Friday, 22 Jun 18, 17.20.48

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Toxicitate de guma, bomboane, şi pastă de dinţi la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Toxicitate de guma, bomboane, şi pastă de dinţi la câini
Toxicitate de guma, bomboane, şi pastă de dinţi la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 18.56.14 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Xilitol toxicitate la câini
Există anumite gume fara zahar, bomboane, paste de dinti, mouthwashes, şi produse de patiserie care conţin xilitol, a 5-carbon zahăr alcoolului folosit ca îndulcitor. Atunci cand sunt ingerate de câini, xilitol poate provoca vărsături, pierderea coordonării, convulsii, şi, în cazuri severe, insuficienţă hepatică. Acest substitut de zahăr naturală este de asemenea disponibil sub formă de pulbere granulata pentru gătit şi de copt.
Simptome si tipuri de
În majoritatea cazurilor,, simptomele se va dezvolta în cadrul 15 a 30 minute de la ingestie de xilitol. Totuşi, există unele gume fara zahar care întârzie debutul simptomelor timp de până la 12 oră. Unele dintre cele mai frecvente simptome de toxicitate includ xilitol:
Letargie
Vărsături
Pierdere de coordonare
Colaps
Convulsii
S-ar putea fi, de asemenea, cazuri de sângerare larg răspândită în câine. Acest lucru se poate produce în stomac, intestine tratate, sau abdomen. Gingiile cainelui poate fi, de asemenea, afectate: vânătaie (dark red splotches on the gums) şi peteşii (dînchis pete roşii pe gingii.
Insuficienţă hepatică pot să apară, în cazuri severe de toxicitate datorită zahărului din sânge câinelui. O bucăţică de gumă fără zahăr (sau 0.1 g / kg de xilitol) poate fi considerată o doză toxică de xilitol, în funcţie de greutatea câinelui.
Cauze
Ingerarea de produse xilitol sau xilitol care conţin provoacă o eliberarea rapidă de insulina, determinând o scădere bruscă a glicemiei cainelui.
Diagnostic
Cainele tau va suferi mai multe date de sânge complet, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un sumar de urina. Medicul veterinar va solicita, de asemenea, intrebari diferite pentru a stabili cauza care stau la baza pentru starea animalului tau de companie.
Câini cu toxicitate xilitol, pot avea tulburări de sângerare; profile de coagulare şi de testare fibrinogen se va face pentru a confirma aceste tipuri de tulburări.
Tratament
Veterinarul tau poate sugera mai multe metode de a induce vărsături. Totuşi, acest lucru nu întotdeauna îmbunătăţi starea cainelui.
Daca cainele are de zahăr din sânge sau kaliemiei, medicul veterinar va pune animalul la un regim terapia cu fluide. Cainele va fi supus, de asemenea, teste de sânge frecvente pentru a evalua progresia şi gradul de toxicitate xilitol, şi pentru a evalua funcţia ficatului animalului.
Prevenirea
Verificaţi lista de ingrediente a tuturor produselor de uz casnic, care pot conţine xilitol (Contract, bomboane, pastă de dinţi, etc). Publicaţi acele elemente care conţin xilitol în dulapuri încuiate sau zone prea mare pentru animalele de companie pentru a accesa. Daca cainele tau este extrem de persistentă cu privire la furtul de produse alimentare, aceasta este, probabil, mai bine să nu aibă xilitol în casa ta.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Toxicitate de guma, bomboane, şi pastă de dinţi la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates