Saturday, 23 Jun 18, 02.21.07

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Tumora a nervilor la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tumora a nervilor la câini
Tumora a nervilor la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 18.50.49 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Teaca nervilor tumoare la câini
Tumori teaca nervoase sunt tumori care cresc de la tecii de mielina care acopera nervii periferici şi a coloanei vertebrale. Acest tip de tumora afectează sistemul nervos al organismului, cum se compromite capacitatea de funcţionare a nervilor periferici şi / sau spinale care formează sistemul nervos periferic şi care locuiesc sau se extind în afara sistemului nervos central (CNS). Peste 80 la suta din tumori, cum ar afecta membre anterioare de câini. Orice rasa si de gen pot fi afectate.
Simptome si tipuri de
Şchiopătat progresivă şi cronică în forelimb (comun simptom)
Musculare pierdem
Scăderea tonusului muscular
Mişcări necoordonate
Membrelor slăbiciune
Cauze
Cauza exacta nu este cunoscuta.
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a da medicul veterinar o istorie completă a sănătăţii cainelui, inclusiv o istorie de fundal şi debutul simptomelor. Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet cu testele de laborator, inclusiv hemograma completa (CBC), biochimie profil, şi analiza urinei. Rezultatele acestor teste de laborator de rutină sunt de obicei in limite normale. Lichid cefalorahidian (CSF), lichidul de protecţie şi hrănitoare care circula in jurul creierului si maduvei spinarii, va fi de asemenea testate, dar rezultatele sunt de obicei non-specifice. Pentru confirmarea diagnosticului medicul vostru veterinar poate fi necesar pentru a lua probe de biopsie din tecile nervoase folosind ghidare ecografica. Studii radiografic, inclusiv raze X, imagistica prin rezonanta magnetica (RMN), si tomografia computerizata (CT-scan) va furniza informaţii suplimentare pentru un diagnostic solid. RMN-ul este mai specific test pentru diagnosticarea acestei boli.
Tratament
Medicul vostru veterinar poate efectua o rezectie chirurgicala a nervilor afectaţi. În unele cazuri, amputarea membrelor afectate va trebui să fie efectuate în scopul de a reduce la minimum şansele de o reapariţie local al tumorii. Proceduri mai avansate chirurgicale vor fi necesare în cazul în care este necesar pentru a efectua rezecţia de radacinile nervoase în domeniul mai delicat al măduvei spinării. Medicamente pentru a reduce inflamatia si edemul (umflătură) pe site-ul afectat va fi prescris, atat pentru a face un tratament mai uşor pentru a efectua şi pentru a face cainele tau mai confortabil. După intervenţii chirurgicale radiatii pot fi, de asemenea, luate în considerare pentru a scădea riscul de reaparitie locale. Dacă doriţi să utilizaţi radioterapie sau nu vor fi decise de catre dumneavoastra si oncolog medicul veterinar.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tumora a nervilor la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates