Tuesday, 24 Apr 18, 08.48.13

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Mişcarea ochilor neintenţionată la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Mişcarea ochilor neintenţionată la câini
Mişcarea ochilor neintenţionată la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 18.40.13 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Nistagmus la câini
Nistagmus este o condiţie definită de oscilaţie şi involuntare ritmice ale globilor oculari; care este, ochii se misca involuntar sau leagăn şi înapoi. Nistagmus poate apărea atât la câini şi pisici şi este un semn caracteristic al unei probleme în sistemul nervos al animalului.
Simptome si tipuri de
Există două tipuri de nistagmus: nistagmus smucitură şi nistagmus pendular. Nistagmus smucitură este caracterizat prin mişcări ale ochilor lent într-o singură direcţie, cu o fază de corecţie rapidă în direcţia opusă, în timp ce nistagmus pendular se caracterizează prin oscilaţii mici de ochii cu nici o mişcare fiind distinct, mai lent sau mai rapid decât celelalte. Dintre aceste două tipuri de, nistagmus smucitură este mult mai frecvent observate la câini. Alte semne comune asociate cu nistagmus includ înclinarea capului şi circling.
Cauze
Există o varietate de cauze care pot duce la nistagmus, multe dintre care provin fie dintr-o boală periferică vestibular vestibular sau centrale. Uneori numit sistemul "soldul,"A sistemului vestibular este sistemul senzorial responsabil pentru menţinerea echilibru al capului şi a corpului.
Boli vestibular periferic care pot duce la nistagmus includ hipotiroidismul, leziunilor traumatice (cum ar fi cele dobândite în un accident de maşină), si a tumorilor neoplazice. Nistagmus care cauzează tulburări vestibular central includ tumorile, deficit de tiamina, infecţii virale (cum ar fi bolii Carré), şi în consecinţă inflamaţie, inima atacuri, hemoragii în inima, şi expunerea la toxine (cum ar fi plumb).
Diagnostic
Nistagmus este adesea diagnosticat printr-o analiză a lichidului cefalorahidian, , care poate releva, de asemenea, inflamaţie asociate cu tulburare. Brain imagistica (g, CT) este o alta procedura de diagnosticare utilizate pentru a identifica anomalii ale creierului. Altfel, medicul veterinar poate efectua analize cu privire la urină şi culturi bacteriene şi serologice de testare pentru a verifica agenţilor infecţioşi în organism.
Tratament
Tratament şi îngrijire variază şi este în întregime depinde de cauza care stau la baza de tulburare şi de severitatea simptomelor. În general, if a central vestibular disease (, mai degrabă decât o boală vestibular periferic) este diagnosticată, îngrijire mai intensă va fi necesară.
Pentru câini se confruntă cu anorexie şi vărsături, fluid terapie (inclusiv prin administrarea de fluide IV) pot fi necesare pentru a preveni deshidratarea. Medicul veterinar vă poate prescrie, de asemenea, anumite tipuri de medicamente, în funcţie de diagnosticul.
Prevenirea
Pentru că există astfel de o mare varietate de cauze care pot duce la nistagmus, nu există o metodă distinctă de prevenire a. Totuşi, păstrarea acoperit câinele în condiţii de siguranţă, fără acces la plumb şi alte materiale toxice, se recomandă.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Mişcarea ochilor neintenţionată la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates