Wednesday, 20 Jun 18, 19.11.31

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Tumori ale gingiilor (Epulis) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tumori ale gingiilor (Epulis) la câini
Tumori ale gingiilor (Epulis) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 18.46.10 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Epulis la câini
Tumorile sunt tumori sau de tumori similare maselor pe gingii unui animal, care nu provin de la dinti. Ele apar de timpuriu ca mase mici germinare din gingie, care par să stea dintr-o tulpină, şi înlătura deseori structuri dentare, deoarece extinde. Cele mai multe Tumorile stick la os, nu au o capsulă, şi au o suprafaţă netedă pentru uşor cu grafit nodular. Ei nu se imprastie, dar pot deforma faţa.
Tumorile sunt tumori patra cea mai răspândită pe cale orală la câini (rare la pisici) şi apar cel mai frecvent la rasele de talie brachycephalic. Boxerii tind să aibă o incidenţă mai mare a epuli fibromatous decât alte rase de caini.
Simptome si tipuri de
Există trei categorii de Tumorile: fibromatous, Osificat, şi acantomatos. Acantomatos epulis, în special, sunt extrem de invazive la nivelul osului şi sunt, de obicei situat pe partea din faţă a maxilarului inferior. La ocazie cainele dvs. va afişa nici un semn vizibil pasivă. Prin urmare, este important să priviţi în interiorul gura animalului dumneavoastră dacă bănuiţi că aveţi o problemă. Simptomele asociate cu Tumorile includ:
Salivaţie excesivă
Bad respiraţie (halena)
Probleme mananca
Sânge din gură
Scădere în greutate
Extindere a ganglionilor limfatici de la nivelul gâtului
Asimetric maxilarului superior sau inferior
Cauze
Nici unul identificat.
Diagnostic
Dupa ce dai un istoric medical complet pentru animalul la veterinar, el sau ea va efectua o examinare aprofundată oral, care ar trebui să dezvăluie o epulide. Dacă este prezent, Razele X vor fi luate pentru a clasifica tipul de epulis şi să verificaţi starea de sănătate a dinţilor în jurul valorii de epulis. O secţiune a epulis trebuie să fie, de asemenea, tăiate, pana la os, care urmează să fie trimis la laborator pentru analiză. Acest lucru se realizează cel mai bine în timp ce cainele este anesteziat.
Tratament
Veterinarul va elimina epulis chirurgical în timp ce animalul tau este anesteziat. Orice dintii care au fost intens afectate de epulis va fi, de asemenea, eliminate, şi soclu dintele va fi curăţat cu instrumente speciale dentare.
În cazul în care este epulis acantomatos şi este gândit ca agresiv (ele pot fi leziuni precanceroase), el sau ea ar putea avea nevoie pentru a elimina jumatate din maxilarul animalului tau de companie inferioare sau superioare, şi administra radioterapie pentru animalele de companie pentru a asigura epulis nu vine înapoi. El sau ea poate injecta, de asemenea, chimioterapice în zona de epulis pentru a preveni de la extinderea.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tumori ale gingiilor (Epulis) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates