau complet împiedică ureter, care rezultă în dilatarea partea superioară a ureterului şi leziuni renale ulterioare.
Există un număr de diferite tipuri de pietre găsite la animale şi de tipul de piatra pot varia în funcţie de rase, vârstă, şi sexul de câine.
Simptome si tipuri de
Unii câini cu ureterolithiasis afişaj fără simptome, mai ales în etapele iniţiale. Altfel, să fie atenţi la următoarele simptome:
Durere
Insuficienţă renală
Extinderea sau contractie de rinichi
Acumularea de deşeuri produse cum ar fi ureea
Ruptură de ureterului, ca rezultat acumularea de urină în abdomen
Cauze
Cauza care stau la baza pot varia în funcţie de tipul de piatra. Cauzele tipice includ:
Factorii genetici
Infecţii ale tractului urinar
Adverse la medicamente reacţie
Rac
Dieta şi / sau suplimente
Chirurgie, care a dus la ingustarea sau cicatrizarea ureter
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un istoric medical complet si va efectua o examinare fizica pe cainele tau. El sau ea va folosi apoi testele de rutină de laborator, inclusiv hemograma completa, biochimie profil, electrolit panou, şi analiza de urina pentru a evalua starea cainelui si severitatea bolii. Aceste teste ajuta, de asemenea, în evaluarea animalul dumneavoastra de companie pentru orice boală sau condiţie concomitentă.
Abdominala cu raze X sunt extrem de utile în vizualizarea pietrele şi dimensiunea lor; se va confirma, de asemenea, în cazul în rinichi a devenit extinsă ca urmare a pietrelor. Asemănător, Razele X se vor descrie în cazul în ureter este intact sau rupt. În unele cazuri,, un colorant speciala este injectat intravenos şi razele X sunt luate după aceea. Acest lucru ajută la o mai bună vizualizarea pietrele prin furnizarea de contrast. Ecografii este o alta metoda pentru detectarea pietre ureter şi dimensiunea rinichi.
Tratament
Scoaterea pietrele obstrucţionează este obiectivul principal al tratamentului. Din fericire, progresele in tehnologia moderna a permis medicii veterinari pentru a elimina pietrele fara operatie. O tehnica noua numita unda de şoc extracorporală litotripsie indeparteaza pietrele situate în rinichi, ureter, vezicii urinare sau prin producerea de unde de şoc care rupe în afară pietrele, care poate fi trecut apoi prin urină. Extracorporeal unda de şoc tehnica litotripsie nu functioneaza pentru toate animalele, astfel se consulte cu medicul veterinar în cazul în care este potrivit pentru cainele tau.
Pentru câini, în care chirurgia este necesară, fluide intravenoase sunt administrate pentru a le menţine hidratat. Antibioticele sunt prescrise, de asemenea, pentru câinii cu infecţie concomitentă ale tractului urinar.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Pietre în uretra la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates