Tuesday, 19 Jun 18, 08.36.05

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Toxicitate acetaminofen la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Toxicitate acetaminofen la câini
Toxicitate acetaminofen la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 18.43.51 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Toxicitate acetaminofen la câini
Acetaminofenul este una dintre antialgice cel mai frecvent utilizate, şi poate fi găsit într-o varietate de over-the-counter medicamente. Nivele toxice poate fi atins atunci când un animal este în mod neintenţionat peste medicamente cu acetaminofen, sau atunci când un animal de companie a ajuns deţină de medicamente şi ingerat. Proprietarii de animale de multe ori nu isi dau seama animalele lor se poate rupe în dulapuri medicament sau mesteca prin sticle de medicina. Este important să fi capabil să recunoască simptomele de toxicitate, astfel încât să vă puteţi trata în mod corespunzător animalul dumneavoastră dacă este ingerat accidental medicament are.
Simptome si tipuri de
Efectele otrăvirii acetaminofen sunt destul de grave, cauzează de multe ori non-reparabile afectarea ficatului. Câinii vor avea de obicei, toxicitate acetaminofen la peste 75 mg per kg greutate corporală. Cele mai frecvente simptome pe care le puteţi observa în casă care suferă de toxicitate includ acetaminophen:
Maroniu-gri gume de culoare
Lucrat respiraţie
Umflate faţă, gâtului sau membrelor
Hipotermie (redusă temperaturii corpului)
Vărsături
Icter (culoare gălbuie a pielii, albului ochilor), cauza leziuni hepatice
Comă
Diagnostic
Dacă credeţi că animalul dumneavoastra de companie a ingerat acetaminofen, acesta va fi de obicei tratate ca o situaţie de urgenţă. Cereţi sfatul unui profesionist medical imediat, ca tratament pot fi necesare. Medicul veterinar va efectua mai multe date de sânge chimic, un sistem complet de sânge numărătoarea, si o analiza de urina pentru a determina nivelul de toxicitate, astfel încât un potential tratament poate fi prescris.
Tratament
Dacă animalul tău necesită tratament, acesta va avea nevoie de obicei să se acorde oxigen suplimentar, fluide intravenos, şi / sau medicamente administrate intravenos, inclusiv vitamina C, cimetidină, şi N-acetilcisteina. Cystiene aminoacizi pot fi, de asemenea, utilizat şi este unul dintre ingredientele cele mai eficiente în acest regiment de tratament, necesare pentru repararea orice daune hepatice potenţial. Cystiene pot lucra, de asemenea, pentru a reduce nivelul general de toxicitate în organism. Tratamentul în timp util este esenţială pentru a oferi animalului dumneavoastră cele mai bune şanse de recuperare şi supravieţuire.
Prevenirea
În timp ce un medic veterinar poate recomanda doze mici de over-the-counter medicamente pentru animale, greutatea animalului, în ceea ce priveşte doza, este întotdeauna luate în considerare. Proprietarii de caini nu ar trebui să auto-diagnostica si trata casă acestora cu medicamentele umane, şi ar trebui să ia măsuri de precauţie pentru a păstra medicamente de uz casnic la îndemâna câinelui lor, pentru a evita o reactie potential daunatoare sau fatale.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Toxicitate acetaminofen la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates