Saturday, 23 Jun 18, 17.32.41

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Luxatia dintelui sau pierderea bruscă la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Luxatia dintelui sau pierderea bruscă la câini
Luxatia dintelui sau pierderea bruscă la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 19.00.09 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
luxaţie dinte sau smulgere la câini
Luxaţia dinte este clinice pe termen lung pentru o dislocare a dintelui de la locul său obişnuit în gură. Mutaţie poate fi verticală (în jos) sau lateral (pe ambele părţi).
În dislocare verticale, dintele se pot deplasa în sus (intruziune) sau în jos (extrudare) în soclu sa osos. În lunaţia laterală, sfaturi pentru dinte lateral. Luxaţia laterală apare de obicei din cauza unei accidentări care a împins vârful dintelui la o parte. Luxaţia verticale se referă la dislocarea de radacina dintelui. Un dinte este numit avulsed, sensul că acesta a fost rupt brusc de la faţa locului sa, în cazul în care a fost luxated complet de la soclu sale osos.
Simptome si tipuri de
În cazurile de intruziune, dintelui afectat pare mai scurt decat in mod normal. In extrudare, dintele pare mai mult decât normal şi pot fi mutate, atât pe verticală şi pe orizontală atunci când atins. În caz de luxaţie laterale, partea superioară a dintelui se găseşte deviat pe partea fie. Acesta poate fi suprapuse unui dinte din apropiere într-o anumită măsură. În cazurile în care există o smulgere a dintelui, dintele se constată că au devenit complet deplasate de la soclu sale osos. Acest lucru este cel mai adesea ca urmare a unei leziuni la nivelul gurii, sau la o infecţie la sau în apropierea dintelui.
Cauze
Trauma sau prejudiciu, cum ar fi accidentele rutiere secundare, se încadrează, sau lupte
Câini cu infecţii dentare cronice sunt la risc mai mare de
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, debutul simptomelor, şi eventualele incidente — cum ar fi leziuni recente — care ar putea fi precedat această condiţie. Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet şi va urmări îndeaproape in gura cainelui tau pentru a evalua set complet de dinti. Examinarea aproape fizic va permite medicul veterinar pentru a vedea dacă dintele este luxated sau avulsed şi dacă aceasta poate fi salvat. Cel mai important test de diagnostic este imagistica radiografică de arcade dentare, eu, gură cavitatea. X-ray filme vor fi introduse în cavitatea orală să ia o radiografie a dinţilor afectaţi. Modificări tipice va permite medicul veterinar pentru a diagnostica cu precizie şi de a trata starea.
Tratament
Chirurgia poate fi, de obicei, efectuate pentru a stabili dintele înapoi în vedere poziţia sa obişnuită, folosind diverse materiale, inclusiv fire fine. Anestezie va fi necesară pentru efectuarea interventii chirurgicale pentru a preveni durerea legate de această procedură, precum şi mişcarea de câine. Din acest motiv, sanatatea cainelui, precum şi orice alte condiţii care stau la baza vor fi luate în considerare, deoarece unele animale sunt la un risc crescut de complicaţii anestezie, iar riscul nu poate fi în valoare de salvare a dintelui.
Daca cainele tau este un bun candidat pentru chirurgie orală, timpul este un factor crucial pentru rezultatul pozitiv al interventiei chirurgicale. Mai devreme dintele avulsed este plasat din nou în soclu sale osos, mai bine sunt şansele de recuperare. Cele mai bune rezultate obţinute sunt, de obicei atunci cand dintele avulsed este plasat din nou în soclu în termen de 30 minute de smulgere sale.
Dacă v-aţi găsit într-o situaţie în care câinele dumneavoastră a avut dinte ei forţată din gura ei, de traumatisme sau de alte cauze, puteţi plasa dinte avulsed într-o soluţie salină normală pentru ao proteja de deteriorare şi duceţi-l la medicul veterinar, împreună cu câinele. Dacă nu aveţi soluţie salină la domiciliu, puteţi plasa, de asemenea, dintele într-o cantitate mica de lapte să-l păstraţi în condiţii de siguranţă până când poate fi livrat la medicul veterinar. Nu trebuie să pierdem timpul obtinerea de dinte avulsed la veterinar. Odata ce dintele a fost stabilită în loc din nou, aceasta durează de obicei 4-6 săptămâni pentru dinte pentru a reimplant corect în soclu.
Antibioticele sunt standard, dupa procedura chirurgicala pentru prevenirea infecţiei, şi o uşoară durere de eliberare poate fi prescris pentru a menţine cainele confortabil. După o perioadă de 4-6 săptămâni, materialul de fixare va fi eliminată şi razele X vor fi luate pentru a confirma reimplantare a dintelui afectat. În cazul în care dintele nu a stabilit în mod corespunzător, aceasta va trebui să fie îndepărtat din cauza unor defecţiuni fixare.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Luxatia dintelui sau pierderea bruscă la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates