Tuesday, 19 Jun 18, 08.44.56

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Carcinom cu celule de tranziţie a tractului urinar la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Carcinom cu celule de tranziţie a tractului urinar la câini
Carcinom cu celule de tranziţie a tractului urinar la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 18.54.11 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Carcinom cu celule de tranziţie a renale, vezicii urinare şi uretrei la câinii
Carcinom cu celule de tranziţie (TCC) este o maligne (agresiv) şi metastazante (răspândire) cancer care decurg din epiteliul de tranziţie - captuseala extrem de elastic a sistemului tractului urinar - de rinichi, uretere (tuburi care transporta lichidul de la rinichi la vezica urinara), vezicii urinare, uretra (tubul care transporta urina din vezica urinara la exterior), de prostată, sau vagin.
Flea de control al produselor (organofosfaţi şi carbamat) şi ciclofosfamidă sunt agenţi posibile de cauzalitate la câini. În plus,, TCC apare cel mai frecvent la femele.
Simptome si tipuri de
Strecurat de a urina
Urinare frecventă de cantităţi mici (polakiurie)
Sânge în urină (hematuria)
Dificultate urinat (disurie)
Umezirea pe podea, mobilier, pat, etc. (incontinenţă urinară)
Cauze
Flea de control al produselor (organofosfaţi şi carbamat) şi ciclofosfamidă
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet pe cainele tau, ţinând cont de istoricul simptomelor şi eventualele incidente care ar putea fi condus la această condiţie. Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui care a condus la debutul simptomelor. Un profil complet de sânge vor fi efectuate, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina si un panou de electrolit. Urina ar trebui să fie, de asemenea, trimise pentru cultura şi testarea sensibilităţii, deoarece o infectie a tractului urinar concurente este comună.
Raze X de la piept si abdomen ar trebui să fie luate pentru a căuta posibila răspândire a cancerului. Intravenoasă pyelography, o procedura care este utilizată pentru a lua o imagine X-ray a sistemului urinar, vor fi folosite pentru a examina tractului urinar, vezicii urinare şi rinichilor. Pentru această procedură, o vopsea contrastante va fi injectat în fluxul sanguin, care urmează să fie preluat de către rinichi şi a trecut prin prin uretere, vezicii urinare şi uretrei. Vopsea contrastante este vizibil pe imagistica cu raze X, astfel încât structurile interne pot fi văzute şi care urmează să fie determinate în mod normal sau anormal de funcţionare. Alte proceduri de substanta de contrast care poate fi folosit pentru imagini tractului urinar poate fi utilizat, fie în loc de, sau în plus faţă de, o pyelography. Acestea includ o urethrogram anularea (raze X a coloranţilor ca pacientul urineaza), sau vaginogram (Raze X a coloranţilor în vagin). Aceste din urmă X-ray tehnici sunt indicate în cazul în care boala uretral sau vaginale se suspectează. Dublu-contrast cystography este cel mai bun mod de a vizualiza masa(este) care sunt în mod normal, situat la trigone a vezicii urinare (o zona buna triunghiulară din interiorul vezicii urinare).
Pentru un diagnostic definitiv, o biopsie de masa este standardul de aur. Biopsii pot fi obţinute prin cateterism traumatice (bruiaj un cateter în mase), laparotomie exploratorie (interventii chirurgicale abdominale), sau cistoscopie (folosind o camera video mica cu instrumente ataşată). Totuşi, ultrasunete ghidate biopsie nu este recomandată, deoarece acest lucru poate provoca cu uşurinţă în continuare de raspandire a cancerului.
Tratament
TCC se raspandeste foarte usor. Au fost mai multe rapoarte de chirurgie provoacă răspândirea cancerului. Plasare de tub in vezica urinara (prin uretra) poate prelungi foarte mult timpul de supravietuire prin prevenirea blocaj uretral. Radioterapie (radiaţii ionizante, cum ar fi tipul de raze X da off) având în vedere în timpul intervenţiei chirurgicale este raportată la rezultat în timpul de supravietuire mai lunga si un control mai bun nivel local decât chimioterapia. Potenţialele efecte secundare ale radioterapiei in timpul interventiei chirurgicale sunt strictura vezicii urinare şi de fibroză cu incontinenţă urinară.
Antibioticele bazat pe cultura şi sensibilitatea rezultatele ar trebui să fie prescris pentru a rezolva orice infecţii concurente ale tractului urinar.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Carcinom cu celule de tranziţie a tractului urinar la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates