Friday, 22 Jun 18, 22.58.11

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Tumora de vaccinare la caini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tumora de vaccinare la caini
Tumora de vaccinare la caini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 18.47.50 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Vaccin-asociate sarcom la câini
Cele mai multe tipuri de vaccin injectabil şi non-vaccin produse au fost rareori asociate cu dezvoltarea sarcom la câini, dar unii caini pot dezvolta un anumit site vaccinare sarcom rabiei text. De fapt,, rapoarte de un sarcom (o masă canceroase care decurg din oase, cartilaj, grasime sau musculare) în curs de dezvoltare la locul de site-uri de injectare vaccin la unele animale au condus la suspiciunea de o legătură între vaccin şi o dispoziţie, în unele animale pentru acest tip de reacţie.
Aceste tumori sunt caracterizate ca fiind extrem de invazive, creştere rapidă, şi maligne. Metastatic (răspândire) Tarifele sunt raportate a fi 22.5 a 24 la sută. De multe ori, cancerul se extinde la plămâni, dar se poate raspandi la ganglionii limfatici regionali şi la nivelul pielii, precum şi.
Cauza pentru dezvoltarea sarcom este necunoscut, dar se crede că inflamaţia locală trebuie să aibă loc prima pentru masa maligne să urmeze. În plus,, rapoartele iniţiale axat pe adjuvanţi vaccin (ingrediente asistarea) care conţin aluminiu ca o potentiala cauza de sarcom. Totuşi, rolul de aluminiu este neclar, deoarece nu toate adjuvanţi utilizate în vaccinurile care au fost asociate cu formarea de sarcom au conţinut de aluminiu.
Simptome si tipuri de
Leziunile apar la locul de vaccinare, persistente şi / sau în creştere în mărime. În stadiile avansate, leziunile vor deveni imobilizate si, ocazional, ulcerata.
Cauze
Vaccinarea cu vaccin antirabic pare să fie cauza principala a acestui tip de sarcom. În plus, riscul de a dezvolta tumori poate creşte cu frecvenţa şi numărul de vaccinări dat.
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, debutul simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi precipitat această condiţie. Medicul veterinar va comanda un profil chimic de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina si un panou de electrolit.
Pentru a evalua răspândirea de cancert, X-ray imagistica de la piept si abdomen trebuie să se facă. Tomografia computerizata (CT) imagini cu agenţi de contrast, între timp, este utilizat deoarece agenţii permit medicului veterinar pentru a examina zona mai readily.He sau ea poate înregistra apoi locaţia, formă, şi dimensiunea de toate masele care apar la locul de injectare.
Mase de la site-uri de vaccinare care persista pentru mai mult de trei luni, sunt mai mari decât doi centimetri în diametru, sau crestere in marime la o lună după injectare ar trebui să se efectueze biopsie. Leziuni avansate ar trebui să fie, de asemenea, biopsie înainte de tratament definitiv.
Tratament
Un protocol de tratament eficient este greu de, dar radioterapie, înainte sau după intervenţii chirurgicale definitive va consolida în mod substanţial supravieţuirea cainelui tau. Înainte de intervenţii chirurgicale, un contrast CT ar trebui să fie, de asemenea, efectuată, deoarece a fost găsit pentru a rezultat într-un timp substanţial mai mare până la reapariţie a sarcom. Chimioterapia, între timp, nu a fost găsit pentru a spori de supravietuire cu aceasta forma de cancer.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tumora de vaccinare la caini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates