Tuesday, 19 Jun 18, 08.49.55

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Tumora a ochilor la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tumora a ochilor la câini
Tumora a ochilor la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 18.52.57 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Melanom uveal la câini
Uvea este parte a ochiului, care este format din iris (partea colorata a ochiului incadrand elev), ciliar organism (care produce lichidul din interiorul ochiului [apoasă umor] şi controlează contracţiile musculare ciliar că ajutorul se concentreze în apropiere), coroida (care oferă hrană şi oxigen la nivelul retinei - pe suprafaţa interioară a ochiului), şi pars plana (la partea din faţă a ochiului, în cazul în care iris si sclera [alba a ochiului] atingere). Un melanom este clinic caracterizat prin creşterea maligne de melanocite, celulele care sunt întunecate, în aparenţă datorită includerii de melanina.
Melanoamelor uveal de obicei apar din faţă a suprafeţei irisului ", cu extindere la corpul ciliar si coroida. Aceste tumori tind să fie plană şi difuze, nu nodular (spre deosebire de melanoamelor intraoculare, care sunt ridicate masele). Astfel de tumori benigne au iniţial o (non-răspândire) clinice şi aspectul celular. Melanoamelor uveal sunt cele mai frecvente neoplasm intraoculare primare la câini. Ele sunt de obicei benigne şi unilaterale, afectează Uvea anterior cele mai multe ori. Totuşi, melanoamelor uveal sunt la fel de des capabile să distrugă ochiului. Melanoamelor Anterior uveal au o rata de patru la suta din canceroase răspândit prin vasele de sange la plamani si organe viscerale. Melanoamelor coroidiană rareori metastaze.
Simptome si tipuri de
Anterioară uveal melanom
Pigmentate scleral (partea alba a ochiului) sau corneene (partea din faţă transparentă a ochiului) masă
Masa pigmentate vizibile
Neregulate elev
Inflamaţie a ochiului (Uvea)
Glaucom (Creşterea presiunii în ochi)
Hyphema (Sânge în ochi)
Nr pierderea vederii cu excepţia cazului în masă obstrucţionează elev sau glaucom-a dezvoltat
Melanoamelor coroidiană
De multe ori ratat din cauza tumorii Locul de amplasare
Masa mai departe înapoi în ochi
Foarte creştere lentă; rareori necesită eliminarea ochi
Rare tumorii
Cauze
Necunoscut
Plat, pistrui pigmentate iris au potentialul de a transforma în melanom
Există o autosomal presupune (non-sex-linked) moştenire recesive în Labrador Retriever
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe cainele tau, inclusiv un examen oftalmologic complet (inclusiv proba de presiune în interiorul ochiului şi drenarea corespunzătoare a umorului ochiului apoasă). Un profil complet de sânge va fi, de asemenea, efectuate, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina si un panou de electrolit. Dovada de metastaza poate poate fi prezentă în sânge profil, sau numărul de sânge pot arăta creşterea celulelor albe din sânge, care poate fi un indiciu al sistemului imunitar al organismului lupta cresterea celulelor maligne. Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui si debutul simptomelor.
Razele X si o ecografie poate ajuta, de asemenea, pentru a determina amploarea bolii metastatice în ochi. In timpul examenului oftalmice, Tonometria vor fi utilizate pentru a măsura presiunea în ochi, gonioscopie si vor fi folosite pentru a vedea dacă melanom sa extins la unghiul de drenaj. Cu lampa cu fanta biomicroscopy poate fi folosit pentru a Gage mărimea şi amplasarea de masă. Masa ar trebui să fie transilluminated, o tehnica care foloseste lumina puternica sa straluceasca prin globul ocular, luminoasă pe întreaga ca un ajutor pentru diagnostic. Oftalmoscopia indirecte pot fi de asemenea utilizat pentru a investiga ochi, cu sau fără indentare scleral concomitentă.
Tratament
Melanoamelor uveal la câini sunt de obicei non-tumori de raspandire (benign), aşa încât vă puteţi opta pentru a monitoriza ochi pentru modificările la fiecare 3-6 luni. Labrador Retriever tinere sunt predispuse la melanoamelor agresiv în creştere şi vor uveal nevoie de operatie. Îndepărtare a ochiului afectat (enucleatie) este tratamentul sugerat.
Indicatii pentru enucleatie: dimensiunea de masa creste rapid, ochiul nu poate fi recuperat, masa se raspandeste difuz în interiorul ochiului, functiei vizuale este afectată în mod semnificativ, invazie a tumorii in afara ochiului, şi complicaţii secundare (g, glaucom, semne de durere, Sângerare).


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tumora a ochilor la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates