Tuesday, 19 Jun 18, 04.44.30

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Funcţia de cilia necoordonate la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Funcţia de cilia necoordonate la câini
Funcţia de cilia necoordonate la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 18.41.53 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Diskinezie primar ciliar la câini
Diskinezie ciliar este o tulburare congenitală cauzată de disfuncţia ciliar. Cilii sunt structuri complexe hairlike, capabile de mişcare, faptul că diferite organe linia corpului, inclusiv tractul respirator superior si inferior, auditive tuburi, ventriculi a creierului, spinării canal, uterine tub, şi conductele de testicule. Funcţia principală a cililor este de a muta celulele, sau pentru a muta fluidelor incadrand. Ele servesc, de asemenea, ca un fel de filtru. La nivelul tractului respirator, activitatea cilia pentru a elimina praful şi alte materiale de la aerul inhalat înainte de a fi mutat în plămâni. Ciliar bate (procesul de circulaţie) este în mod normal, coordonat de o interacţiune complexă de numeroase proteine ​​conţinute în fiecare cilium. Mişcarea este caracteristic necoordonate (dyskinetic) sau absente la câini afectate cu diskinezie ciliar; cilia afectate vor avea de multe ori leziuni structurale.
Semnele clinice predomină în organele ciliat: o lipsă de mucociliary (interacţiunea de mucus şi cilia) clearance-ul la nivelul tractului respirator poate duce la rhinosinusitis bacteriene recurente, bronhopneumonie şi auditive canal (ureche) infecţie, precum şi inflamaţia cronică şi obstrucţia căilor respiratorii. Aceasta poate duce, de asemenea, de sex masculin infertilitate (vii sperma, care sunt incapabili de circulaţie). Hidrocefalia (lichid în creier), şi site-uri inversus (organe pe partea opusă decât în ​​mod normal) sunt comune, deşi caracteristici variabile ale dischinezie ciliar. Diagnosticul este confirmat prin demonstrarea lipsa de clearance-ul mucociliar traheale şi prezenţa unei leziuni specifice în cilia respiratorie sau flagella sperma. Acesta este stabilit la pacienţii fără leziuni ciliare de analiză a funcţiei ciliare. Câini cu boli cronice ale tractului respirator şi situs inversus, după toate probabilităţile va fi diskinezie primar ciliar şi nu garantează o workup extinsă.
Aceasta este o boala genetica, cu un mod autosomal recesiv probabil de moştenire. Semne dezvolta de obicei la o vârstă fragedă, de la câteva zile la cinci saptamani de varsta. Unii câini, totuşi, va rămâne asimptomatici pentru perioade prelungite; de la sase luni la zece ani. Ciliar dischinezie, în special, a fost raportată numai în caini de rasa – Bichon frises, frontieră Collie, taur cainii din rasa mastiff, Chihuahua, shar peis, chow chows, Dalmatians, Doberman Pinscher, Engleză Cocker Spaniel, Pointeri engleză, Setteri engleză, Springer Spaniel engleză, Golden Retriever, Gordon setteri, cu părul lung teckelii, Miniature Poodle, Old English ciobanesti, Newfoundlands, Rottweilerii, şi Staffordshire Bull terrier.
Simptome si tipuri de
Umed, tuse productivă, care poate fi determinat de exercitarea
Descărcarea de gestiune bilaterale nazale cu mucus si puroi
Rapid respiraţie, scurtime de respiraţie, ţesuturi şi palid pot fi observate
Strănut şi tuse cronică – pot produce cantitati mari de mucus si puroi. În ciuda răspuns dramatic la antibiotice, pacienţi pot avea de descărcare de gestiune continuă nazale şi vor recidiva dupa tratamentul este oprit
Istoricul familial: pui mari tind sa aiba mai mult de un animal afectat; descendenţii din împerecherea prealabilă a barajului şi a sire ar fi putut fi afectate
Tinde să apară la câinii tineri de rasa
Fertilitate: femele rămân fertil, masculii caracteristic nu
Cauze
Genetice boală
Endogamie
Diagnostic
Există o serie de boli cu aceeaşi, sau similare, simptome, astfel încât medicul veterinar va avea nevoie de a efectua diferite teste pentru a stabili un diagnostic, începând cu o biopsie a mucoasei nazale sau bronşic. Leziuni specifice trebuie să fie găsită într-un procent ridicat de cilia, şi acelaşi defect trebuie să fie incluse în cilia de la mai multe locaţii (g, nazale şi bronşic cilia, şi sperma flagella), precum şi la afectat, ceilalţi pui inainte de un diagnostic de un defect mostenit pot fi făcute.
O analiză a frecvenţei bate ciliar şi sincronie vor fi folosite pentru a confirma diagnosticul. O electrocardiogramă — o înregistrare a activităţii electrice a inimii — poate fi folosit pentru a confirma situs inversus (organe pe părţi opuse decât în ​​mod normal).
Tratament
Forţa pur produs de expiraţie şi tuse pot clare secretiile cailor respiratorii, astfel exerciţiu de rutină poate creşte clearance-ul de mucus de respiraţie în creştere şi tuse inducerea. Terapie cu oxigen suplimentar ar putea fi necesare în timpul episoadelor acute de bronhopneumonie pune viaţa în pericol. Antibiotice va fi prescris pentru infectii respiratorii, pe baza de culturi bacteriene şi testarea sensibilităţii. Ea poate fi prelungită pe termen nelimitat, deşi ar putea deveni, eventual, ineficiente din cauza o acumulare a rezistenţei bacteriene. Anestezie este riscant cu aceşti pacienţi, deoarece capacitatea de a respira este afectată.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Funcţia de cilia necoordonate la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates