Tuesday, 19 Jun 18, 08.47.27

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Tumora a uterului la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tumora a uterului la câini
Tumora a uterului la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 18.49.04 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Tumora uterina la câini
Tumori uterine la câini sunt de obicei benigne (non-răspândire) şi non-canceroase. Tumori uterine sunt evenimente rare, de obicei, care afectează de vârstă mijlocie la câini mai mari de sex feminin care nu au fost castrate. Aceste tumori provin din muşchiului neted uterin şi a ţesuturilor epiteliale — ţesuturi că linia organelor interne şi a cavităţilor. Cainii sunt cele mai afectate cu leiomiomului, un benigne masei musculare netede de ţesut (neoplasm); 85 a 90 la suta din tumori uterine sunt de acest tip. Din fericire, numai 10 la suta de caini au forma maligne de leiomiosarcom.
Simptome si tipuri de
Deşi nu există adesea nici un semn de boală, câinii cu aceste tip de tumori pot afişa:
Vaginale de descărcare de gestiune
Piometriei (infecţie, puroi in uter)
Infertilitate
Cauze
Acest tip de tumora tinde să afecteze câini de sex feminin care nu au fost castrate.
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui si debutul simptomelor. Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe cainele tau, ţinând cont de istoricul simptomelor şi condiţii posibile care ar putea fi condus la această condiţie. Un profil complet de sânge vor fi efectuate, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina si un panou de electrolit pentru a exclude alte boli.
Toracic (piept) Razele X vor fi luate de la piept pentru a verifica pentru raspandirea cancerului, şi raze X de pe abdomen, de asemenea, ar trebui să fie luate pentru a verifica o masă abdominală posibilă. O ecografie prevede o sensibilitate mai mare vizuale, şi poate fi folosit pentru a descoperi o masă uterină în cursul unei examinări abdominale. O tomografie computerizata (CT) şi / sau imagistica prin rezonanta magnetica (RMN) poate detaliu o masă şi să permită detectarea cel mai sensibil de răspândire a cancerului în organism.
Dacă există acumularea de lichid abdominal, o probă de lichid trebuie să fie exploatat şi trimise la laborator pentru analiză. O examinare celulară a luat o biopsie din tumora este necesar pentru un diagnostic definitiv.
Tratament
Tratamentul ideal este să spay câine. Totuşi, doxorubicină, cisplatină, carboplatină, şi epirubicină sunt alegerile cele mai raţionale chimioterapice pentru tratarea tumorilor canceroase uterine şi răspândirea de boli. Cazul în care câinele dumneavoastră are o infecţie uterină, cum ar fi piometriei, medicul dumneavoastră vă va prescrie medicamente adecvate pentru tratarea infecţiei. De multe ori, tratament pentru piometriei este indepartarea chirurgicala a uterului, sau sterilizarea.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tumora a uterului la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates