Wednesday, 25 Apr 18, 21.51.59

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Ligament rupt în genunchi câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Ligament rupt în genunchi câini
Ligament rupt în genunchi câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 18.56.51 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Cranio-ligament cruciat boala la câini
Înăbuşi comun este comun intre osul coapsei (femur) şi cele două oase mai mici piciorului (tibie şi peroneu). Un ligament este o banda de tesut conjunctiv sau fibros care se conectează două oase, sau cartilaj, la o îmbinare; ligament cruciat craniană este ligamentul care se conectează osului coapsei cu osul piciorului inferior – aceasta ajută la stabilizarea comun sufoca. Boala craniană ligamentului incrucisat este bruscă (acut) sau eşecul progresivă a ligamentului incrucisat craniană, Rezultate parţiale în care pentru a finaliza instabilitate din comun sufoca. Ruptura craniană cruciat este ruperea ligamentului incrucisat craniană; aceasta este cea mai frecventa cauza de spate-picior de invaliditate la câinii şi o cauza majora a bolilor degenerative comune (deteriorarea progresivă şi permanentă a cartilajului articular) în comun sufoca; Ruptura poate fi parţială sau completă.
Posibilitatea de a o legătură genetică este necunoscut. O intelegere a rolului geneticii ar putea juca poate fi important în creşterea riscului de activ imobilizare sufoca deficienţe şi / sau structurale (conformaţie) anomalii. Ceea ce este cunoscut în prezent este faptul că toate rasele sunt susceptibile. Specific, incidenţa bolii craniene ligamentului incrucisat creşte pentru Rottweilerii şi Labrador Retriever varsta mai mica de patru ani, câini mai mari de cinci ani, şi în mare rasa câini unu la doi ani. Gen predominantă acest lucru afectează este femela sterilizata.
Simptome si tipuri de
Severitatea această condiţie este legată de gradul de ruptură: indiferent dacă este vorba de o ruptură parţială, sau o ruptură completă. Maniera de ruptură este, de asemenea, indicativ de gravitatea, pe baza, dacă aceasta a prezentat brusc, sau a fost o pe termen lung (proteja) degenerative condiţie. Degenerarea este declinul sau pierdere a funcţiei sau structura. Brusc (acute) faţă ligament (craniene cruciat) Rezultate obţinute ruptură în schiopatura poartă non-greutate, şi acumularea de fluid-up în comun (cunoscut sub numele de efuziune în comun). Cainele va organiza piciorul afectat într-o poziţie parţial îndoit (flexiune) în timp ce în picioare. O subtilă a şchiopătat intermitente marcate, care poate dura de la saptamani sau luni, este în concordanţă cu lacrimi parţial în cruciat; lacrimi care sunt degacutază şi progresează pentru a finaliza ruptură. Desfăşurării normale a activităţii care rezultă în bruscă (acute) şchiopătat ar sugera ruptura degenerative.
O scădere a masei musculare şi slăbirea muşchilor (cunoscut sub numele de atrofie musculara) în picior din spate – mai ales muschiul cvadriceps de grup, ar fi un indiciu că piciorul nu este utilizat în mod corespunzător şi muşchii sunt suferă ca urmare a. Deteriorarea progresivă şi permanentă de cartilaj comun va rezulta în cazul în care condiţia este lăsată netratată, din cauza inflamaţiei în curs de desfăşurare, şi la condiţiile care vor încuraja degenerare a ligamentului şi muşchii din jurul.
Cauze
Cauzele pentru boala craniană ligamentului incrucisat sunt cel mai frecvent cauzate de repetitive micro-prejudiciu la ligamentului incrucisat craniană, care este, punând presiune pe ligamentul în acelaşi mod, repetat. Această acţiune provoacă o uşoară întindere a ligamentului de fiecare dată, modificarea structurii, şi în cele din urmă cauzează ligamentul să se rupă. Simetrice sau anomalii structurale care au loc în formarea, sau creşterea procesului de (conformaţie anomalii) sunt, de asemenea, suspectate în majoritatea cazurilor. În cazul în care oasele care formeaza înăbuşi erau anormal de format, ligamentului incrucisat va fi în mod nejustificat subliniat şi traumatizaţi. Obezitatea, de asemenea, joacă un rol important in boala ligament cruciat, atunci când acesta este prezent, ca greutate creşte incidenţa de prejudiciu repetitive la aceeaşi parte a piciorului.
Unele dintre incidentele care pot duce la deteriorarea a incrucisat sunt un prejudiciu în comun înăbuşi; o istorie de atletism, în cazul în care circulaţia repetitive poate provoca stres la ligamentele; un anumit eveniment traumatic, ca de la sărituri prost, sau orice accident care cauzează ligamentul să se rupă; un genunchi prejudiciu, cum ar fi dislocarea rotulei (medical mentionat ca scrântitură patelar).
Diagnostic
Medicul veterinar va avea o serie de proceduri de diagnostic de urmat atunci când caută pentru sursa de prejudiciu. O evaluare diagnostic pentru ruptura cruciat craniană va include un test de sertar craniană, care implică manipularea specifice pentru a evalua starea ligamentului incrucisat craniană; puncturing comune, pentru ca lichidul poate fi eliminat din punctul de origine (artrocenteza), , în scopul de a studia celulele de toxine, invazii de microorganisme, sau mediate imun boli; şi artroscopie, care foloseste un instrument arthroscopic pentru a vizualiza direct ligamentele interior, cartilaj, şi alte structuri în interiorul şi în jurul valorii de comun, precum şi pentru a trata anomalii în comun.
Tratament
Câini mai puţin de 33 lbs (15 kg) pot fi trataţi în mod conservator în ambulator; 65 la sută a îmbunătăţi sau sunt normale termen de şase luni
Câini mai mare decât 33 lbs (15 kg) ar trebui să fie tratate cu interventii chirurgicale de stabilizare; numai 20 la sută a îmbunătăţi sau sunt normale în termen de şase luni, cu management medical conservator
După intervenţii chirurgicale, utilizarea de pachete de gheata si terapie fizica (cum ar fi gama de mişcare exerciţii de, masaj, şi electrice musculare stimulare) sunt importante pentru îmbunătăţirea
Controlul greutatii este o componentă importantă pentru reducerea stresului la comun sufoca
Stabilizarea intervenţie chirurgicală este recomandată pentru toţi câinii, ca aceasta viteze rata de recuperare, reduce degenerarea comun, şi îmbunătăţeşte funcţia
O varietate de tehnici, altele decât intervenţii chirurgicale sunt folosite uneori pentru a asigura tibie de femur şi restabilirea stabilităţii. Un implant poate fi folosit pentru a repara ataşamentul cruciat la comun. Daca doriti o alternativa la chirurgie, medicul veterinar va fi capabil să vă sfătuiască pe cel mai bun curs de tratament.
Medicul veterinar dumneavoastră vă poate prescrie, de asemenea, medicamente pentru dureri şi inflamaţii în cazul în care garantează animalului tau de companie starea ei.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Ligament rupt în genunchi câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates