Tuesday, 24 Apr 18, 08.40.05

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Smaltul dintilor malformaţie la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Smaltul dintilor malformaţie la câini
Smaltul dintilor malformaţie la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 18.58.44 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Emalii hipoplazie / hypocalcification la câini
Învelişul exterior al dintelui, email, dezvoltă în conformitate cu un anumit set de circumstanţe fizice şi de mediu. Email dezvoltate normal va avea o suprafaţă netedă, alb aspect. Totuşi, atunci când condiţiile în mediul interfera cu dezvoltarea de smaltul dentar, dintii pot lua pe un decolorat, fără sâmburi, sau altfel aspectul neobişnuit.
Vatamare influenţe, cum ar fi virusul bolii Carré (în catei tineri, care nu sunt vaccinate) sau o febra de peste o perioadă extinsă de timp, poate provoca suprafeţe pitting şi decolorată email. Influente locale, cum ar fi prejudiciul (chiar de la copii extracţia dentară) într-o perioadă scurtă de timp, poate provoca anumite modele sau benzi să apară pe dinti în curs de dezvoltare. Aceste tipuri de traume poate duce la mai puţin de depozite normale de email, medical numit hypocalcification. Lipsa de smalt suficiente poate cauza dintilor pentru a fi mai sensibile, cu dentina expusa (care este în mod normal ascuns sub smalt), şi, ocazional, fracturi de compromis grav dintilor. Dinţi, de obicei, rămân pe deplin funcţionale.
Simptome si tipuri de
Neregulat, fără sâmburi, dinte de suprafaţă email cu modificări de culoare de email bolnave şi expunerea potenţială a dentinei subiacente (maro deschis aspect)
Acumulare precoce sau rapide de placi (bacteria, alimente de film, celulele moarte ale pielii şi mucin) şi de calcul (fosfat de calciu şi carbonat de calciu amestecat cu materii organice) pe suprafaţa dintelui uniformizată
Posibile gingivită şi / sau accelerat parodontale / guma de boală
Cauze
Prejudiciu în timpul formării smalţului pe dinti
Canina răpciugă virus, febră, trauma (g, accidente, folosirea excesivă a forţei în timpul extracţia dentară foioase / copil)
Diagnostic
Dinti decolorate pot fi găsite de către medicul veterinar in timpul unui examen fizic de rutina, care include în mod normal, un examen complet oral. Radiografiile intraorala (Razele X) pot fi luate de către medicul veterinar pentru a stabili dacă rădăcinile dinţilor sunt încă în viaţă.
Tratament
Tratamentul dintilor cainelui tau va depinde de gradul de anomalii şi a echipamentelor şi a materialelor care sunt disponibile. Medicul veterinar va încerca să creeze cea mai fluidă suprafata posibil pe dintii pisicii. Înainte de a primi nicio lucrare dentara, cainele va fi acordată pre-operatorie antibiotice şi analgezice orale. Medicul veterinar va încerca să scoateţi uşor smalt bolnave de spălarea email cu instrumente speciale dentare, în acelaşi timp având grijă să nu pentru a elimina prea mult email şi / sau dentina sau să se supraîncălzească partea interioara a dintilor.
Dacă partea interioara a dintilor au devenit expuse ca urmare a hypocalcification, acestea vor fi sigilate cu un agent de unire care se face pentru a proteja interiorul dintelui, împreună cu suprafaţa. Un tratament puternic de fluor, care este aplicat pe dinti poate fi folosit in tandem cu alte tratamente pentru a reduce sensibilitatea şi spori puterea de email. Acesta trebuie să fie aplicat pe o suprafaţă uscată dinte cu ajutorul unui lac sau puternic pastă de fluorură de sodiu. Acest tratament va fi realizată sub îndrumarea medicale in spital.
Utilizarea de fluor pe cainele dvs. la domiciliu, fără a consulta un medic veterinar nu este recomandabil, fluor, deoarece pot fi toxice, şi se poate deteriora smaltul dacă nu se aplică în mod corespunzător.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Smaltul dintilor malformaţie la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates